Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CIRI MUSIK

XNUMX bank operator gelombang gelombang variabel kanggo linear FM

Operator kotak audio HumbleKanthi 4 operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat, ora mung struktur FM klasik kaya DX prasetel, nanging uga terus berkembang teks, patch umpan balik eksperimen, lan kompleks mode LFO. Iki minangka bank operator quad sing uga bisa digunakake minangka modulator. Ora ana konsep operator modulasi, mung ana papat operator sing bisa ngetrapake modulasi salib.

  • Dileksanakake wiwit awal, kalebu firmware, Quad Operator nawakake pendekatan modern kanggo sintesis FM
  • Siji fungsi saben tombol kanggo gampang digunakake
  • Algoritma FM bisa ditindakake liwat mod matrik modulasi
  • Modul Algo ExpanderSimpen / eling algoritma (didol kanthi kapisah) lan wenehake fungsi lintas lintas
  • Output sinyal independen kanggo saben operator
  • Tingkat kontrol dening VCA diinstal kanggo saben operator
  • Input audio tarif eksternal eksternal (kanthi jumlah modul sing bisa diatur kanggo saben operator kanthi masing-masing)AR FMInput). Sampeyan bisa menehi feed maneh sinyal saka operator internal uga minangka sinyal tarif audio eksternal.
  • Saben operator uga bisa mbukak kunci lan nyetel lan tembelan masing-masing. Modul kasebut uga bisa dadi bank osilator multifungsi.
  • Digital digital digital kualitas tinggi gelombang gelombang
  • Dilengkapi mode LFO. Gawe sinyal modulasi fase sing dikunci
  • Nganyari firmware dening pangguna bisa

Carane Gunakake

Kunci lan gratis 

Saben operator bisa ngalih ing antarane negara Lock lan Free kanthi saklar. Operator dikunciKasarLanFineFrekuensi dikontrol ing sawetara sing minangka frekuensi frekuensi integer sing sampurna kanggo loro paramèter kasebut. Iki penting banget kanggo ngasilake harmonik harmonik sing ngemot gelombang, sing cocog karo swara FM klasik.DetuneKontrol ngenalake efek anharmonik sing alus utawa banget sing nyimpang saka hubungan aspek integral iki.

Ing negara gratis, saben operator umume nduwe fungsi minangka osilator independen. Ing kasus iki, kanggo saben operatoraspekSaben kenopKasarDadi tombol tuning (jinis variabel sing terus-terusan),CV rasioApa kanggo saben operatorKontrol 1V / OctBakal. Sampeyan bisa nggunakake nganti 4 osilator independen yen modulasi kabeh nol. Ing kahanan iki, modulasi isih ditrapake, nanging FM tanpa kunci frekuensi / fase cenderung ora konsisten.

Fungsi modulasi eksternal

Operator Quad bisa input sinyal eksternal minangka modulatorAR FMInputInput audioAku wis ngetrapake sirkuit. Ndhuwur jack input yaiku LED kanggo nuduhake clipping lan tombol adjustment gain. Ukuran ukuran input AR FM uga bisa dikontrol kanthi voltase kanthi entuk input CV kanggo AR FM ing ngisor iki. Sinyal menyang AR FM luwih dhisik entuk bathi, banjur jumlah modulasi sing dikirim menyang saben operator dikontrol dening papat tombol ing ngisor matrik modulasi.

Algo Expander

Sold kanthi kapisahalgoExpanderKaro operator kabehAR FMInput sabenMod xNambah kemampuan kanggo nyimpen kabeh posisi tombol (nilai parameter matriks modulasi) lan crossfades. Konsep, saben slot bisa diduga minangka algoritma sintesis FM klasik. Wis telung slot, A, B, lan C, lan Live slot, tegese posisi tombol ing matriks modulasi saiki.

Titik wiwitan ing tembelan

Bisa dadi bingung nalika sampeyan main Operator Quad, amarga muter kanthi akeh paramèter bisa kanthi gampang nyebabake swara sing rame lan harmoni. Minangka titik wiwitan, atur paramèter kanthi referensi ing ngisor iki kanggo ngindhari asil semrawut. Kanthi nggeser knch lan patch karo setelan iki minangka titik wiwitan, sampeyan bisa alon-alon nyedhaki gangguan lan swara.

  • Saklar VCO / LFOVCOKanggo ngeset.
  • Kabeh operatorRockし ま す.
  • kabehDetuneKnob12Setel ing posisi jam. -OkiaspekGaransi hubungan frekuensi integer sing ditemtokake mung tombol.
  • kabehWangunKnobCacatPepe. -Titik karo gelombang sinus, kaya FM tradisional. Gabungan gelombang karo harmoni karo modulasi kanthi cepet bisa nyebabake nolak lan gangguan, saengga bisa diwiwiti tanpa modulasi.
  • kabehModulasi ngirimCacatPepe. - Mod mode lan salib / modhiri uga bisa nyebabake aliasing lan gangguan.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

Kalibrasi

V / OctLanaspekPenting kanggo calibrate supaya pangowahan 1 volt ing input (negara gratis) bisa diinterpretasi kanthi akurat. Yen Quad Operator sampeyan muni amarga ora nuli pitch ing input iki, tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nindakake kalibrasi kasebut.

Operator Quad nduwe output DAC presisi, saéngga saben operator ngetokake sinyal output voltase kanthi akurat. Iki ngidini kalibrasi tanpa mbutuhake voltase referensi eksternal.

Pisanan, tampak modul kaya ing ngisor iki

  • OP1 → RATIO 1
  • OP2 → RATIO 2
  • OP3 → RATIO 3
  • OP4 → RATIO 4 & 1V / OKT(Kayata kabel StackableNon-buffardMbagekke dening)

Ora OP1 nganti 3, nanging mesthiOP4Sebarake output. Proses kalibrasi nggawe sawetara koreksi tambahan kanggo distribusi iki. Distribusi kanthi buffed bisa ngenalake jumlah bathi sing ngowahi voltase output. Distribusi non-buffed penting amarga bakal mangaruhi pangukuran sing digawe sajrone kalibrasi.

Sawise sampeyan wis sukses karo patched modul kaya sing diterangake ing ndhuwur, micu prosedur kalibrasi miturut "Code cheat" ing ngisor iki.

  • Operator1Gratis / KunciGeser saklar
  • Operator2Gratis / KunciGeser saklar
  • Operator3Gratis / KunciGeser saklar
  • Operator4Gratis / KunciGeser saklar
  • VCO / LFOCepet geser saklar 5 kaping

Nalika prosedur kalibrasi dipicu, LED bathi bakal sumunar kaping pindho banjur bali menyang operasi normal sawetara detik mengko.

x