Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Shakmat Modular Kab

  • Shakmat Modular Aeolus Mixer

    ¥ 23,800 (¥ 21,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    5.1 Mixer kesatuan 4 saluran kompak kanggo lingkungan

    FITUR MUSIK Aeolux Mixer yaiku mixer kesatuan 4 saluran.Nggabungake telung set input papat saluran lan rong input stereo bebarengan karo antarmuka kompak mung 6HP nyedhiyakake output 3 saluran sing kompatibel karo 4. Input kanggo bagean 2 saluran yaiku IN ...

    rincian
  • Shakmat Modular Aeolus Seeds

    ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Spacer / modulator 4 saluran kanthi pangolahan spasial / stereo sing unik

    FITUR MUSIK Aeolus Seeds minangka modulator / spatializer sing kuat kanggo spasialisasi 4 saluran / pangolahan stereo / sintesis vektor. TIME lan DEPTH, modulator multi-saluran kanthi rong kontrol utama kanggo papat VCA ...

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet

    ¥ 52,800 (¥ 48,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Setel skala beda kanggo saben saluran.Quantizer fleksibel kanthi fungsi micro-tuning lan arpeggiator

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Bard Quartet minangka kuartet 4 saluran sing bisa diprogram. Kanthi keyboard sing terintegrasi karo papat saluran, sampeyan bisa ngontrol nganti papat instrumen sing beda, lan Bard Quartet minangka kuartet sing nyenengake saka ide musik ...

    rincian
  • Shakmat Modular Clock O' Pawn

    ¥ 23,800 (¥ 21,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam kompak sing ndhukung jam MIDI lan Swing. Rong jinis jam bisa output bebarengan

    FITUR MUSIK Clock O'Pawn minangka generator jam dual kompak sing ndhukung input jam MIDI.Nyedhiyakake kontrol transportasi intuisi, unit iki duwe jam 1/16 sing digawe liwat sumber jam internal utawa jam analog / MIDI eksternal ...

    rincian
  • Shakmat Modular Dual Dagger

    ¥ 35,800 (¥ 32,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi kontrol independen saka LP & HP.Filter stereo dual kreatif kanthi kemampuan ngubungake lan panning

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Dual Dagger minangka filter stereo dual sing bisa ngontrol frekuensi cutoff low-pass lan high-pass.Resonansi sing bisa ditemtokake, saringan dual kanggo nuduhake frekuensi kontrol siji, bandwidth, resonansi eh ...

    rincian
  • Shakmat Modular Four Bricks Rook

    ¥ 44,800 (¥ 40,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Praktis operabilitas sing apik kanggo pertunjukan langsung, sequencer pemicu 4 saluran multifungsi

    FITUR MUSIK Four Bricks Rook punika generator urutan pemicu 4-saluran.Kanthi antarmuka sing intuisi, unit iki nggawe urutan dinamis nggunakake macem-macem fungsi kayata ngganti dawa urutan, nggeser bagean puter maneh, quantizing, lan otomatis acak. CV ...

    rincian
  • Shakmat Modular Gemini's Path

    ¥ 31,800 (¥ 28,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor dinamis / VCA sing kuat kanthi deteksi pemicu lan modulator internal

    FITUR MUSIK Path Gemini punika kopling DC dirancang prosesor dinamis / VCA sing ngleksanakake mekanisme deteksi pemicu lan modulator internal ing kualitas dhuwur path sinyal analog lengkap.Dut digawe dening THAT sing nyedhiyakake swara sing jelas lan kuat kanthi gangguan / distorsi sing sithik ...

    rincian
  • Shakmat Modular Harlequin's Context

    ¥ 42,800 (¥ 38,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggawe / nyimpen macem-macem sinyal modulasi.Programmer modulasi 4 saluran sing kuat sing cocog kanggo mbangun set langsung

    FITUR MUSIK Harlequin's Context minangka programmer modulasi 4 saluran. 3 jinis voltase offset, 5 jinis LFO kanthi bentuk gelombang sing dibangun, 3 jinis amplop, voltase acak kanthi 2 mode, 2 jinis modulator khusus sing ngolah sinyal sing diasilake saka saluran sadurunge ...

    rincian
  • Shakmat Modular HiPass

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter high-pass pita tetep kompak sing ngenalake penghapusan offset DC lan Low-Cut menyang sistem modular

    FITUR MUSIK HiPass minangka pita frekuensi kompak tetep modul filter pass dhuwur kanthi mung 2HP.Rong bagean paling dhuwur yaiku saringan 2 kutub (-30dB / Okt) sing dipotong ing ngisor 3Hz, kanthi frekuensi rendah sing diasilake dening saringan resonansi lan sintesis FM, lan sinyal audio ...

    rincian
  • Shakmat Modular Knight's Gallop

    ¥ 27,800 (¥ 25,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A loro-output'Algo-Rhythmic'trigger sequencer sing ngasilake polyrhythms tanpa wates adhedhasar algoritma

    FITUR MUSIK Knight's Gallop minangka generator 'Algo-Rhythmic' sing nyedhiyakake urutan pemicu algoritma. Kanthi nambahake rong output Knight's Gallop lan meja kanthi limang pola irama rasa sing beda, meh ora ana apa-apa ...

    rincian
  • Shakmat Modular SumDif

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penambah / Differntiator Kompak sing uga bisa digunakake kanggo pangolahan audio sisih tengah

    FITUR MUSIK SumDif minangka Adder / Differentiator 2 saluran sing bisa nangani sinyal CV lan audio.Modul kompak mung 2HP kasusun saka rong bagean, siji ing ndhuwur lan siji ing ngisor, saben karo loro input lan loro output karo fungsi beda ...

    rincian
  • Shakmat Modular Tessitura Tailor

    ¥ 11,800 (¥ 10,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    1U format pitch transporter / saklar oktaf

    FITUR MUSIK Tessitura Tailor nambah utawa nyuda voltase 1 volt sing akurat menyang input CV (-2V nganti + 2V) lan ngasilake sinyal sing ditransmisikan kanthi tambahan oktaf gumantung saka posisi kenop.Input kasebut duwe normalisasi 0V, dadi yen ora ana input sinyal, iku oktaf ...

    rincian
  • Shakmat Modular Time Apprentice

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Divider jam format 1U.Konfigurasi ulang fleksibel kanthi setelan jumper

    FITUR MUSIK Time Apprentice minangka divider jam 2 saluran sing kompak lan bisa dikonfigurasi.Saben duwe tombol kontrol dhewe lan Time Apprentice kanthi rasio pamisah sing beda, clocking / ngreset sequencer eksternal, sinyal modulasi 'Ping' ...

    rincian
  • Shakmat Modular Time Wizard

    ¥ 24,800 (¥ 22,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Divider / multiplier jam 6 saluran multi-fungsi / hemat ruang sing langsung nggawe poliritme kompleks kanthi setelan switch

    FITUR MUSIK Wektu Wisaya minangka divider / multiplier jam sing kompak lan serbaguna sing kasusun saka 6 divider jam.Unit iki wis 6 output, kang ndadekake iku bisa kanggo gampang jam / ngreset sequencer external karo teken wektu unik karo jurusan dhuwure kamardikan lan nggawe polyrhythms Komplek.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x