Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Modulator Kring

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Mutable Instruments Warps

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modulator berkembang sing ngasilake nada kanthi modifikasi input audio karo saben liyane! Algoritma minangka CV / morphable, kanthi osilator sing dibangun.

    TAMPOK MUSIK Warps minangka modul prosesor kompak lan kuat sing njupuk rong sinyal audio (disebut operator lan modulator) lan nggawe sinyal audio anyar kanthi macem-macem modulasi silang. Siji sinyal audio input yaiku kontrol 2V / Oct ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blinds

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4CH bipolar VCA / VC polarizer sing nduweni peran utama ing kontrol modulasi!

    CIRI-CIRI MUSIK Blinds yaiku polariter sing bisa dikontrol voltase 4 saluran. Gumantung saka cara nggunakake, uga diarani modulator ring utawa VCA bipolar. Input loro ing saben saluran bisa nampa sinyal CV lan audio. Mirip karo VCA nanging beda karo VCA normal ...

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Make Noise ModDemix 2014

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran bipolar VCA 2 saluran sing uga bisa digunakake minangka modulator cincin!

    Iki versi 2014 Mod Demix sing nembe dirancang. Mung desain lan rute sing wis diganti, lan kualitas swara ora owah. Modul Fitur MUSIK nggunakake sawetara modulator sing saling nyambung kanggo saben liyane kanggo nyedhiyakake akeh tangan ...

    rincian
  • WMD DVCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Morgasmatron

    ¥ 44,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter dual mode macem-macem yaiku evolusi Korgasmatron

    CIRI MUSIK Morgasmatron minangka modul filter dual sing dilengkapi saringan multimode 6 mode. Dasar panyaring adhedhasar MS-2, nanging nduweni tambahan tuning lan fungsi dhewe. Kaloro saringan duwe kontrol mandhiri lan input / output ...

    rincian
  • CG-Products X

    ¥ 17,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multiplier ring modulator / kuadran

    FITUR MUSIK X minangka modulator dering sing ngasilake produk input X lan input Y (dering modulasi) saka W.Apik banget kanggo swara modulasi dering analog lan metalik, bisa uga digunakake minangka VCA kanthi overdrive.Kabeh tombol lan tombol X-on ...

    rincian
  • Antimatter Audio Sub Ring

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator muni sub-oktator sing bisa digunakake kanggo nyampur macem-macem gelombang osilator

    TAMPILAN MUSIK Sub Ring minangka modulator penghasil swara seruling ok overtaer sing cocog kanggo nyampur macem-macem gelombang saka pengayun. Aku mbayangake bagean sing nyampur gelombang lan swara kaya tataran ngarep filter kanthi synth keyboard normal ...

    rincian
  • WMD Triple Bipolar VCA

    ¥ 26,200 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    3-saluran bipolar VCA!

    TAMPOK Musical Iki minangka saluran bipolar 3-saluran. DEMO

Ndeleng kabeh produk
x