Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Modulator Kring

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 80,900 (¥ 73,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Mutable Instruments Warps

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator berkembang sing ngasilake nada kanthi modifikasi input audio karo saben liyane! Algoritma minangka CV / morphable, kanthi osilator sing dibangun.

    TAMPOK MUSIK Warps minangka modul prosesor kompak lan kuat sing njupuk rong sinyal audio (disebut operator lan modulator) lan nggawe sinyal audio anyar kanthi macem-macem modulasi silang. Siji sinyal audio input yaiku kontrol 2V / Oct ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blinds

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH bipolar VCA / VC polarizer sing nduweni peran utama ing kontrol modulasi!

    CIRI-CIRI MUSIK Blinds yaiku polariter sing bisa dikontrol voltase 4 saluran. Gumantung saka cara nggunakake, uga diarani modulator ring utawa VCA bipolar. Input loro ing saben saluran bisa nampa sinyal CV lan audio. Mirip karo VCA nanging beda karo VCA normal ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Erica Synths Black Ring-Xfade

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering / pembentuk gelombang dobel kanthi VC crossfader kanggo mbentuk swara fleksibel

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Ring-Xfade minangka modul sing fleksibel kanggo mbentuk swara.Loro modulator dering / pembentuk gelombang biasa lan crossfader sing bisa ngatasi audio / CV uga fungsi minangka VCA ...

    rincian
  • Behringer MODAMP 1005

    Metu saka Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / modul VCA

    FITUR MUSIKA Behringer 1005 minangka modulator dering / VCA sing ngasilake swara klasik ing taun 70-an ing lingkungan Eurorack.Yen sampeyan ora butuh tombol manual utawa modulasi sing bisa dikendhaleni CV, sampeyan bisa nggunakake VCA sederhana.Grafis lan dingerteni ...

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO

    Metu saka Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Ring Modulator 2017 (RING)

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering berkualitas tinggi kanthi sirkuit generasi kaping 5 Serge

    FITUR MUSIKAT Serge New Ring Modulator minangka versi anyar saka model sadurunge (R2017) sing dirancang ulang dening Serge Tcherepnin ing 9 lan minangka salah sawijining modul paling canggih ing sistem Serge.Model anyar yaiku desain anyar kanthi spesifikasi sing luwih apik ...

    rincian
  • Make Noise ModDemix 2014

    Metu saka Simpenan
    Campuran bipolar VCA 2 saluran sing uga bisa digunakake minangka modulator cincin!

    Iki versi 2014 Mod Demix sing nembe dirancang. Mung desain lan rute sing wis diganti, lan kualitas swara ora owah. Modul Fitur MUSIK nggunakake sawetara modulator sing saling nyambung kanggo saben liyane kanggo nyedhiyakake akeh tangan ...

    rincian
  • WMD DVCA

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Morgasmatron

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter dual mode macem-macem yaiku evolusi Korgasmatron

    CIRI MUSIK Morgasmatron minangka modul filter dual sing dilengkapi saringan multimode 6 mode. Dasar panyaring adhedhasar MS-2, nanging nduweni tambahan tuning lan fungsi dhewe. Kaloro saringan duwe kontrol mandhiri lan input / output ...

    rincian
  • CG-Products X

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multiplier ring modulator / kuadran

    FITUR MUSIK X minangka modulator dering sing ngasilake produk input X lan input Y (dering modulasi) saka W.Apik banget kanggo swara modulasi dering analog lan metalik, bisa uga digunakake minangka VCA kanthi overdrive.Kabeh tombol lan tombol X-on ...

    rincian
  • Antimatter Audio Sub Ring

    Metu saka Simpenan
    Generator muni sub-oktator sing bisa digunakake kanggo nyampur macem-macem gelombang osilator

    TAMPILAN MUSIK Sub Ring minangka modulator penghasil swara seruling ok overtaer sing cocog kanggo nyampur macem-macem gelombang saka pengayun. Aku mbayangake bagean sing nyampur gelombang lan swara kaya tataran ngarep filter kanthi synth keyboard normal ...

    rincian
  • WMD Triple Bipolar VCA

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3-saluran bipolar VCA!

    TAMPOK Musical Iki minangka saluran bipolar 3-saluran. DEMO

Ndeleng kabeh produk
x