Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utilitas / Alat / Kabel

  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Erica Synths Pico Drums Programmer

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngunggah conto menyang Pico Drums

    FITUR MUSIK Pico Drums Piranti kanggo ngunggah conto menyang modul.Saliyane piranti iki, plug-in Google Chrome kanggo ngunggah piranti lunak dibutuhake. * Kabel USB (mini-B) ora kalebu. Pico Drum Progr ...

    rincian
  • Intellijel Designs Hub

    ¥ 1,600 (¥ 1,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang pasif kaping 4CH sing ora njupuk ruang modul

    Hub minangka macem-macem pasif 4-saluran.Saiki, desaine dudu logo Intellijel, nanging tandha robot.

  • Intellijel Designs Joiner for 7U Performance Case

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    7U kasus gabungan

    * Ana goresan uga amarga manufaktur. Mangga elinga sadurunge tuku. TAMPILAN MUSIK Dhewe kanggo nyambungake loro Kasus Prestasi 2U.

  • WMD Clear Fader Caps

    ¥ 1,500 よ り (¥ 1,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Slider geser transparan sing pas kanggo slider LED. Uga bisa digunakake karo slider saka manufaktur liyane

    CIRI MUSIK Tutup slider tutup sing nutupi slider nganggo LED. Mbantu nyegah LED tiba lan nambah operability. Kejabi produk WMD, Malekko Heavy (Varigate 4/8 +, Blot voltase dll) lan Music Music Ele ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 4,500 (¥ 4,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • 4ms Audio Jumper 3pin Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel 3-pin kanggo ngrampungake Rungokake seri lan recorder Wav

    CIRI-CIRI MUSIKKU Iki kabel 4-pin kanggo ngrampungake 3ms Listen Four, Listen Four Quarters, Listen IO, Wav Recorder modul / output.

  • Intellijel Designs 7U Audio Jacks v2

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi anyar 7U Performance Case seimbang / output stereo seimbang

    Iki minangka versi anyar saka bagean input / output stereo sing seimbang saka FEATURES MUSIKKU 7U. Papan iki kalebu ing Case Performance 2019U wiwit separo pisanan taun 7, nanging yen sampeyan tuku sadurunge, sampeyan bisa ngganti 4 papan.

    rincian
  • Ad Infinitum 3.5mm (1/8'') to 1/4'' Mono Cable

    ¥ 649 よ り (¥ 590 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5 mm ⇔ 1/4 inci mono kabel trep kanggo output modifikasi lan liyane

    Iku kabel konversi konversi 3.5mm ⇔ 1/4 inci.

  • Screwdriver

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

  • TipTop Audio Dual Mantis Studio Brackets

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Bracket sambungan Mantis

    CIRI-CIRI MUSIKA Tiptop Audio Mantis Iki minangka kurungan sing bisa nyambungake rong kasus.

  • Intellijel Designs Pedal I/O 7U Case Adapter

    Metu saka Simpenan
    Adaptaran sing dibutuhake kanggo nggunakake Pedal I / O 7U ing Case Performance 1U XNUMXst Generation

    CIRI-CIRI MUSIK Bagean jack audio sing didol ing toko sadurunge musim panas 2019 dibutuhake kanggo nyambung karo bagean jack audio nalika nggunakake Pedal I / O 7U ing Case Performance 1U generasi pisanan.

  • Erica Synths Rack Ears (pair)

    ¥ 3,400 (¥ 3,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit kuping rak standar EIA 19-inch

    Kit kuping rak kanggo masang SYNTRX FITUR MUSIK ing rak sradio standar EIA 19-inch. Copot kayu sisih sisih awak SYNTRX lan pasang kuping rak iki. * Sepasang botol 2.Awak SYNTRX lan sistem rak mbukak ing gambar ora kalebu.  

  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,800 (¥ 1,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • Befaco Knurlies

    ¥ 3,900 よ り (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    sekrup Eurorack sing bisa diuripake nganggo driji.Uga dilengkapi mesin cuci kanggo nyegah goresan nalika dipasang

    FITUR MUSIK Befaco Knurlies minangka sekrup dipasang ing rak sing dirancang kanggo Eurorack.Knurlies, sing bisa dikencengi nganggo driji, obeng, utawa kunci hex, wis dipasang nganggo mesin cuci plastik kanggo nyegah goresan nalika dipasang ...

    rincian
  • Befaco Bananuts (25pcs)

    ¥ 1,900 (¥ 1,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-werna kacang jack khusus

    FITUR MUSIK Befaco Bananuts minangka kacang minijack anodized khusus sing ngetutake kode pewarna Buchla / Serge.Apik kanggo input lan output kode warna lan kanggo nggawe modul favorit sampeyan.Driver nut iki kanggo instalasi ...

    rincian
  • Befaco Wrench Tool

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembalap kacang logo Befaco kanggo Bananuts

    FITUR MUSIK Befaco Wrench Tool minangka pembalap kacang kanthi logo Befaco sing bisa digunakake karo Bananuts lan kacang bunder 3.5mm umum. 

  • Befaco 3.5mm Minijack To 6.3mm Jack Cables (150cm / 3pcs)

    ¥ 1,800 (¥ 1,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel antarmuka sing nyambungake saka jack 3.5mm menyang jack 6.3mm

    FITUR MUSIK Kabel antarmuka Befaco kualitas dhuwur kanthi plug mini monaural 3.5mm lan plug standar monaural 6.3mm ing ujung loro.Iki migunani nalika nyambungake sinyal sistem Eurorack menyang piranti eksternal kayata mixer, pedal efek, lan antarmuka audio. 1...

    rincian
  • Befaco 6 Way Multiple Stars (3pcs)

    ¥ 1,800 (¥ 1,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Befaco 6-arah Pasif Multiple Set saka 3

    Multiple Pasif Befaco karo 3.5 FITUR MUSIK 6mm jacks. Didol minangka set 3 warna.

  • Befaco DIN 5 MIDI to TRS Cable (3pcs)

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Set 3 TRS MIDI-DIN MIDI kabel konversi.Tipe A / B bisa dipilih.

    FITUR MUSIK Befaco DIN 5 MIDI kanggo Kabel TRS minangka kabel sing cocog kanggo sambungan MIDI standar ing piranti karo jack TRS, kayata modul Eurorack lan kothak alur.Siji ujung kabel yaiku jack DIN 5-pin (lanang), liyane yaiku stereo 3.5mm ...

    rincian
  • Befaco Synth Duster

    ¥ 2,000 (¥ 1,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sikat pembersih kanthi bulu sing dawa lan alus, cocok kanggo ngresiki synths modular.

    FITUR MUSIK Befaco Synth Duster minangka sikat pembersih sing alus banget sing nglindhungi sistem modular lan peralatan audio saka bledug lan rereget.Bulu sing dawa nggampangake ngresiki celah tombol sing ruwet.

  • Erica Synths MIDI DIN 5 to TRS 3.5mm Jack adapter

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    MIDI 5 pin menyang adaptor konversi jack 3.5mm TRS

    FITUR MUSIK MIDI (DIN) 5-pin wadon kanggo TRS 3.5mm adaptor konversi lanang (Tipe B), kompatibel karo kabeh instrumen ELM Sibuk lan Arturia, nanging karo Make Noise lan Korg MIDI. Ora bisa digunakake amarga distribusi pin a? E beda karo TRS...

    rincian
  • Expert Sleepers Floating Ring Cable

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm kabel TS⇔phone TRS digunakake nalika input / output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial

    FITUR MUSIK Kabel kanthi bagean ring Ngambang ing antarane TRS lan TS.Kabel iki dianjurake nalika output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial kanthi input / output sing seimbang.

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Splitter kabel spesifikasi TS 5mm sing mbagi sinyal input dadi lima

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • Make Noise Chain Cable for Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Sawijining kabel kanggo Titik Tekanan.

    Nganti 4 Tekanan Titik bisa disambungake! Mangga deleng kaca Tombol Tekan kanggo metode sambungan.

  • James Cigler Patch TCG

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Game kertu kanggo tambalan kreatif

    FITUR MUSIKAL Patch TCG (Patch Game Card) minangka game kertu kanggo pangguna synth modular.Kanthi tindakake pandhuan ing kertu, sampeyan bisa bebas saka kebiasaan nambal lan mbukak kunci kemungkinan anyar saka modular.Game nganggo kertu ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x