Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utilitas / Alat / Kabel

  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Erica Synths Pico Drums Programmer

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngunggah conto menyang Pico Drums

    FITUR MUSIK Pico Drums Piranti kanggo ngunggah conto menyang modul.Saliyane piranti iki, plug-in Google Chrome kanggo ngunggah piranti lunak dibutuhake. * Kabel USB (mini-B) ora kalebu. Pico Drum Progr ...

    rincian
  • Intellijel Designs Hub

    ¥ 1,600 (¥ 1,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Gampang pasif kaping 4CH sing ora njupuk ruang modul

    Hub minangka macem-macem pasif 4-saluran.Saiki, desaine dudu logo Intellijel, nanging tandha robot.

  • Intellijel Designs Joiner for 7U Performance Case

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    7U kasus gabungan

    * Ana goresan uga amarga manufaktur. Mangga elinga sadurunge tuku. TAMPILAN MUSIK Dhewe kanggo nyambungake loro Kasus Prestasi 2U.

  • WMD Clear Fader Caps

    ¥ 1,500 よ り (¥ 1,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Slider geser transparan sing pas kanggo slider LED. Uga bisa digunakake karo slider saka manufaktur liyane

    CIRI MUSIK Tutup slider tutup sing nutupi slider nganggo LED. Mbantu nyegah LED tiba lan nambah operability. Kejabi produk WMD, Malekko Heavy (Varigate 4/8 +, Blot voltase dll) lan Music Music Ele ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 3,600 (¥ 3,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • 4ms Audio Jumper 3pin Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel 3-pin kanggo ngrampungake Rungokake seri lan recorder Wav

    CIRI-CIRI MUSIKKU Iki kabel 4-pin kanggo ngrampungake 3ms Listen Four, Listen Four Quarters, Listen IO, Wav Recorder modul / output.

  • Intellijel Designs 7U Audio Jacks v2

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi anyar 7U Performance Case seimbang / output stereo seimbang

    Iki minangka versi anyar saka bagean input / output stereo sing seimbang saka FEATURES MUSIKKU 7U. Papan iki kalebu ing Case Performance 2019U wiwit separo pisanan taun 7, nanging yen sampeyan tuku sadurunge, sampeyan bisa ngganti 4 papan.

    rincian
  • Ad Infinitum 3.5mm (1/8'') to 1/4'' Mono Cable

    Metu saka Simpenan
    3.5 mm ⇔ 1/4 inci mono kabel trep kanggo output modifikasi lan liyane

    Iku kabel konversi konversi 3.5mm ⇔ 1/4 inci.

  • Screwdriver

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

  • TipTop Audio Dual Mantis Studio Brackets

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bracket sambungan Mantis

    CIRI-CIRI MUSIKA Tiptop Audio Mantis Iki minangka kurungan sing bisa nyambungake rong kasus.

  • Intellijel Designs Pedal I/O 7U Case Adapter

    ¥ 1,600 (¥ 1,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Adaptaran sing dibutuhake kanggo nggunakake Pedal I / O 7U ing Case Performance 1U XNUMXst Generation

    CIRI-CIRI MUSIK Bagean jack audio sing didol ing toko sadurunge musim panas 2019 dibutuhake kanggo nyambung karo bagean jack audio nalika nggunakake Pedal I / O 7U ing Case Performance 1U generasi pisanan.

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • Erica Synths Rack Ears (pair)

    ¥ 2,409 (¥ 2,190 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit kuping rak standar EIA 19-inch

    Kit kuping rak kanggo masang SYNTRX FITUR MUSIK ing rak sradio standar EIA 19-inch. Copot kayu sisih sisih awak SYNTRX lan pasang kuping rak iki. * Sepasang botol 2.Awak SYNTRX lan sistem rak mbukak ing gambar ora kalebu.  

  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • Erica Synths MIDI DIN 5 to TRS 3.5mm Jack adapter

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    MIDI 5 pin menyang adaptor konversi jack 3.5mm TRS

    FITUR MUSIK MIDI (DIN) wanita 5-pin kanggo adaptor konversi pria 3.5mm TRS (Tipe B). Kompatibel karo kabeh instrumen ALM Sibuk lan Arturia, nanging ora bisa digunakake amarga pinout sing beda saka Make Noise lan MIDI TRS Korg.

Ndeleng kabeh produk
x