Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
ALM Sibuk

ALM Sibuk

ALM Busy minangka Eurorack Garage Maker adhedhasar UK. "Pamela's Workout", sing kompak lan gampang digunakake, duwe akeh fungsi sing cocog kayata saluran 8 saluran, ayunan lan memori, wis ngrampungake hit smash saka release, lan versi anyar uga modul jam standar Eurorack. Ing babagan swara, ana akeh modul sing sadar babagan kualitas synths digital lan sampler taun 80an lan 90an, lan keprigelane diadegake.
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 66,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • ALM Busy Beast's Chalkboard

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Panambah voltase migunani kanggo imbuhan oktaf lan FM!

    FEATURES Chalkboard Beast minangka penambah voltase kanthi akurasi tinggi 2 saluran. Saben saluran nambah nilai voltase sing dipilih saka -2V dadi 2V ing sinyal input lan output saka rong output. Yen ora ana input kanggo 2 saluran, saluran pertama ...

    rincian
  • ALM Busy Boss Bow Two

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • ALM Busy Dinky's Taiko

    ¥ 28,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendang digital 12bit kanthi EQ lan kontrol voltase!

    FEATURES MUSIK Dinky's Taiko minangka modul swara swara digital 12-bit kanthi EQ analog sing dikendhaleni kanthi lengkap. Modul kasebut kasusun saka telung bagean. Bagean swara digital kanthi frekuensi sing bisa dikendhaleni lan wektu tuku.

    rincian
  • ALM Busy HPO

    ¥ 8,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • ALM Busy Jumble Henge

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • ALM Busy MCO

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator roda gelombang padat

    MUSIK FEATURES MCO yaiku osilator digital kompak 6 HP. Nduwe telung gelombang gelombang ing ngisor iki. Output gelombang sing bisa morf antarane 3 jinis gelombang output Pulse (Alp ...

    rincian
  • ALM Busy mmMidi

    ¥ 13,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Konverter MIDI menyang CV sing bisa ngowahi MIDI saluran 2 dadi CV / Gerbang / kecepatan

    FEATURES MUSIK mm Midi yaiku modul kompak MIDI menyang CV. Jam MIDI lan cathetan lan kacepetan MIDI kanggo rong saluran MIDI bisa diowahi menyang CV lan gapura kanggo output. Jam kasebut yaiku 2PPQ (24 kaping antarane cathetan waktu), lan sinyal Run uga output, dadi loro ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 11,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • ALM Busy Mum M8

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter-krim lan lemak sedheng lemak karo VCA inspirasi AKAI S950!

    CIRI-CIRI MUSIK Mum M8 yaiku saringan low-pass karo VCA sing duwe swara unik lan lemak sing dikembangake adhedhasar filter sing dipasang ing mesin sampler terkenal Akai S950. Filter iki nduwe nada lancar sing khas, mesthi ora mung kanggo synths biasa, nanging uga kanggo frekuensi kompleks ...

    rincian
  • ALM Busy O/A/x2

    ¥ 10,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Inverter 2-saluran lan mateni sarana. Kanthi LED, sinyal gampang dingerteni.

    FEATURES MUSIK O / A / x2 minangka sarana 8 saluran sing bisa nyingkirake utawa nambah sinyal input lan nambah voltase offset saka -8V kanggo 2V. Iki migunani banget kanggo nyetel sinyal modulasi. Wis fitur ing ngisor iki. Sinyal input 2 saluran bisa digayuh lan dibalikake ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • ALM Busy S.B.G

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

    ¥ 39,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

    TAMPOK Musical Kita adol chip SwinSID, yaiku chip sing bisa ditambahi lan akeh daya saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku. Sampeyan bisa ngganti nganggo chip vintaj (6581/8580), nanging ...

    rincian
  • ALM Busy Squid Salmple

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    8-saluran sampler inspirasi dening sampler hardware awal

    FEATURES MUSIK Slidle yaiku sampler sing ndhukung audio 8 saluran lan puter maneh CV. Dirancang kanggo gampang sampling wektu nyata lan nyunting. Diwenehi inspirasi dening sampler hardware awal, antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi adhedhasar encoder ...

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 259,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x