Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
ALM Sibuk

ALM Sibuk

ALM Busy minangka Eurorack Garage Maker adhedhasar UK. "Pamela's Workout", sing kompak lan gampang digunakake, duwe akeh fungsi sing cocog kayata saluran 8 saluran, ayunan lan memori, wis ngrampungake hit smash saka release, lan versi anyar uga modul jam standar Eurorack. Ing babagan swara, ana akeh modul sing sadar babagan kualitas synths digital lan sampler taun 80an lan 90an, lan keprigelane diadegake.
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    Rega asli ¥ 40,900
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • ALM Busy AXON-1

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah papat input CV sing bisa ditugasake menyang Squid Salmple

    FITUR MUSIK ALM Sibuk AXON-1 minangka modul expander kanggo perusahaan Squid Salmple.Kanthi nyambungake expander 4HP iki, 4 input CV sing bisa ditugasake kanthi gratis ditambahake, lan total 7 input CV sing bisa ditrapake diwenehake bebarengan karo input CV saka unit utama.Digital ...

    rincian
  • ALM Busy Beast's Chalkboard

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Panambah voltase migunani kanggo imbuhan oktaf lan FM!

    FEATURES Chalkboard Beast minangka penambah voltase kanthi akurasi tinggi 2 saluran. Saben saluran nambah nilai voltase sing dipilih saka -2V dadi 2V ing sinyal input lan output saka rong output. Yen ora ana input kanggo 2 saluran, saluran pertama ...

    rincian
  • ALM Busy Boss Bow Two

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • ALM Busy Dinky's Taiko

    Metu saka Simpenan
    Modul kendang digital 12bit kanthi EQ lan kontrol voltase!

    FEATURES MUSIK Dinky's Taiko minangka modul swara swara digital 12-bit kanthi EQ analog sing dikendhaleni kanthi lengkap. Modul kasebut kasusun saka telung bagean. Bagean swara digital kanthi frekuensi sing bisa dikendhaleni lan wektu tuku.

    rincian
  • ALM Busy HPO

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • ALM Busy Jumble Henge

    Rega asli ¥ 35,900
    Saiki rega ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • ALM Busy MCO

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator roda gelombang padat

    MUSIK FEATURES MCO yaiku osilator digital kompak 6 HP. Nduwe telung gelombang gelombang ing ngisor iki. Output gelombang sing bisa morf antarane 3 jinis gelombang output Pulse (Alp ...

    rincian
  • ALM Busy mmMidi

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konverter MIDI menyang CV sing bisa ngowahi MIDI saluran 2 dadi CV / Gerbang / kecepatan

    FEATURES MUSIK mm Midi yaiku modul kompak MIDI menyang CV. Jam MIDI lan cathetan lan kacepetan MIDI kanggo rong saluran MIDI bisa diowahi menyang CV lan gapura kanggo output. Jam kasebut yaiku 2PPQ (24 kaping antarane cathetan waktu), lan sinyal Run uga output, dadi loro ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • ALM Busy Mum M8

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter-krim lan lemak sedheng lemak karo VCA inspirasi AKAI S950!

    CIRI-CIRI MUSIK Mum M8 yaiku saringan low-pass karo VCA sing duwe swara unik lan lemak sing dikembangake adhedhasar filter sing dipasang ing mesin sampler terkenal Akai S950. Filter iki nduwe nada lancar sing khas, mesthi ora mung kanggo synths biasa, nanging uga kanggo frekuensi kompleks ...

    rincian
  • ALM Busy O/A/x2

    Rega asli ¥ 13,400
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Inverter 2-saluran lan mateni sarana. Kanthi LED, sinyal gampang dingerteni.

    FEATURES MUSIK O / A / x2 minangka sarana 8 saluran sing bisa nyingkirake utawa nambah sinyal input lan nambah voltase offset saka -8V kanggo 2V. Iki migunani banget kanggo nyetel sinyal modulasi. Wis fitur ing ngisor iki. Sinyal input 2 saluran bisa digayuh lan dibalikake ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    Rega asli ¥ 13,400
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • ALM Busy S.B.G

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

    TAMPOK Musical Kita adol chip SwinSID, yaiku chip sing bisa ditambahi lan akeh daya saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku. Sampeyan bisa ngganti nganggo chip vintaj (6581/8580), nanging ...

    rincian
  • ALM Busy Squid Salmple

    Rega asli ¥ 62,900
    Saiki rega ¥ 60,900 (¥ 55,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler 8-saluran sing diilhami dening sampler hardware awal kanggo operasional lan fungsionalitas tinggi

    FITUR MUSIKAT Squid Slample minangka conto sing ndhukung audio 8-saluran lan puter maneh CV.Dirancang kanggo sampling lan editing wektu nyata sing gampang.Diilhami dening sampler hardware awal, antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi karo encoder ...

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 289,000 (¥ 262,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    Rega asli ¥ 25,900
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x