Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

VCA / Campuran / Utilitas

  • Make Noise Maths

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 13,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 9,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Buffard Multiple Classic

    CIRI MUSIK 2HP kompak output 2X3 kaping pirang-pirang. Amarga jinis buffered, mula akurat lan stabil banget. Sampeyan uga cocog kanggo macem-macem pitches. Uga, amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, iku uga tumindak minangka pirang-pirang output 1X6 ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Make Noise Optomix (Rev2)

    ¥ 24,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Mixer

    ¥ 6,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer audio kompak

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Campuran saluran 3 sing sederhana  

  • 2hp Mix (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • Joranalogue Link 2

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • 2hp Mix (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • WMD Performance Mixer

    ¥ 79,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • 2hp VCA (Black)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • 2hp Mult (Black)

    ¥ 3,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem sing menehi sinyal. Pasif kaping pisanan, ora butuh pasokan tenaga. Loro saluran kaping 1: 1 dilengkapi, nanging wiwit CH3 disambungake internal menyang CH2, bisa digunakake minangka 1: 2 kaping pirang-pirang nalika CH2 ora duwe input.  

  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 25,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • 2hp Buff (Black)

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • Intellijel Designs Triplatt

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Attenuator standar anyar sing uga bisa digunakake minangka mixer! Voltase Offset uga bisa dadi output.

    FITUR MUSIK Triplatt minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer.Uga duwe fitur bonus sing beda kanggo saben saluran. Attenuator Saben saluran input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Duatt

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Mutable Instruments Shades

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Iki minangka atenuator sing bisa uga digunakake minangka mixer. Voltase Offset uga bisa dadi output. Kanthi LED.

    FITUR MUSIK Shades minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer. Sampeyan uga bisa mriksa sinyal output nganggo LED. Unipolar / Bipolar Saben saluran duwe loro ...

    rincian
  • Mutable Instruments Links

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 22,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 17,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
x