Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mordax

  • Mordax Data (Black)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x