Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
WMD

WMD

WMD dening William Mathewson minangka produsen modul gitar pedhot basis Eurorack, dikenal kanggo modul distorsi radikal, "Geiger Counter" lan liya-liyane. Barisan akeh modul sing asale asli, dikempalken kanthi akeh fungsi ing awak kompak. Versi Eurorack Geiger Counter, modul saklar SSM kompleks, lan saringan dual Micro Hadron Collider kanthi kualitas swara lan versatilitas unik populer. Ana macem-macem jinis VCA lan kompresor, lan aku rumangsa khusus babagan dheweke.
  • WMD Buffered Mult

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3 saluran buffed kaping karo LED

    TAMPOK MUSIK 3X3 output macem-macem modul. Yen input saben saluran ora ditetepake, sinyal input saluran sadurunge bakal nyambung internal. Mula, bisa digunakake minangka output 1X9 kaping pirang-pirang. Saben saluran dilengkapi LED ...

    rincian
  • WMD Orion

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Phase analog kompak kanthi sawetara tahapan

    FITUR MUSIK Orion minangka modul phaser analog kanggo synthesizer Eurorack.Bisa digunakake ing mono utawa minangka efek mono-kanggo-stereo, nggawe tekstur spasial kaya vortices kosmik.Sembarang tahapan fase bisa disetel, lan level ...

    rincian
  • WMD OSD (OR / SUM / DIF)

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    UTAWA / SUM / DIFF bisa diganti.Utilitas presisi kopling DC migunani ing tambalan apa wae

    FITUR MUSIK OSD (UTAWA / SUM / DIF) minangka sarana serbaguna sing kasusun saka telung saluran independen.Pemrosesan voltase sing migunani ing sintesis modular ditindakake kanthi presisi tinggi dening kopling DC. Urutan V / Okt ditambahake kanthi proses presisi tinggi. Kanthi SUM kanthi nggunakake sirkuit UTAWA ...

    rincian
  • WMD Subway

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Scanner sinyal crossfading 8 arah

    FITUR MUSIK Subway minangka crossfader scanning 8-input, 1-output. Kanthi 8 input lan ngalih gadhah, sampeyan bisa nyetel nomer sinyal kanggo feed menyang dalan, lan lancar ngganti saka siji sinyal kanggo sabanjuré karo kenop utawa CV external. Subway bisa digunakake karo audio lan CV, dadi ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x