Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
WMD

WMD

WMD dening William Mathewson minangka produsen modul gitar pedhot basis Eurorack, dikenal kanggo modul distorsi radikal, "Geiger Counter" lan liya-liyane. Barisan akeh modul sing asale asli, dikempalken kanthi akeh fungsi ing awak kompak. Versi Eurorack Geiger Counter, modul saklar SSM kompleks, lan saringan dual Micro Hadron Collider kanthi kualitas swara lan versatilitas unik populer. Ana macem-macem jinis VCA lan kompresor, lan aku rumangsa khusus babagan dheweke.
  • WMD 4TTEN

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggunakake panggeser kanthi visibilitas lan operasional banget. Modul atenuator / offset kompak

    FITUR MUSIK 4TTEN minangka generator attenuator / offset 4 saluran sing kompak.Papat saluran, sing tumindak minangka attenuator sing mandiri, bisa nangani audio lan CV.Tegangan + 4V disambungake sacara internal menyang saben saluran, dadi yen ora ana patch ing input ...

    rincian
  • WMD Aperture

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass sing ngasilake macem-macem nada saka macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK Aperture yaiku panyaring bandpass sing duwe macem-macem kontrol lan bisa ngasilake macem-macem nada. Filter bandpass normal ngontrol band sing dilalui kanthi frekuensi frekuensi, nanging ing Aperture, sepira band sing pusaté ing band sing ditemtokake ...

    rincian
  • WMD Arpitecht

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

    CIRI-CIRI MASA Arpitecht yaiku jumlah kuantitator sing bisa dikontrol lan irama arpeggiator. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. Uga Triad ...

    rincian
  • WMD Arpitecht: Triad

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul ngusir Arpitecht sing ngasilake informasi pitch kanggo telung kord

    CIRI-CIRI MUSIK yaiku Triad expander Arpitecht sing bisa nggawe lan ngasilake 3 kord ing skala sing dipilih dening Arpitecht (ora bisa digunakake dhewe). Kord diwatesi ing skala lan bisa dikendhaleni nganggo knobs lan CV. Sambungan karo Arpitecht ...

    rincian
  • WMD AXXENT

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • WMD AXYS

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas karo rong stereo crossfaders

    CIRI-CIRI MUSIK AXYS minangka modul sarana sing ana loro crossfaders stereo lan kontrol voltase crossfade. Ana crossfaders X lan Y, loro uga duwe spesifikasi sing padha. Input A lan input B minangka input stereo, lan sisih ngisor L ...

    rincian
  • WMD Buffered Mult

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3 saluran buffed kaping karo LED

    TAMPOK MUSIK 3X3 output macem-macem modul. Yen input saben saluran ora ditetepake, sinyal input saluran sadurunge bakal nyambung internal. Mula, bisa digunakake minangka output 1X9 kaping pirang-pirang. Saben saluran dilengkapi LED ...

    rincian
  • WMD C4RBN

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    FITUR MUSIK C4RBN minangka filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN duwe stabilitas lan antarmuka sing sadar kinerja urip.Saturator ing tahap input jalur sinyal analog lengkap ...

    rincian
  • WMD Cable - Voltera 4 Pack Power

    ¥ 2,200 (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita kanggo nguwasa papat Voltera

    CIRI-CIRI MUSIK Kabel pita kanggo nyediakake kekuwatan kanggo 4 Voltera.

  • WMD Chimera

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhali migunani saka hi-hat kanggo nggawe tekstur logam

    CIRI MUSIK CHIMERA yaiku modul perkusi swara logam sing ngasilake swara kanthi gabung sampel swara perkusi logam lan mesin sintesis granular. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol switch lan Decay tombol kanggo nggawe swara sing terus-terusan. Ing Chimera ...

    rincian
  • WMD Clear Fader Caps

    ¥ 1,500 よ り (¥ 1,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Slider geser transparan sing pas kanggo slider LED. Uga bisa digunakake karo slider saka manufaktur liyane

    CIRI MUSIK Tutup slider tutup sing nutupi slider nganggo LED. Mbantu nyegah LED tiba lan nambah operability. Kejabi produk WMD, Malekko Heavy (Varigate 4/8 +, Blot voltase dll) lan Music Music Ele ...

    rincian
  • WMD Compressor

    Metu saka Simpenan
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • WMD Crater

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kick tendhangan analog / digital

    CIRI-CIRI MUSIK Kawah yaiku modul kick sing nggawe swara nganggo hibrida analog lan digital. Bagean analog dilengkapi sampul surat, sing migunani kanggo nyerang serangan, swara zip, lan serangan kaya tom. Lacak ing 1V / Oct uga kalebu, dadi ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    FITUR MUSIK Crucible minangka modul swara metalik realistis sing nggunakake model sing cocog karo logam sing bengkok kayata cymbal.Kabeh paramèter model fisik bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase, dadi antarane swara kaya tunggangan, tabrakan, cowbells, sizzles, gong lan gong ...

    rincian
  • WMD DVCA

    Metu saka Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
  • WMD DVCA [USED:U184002-W0]

    Metu saka Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
  • WMD Fracture

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum kanthi sintesis Clap sing ditambahi

    FEATURES MUSIK Fraktur yaiku modul drum sing khusus kanggo sintesis swara perkusi sing digawe kanthi swara cendhak kaya swara kayata swara partikel, sintesis granular, lan swara crap analog. Rapat sampel cekak acak kayata claps, swarane ngilangi, swarane mbukak kaleng bir ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi bit crush lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • WMD Invert Offset MK2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngimbangi saluran 2 inversi sinyal. Ana uga campuran.

    FITUR MUSIK Utilitas CV sing dilengkapi 2 saluran inversi sinyal lan pasangan offset. + Out output sinyal karo mung nutup kerugian ditambahake, lan -Out output sinyal karo offset ditambahake menyang sinyal kuwalik. CV menyang input "Offset" minangka offset kapindho ...

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • WMD Kraken

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Synthesizer drum snare karo 3 mode generasi lan distorsi internal kanggo make-up swara fleksibel

    FITUR MUSIK WMD Kraken minangka modul drum snare kanggo Eurorack adhedhasar sintesis model fisik.Kanthi kemampuan kanggo ngasilake swara snare drum sing realistis saka kabeh ukuran, wangun, bahan, lan timbres, unit iki minangka synthesizer digital 100% sing ora nggunakake conto ...

    rincian
  • WMD Metron

    ¥ 98,900 (¥ 89,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 16 track kanthi fungsionalitas lan operability sing dhuwur

    CIRI-CIRI MUSIK Metron yaiku pemicu / saluran urutan 16 saluran. Nduwe operasional intuitif, fungsionalitas lan ekspansi sing khusus kanggo pemesanan gerbang, lan bisa nggawe pola lan variasi sing luwih dawa kanthi operasi sing gampang lan ditindakake. 16 Saluran ...

    rincian
  • WMD MSCL

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • WMD Multimode VCA

    Metu saka Simpenan
    VCA dual fleksibel lan akeh banget!

    Iki minangka saluran 2-saluran VCA sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan kayata paning lan nyebrang kanthi nyetel switch fitur MUSIK. Kontrol jenuh ngidini sampeyan nambah rasa anget ing swarane saluran loro. DEMO

  • WMD OSD (OR / SUM / DIF)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    UTAWA / SUM / DIFF bisa diganti.Utilitas presisi kopling DC migunani ing tambalan apa wae

    FITUR MUSIK OSD (UTAWA / SUM / DIF) minangka sarana serbaguna sing kasusun saka telung saluran independen.Pemrosesan voltase sing migunani ing sintesis modular ditindakake kanthi presisi tinggi dening kopling DC. Urutan V / Okt ditambahake kanthi proses presisi tinggi. Kanthi SUM kanthi nggunakake sirkuit UTAWA ...

    rincian
  • WMD Overseer

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter stereo kompak sing uga bisa digunakake minangka DJ

    FEATURES MUSIKSARI Overseer minangka filter stereo sing bisa dikontrol voltase uga nganggep kinerja minangka efek sing ditrapake kanggo kabeh lagu kaya DJ. Overseer dilengkapi panyaring dhuwur lan siji filter sing sithik-sithik.

    rincian
  • WMD Overseer (Demo)

    Rega asli ¥ 39,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter stereo kompak sing uga bisa digunakake minangka DJ

    FEATURES MUSIKSARI Overseer minangka filter stereo sing bisa dikontrol voltase uga nganggep kinerja minangka efek sing ditrapake kanggo kabeh lagu kaya DJ. Overseer dilengkapi panyaring dhuwur lan siji filter sing sithik-sithik.

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 111,900 (¥ 101,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • WMD PM DB25 Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Expand kanggo nambah output langsung menyang Performance Mixer

    CIRI-CIRI MUSIK PM DB25 minangka modul expander darmabakti kanggo WMD Performance Mixer, lan minangka modul output sing bisa ngasilake output langsung saka pre-fader saben saluran. Nalika nggunakake Performance Mixer, swara saben saluran direkam kanthi masing-masing ...

    rincian
  • WMD PM Mutes Expander

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nambahi switch bisu lan kontrol Aux CV individu menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nambah saklar lan bisu kontrol Aux CV menyang WMD Performance Mixer (ora mung digunakake karo expander kasebut). Saliyane ing saben saluran 1-8, Aux Kirim 1 lan 2, Saluran Pante PM ...

    rincian
  • WMD Pro Output

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output output output WMD sing seimbang

    Fitur Musical Pro Output minangka modul output berkualitas tinggi. Nduwe headroom sing dhuwur banget saka 23 Vpp sadurunge clipping, lan bisa ngetokake swara kanthi jelas. Nduwe output imbang + 4dBu ing ngisor, lan minangka konsol profesional kanggo nyampur konsol, preamp mic, lan liya-liyane ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • WMD Sequential Switch Matrix

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Switch urut sing kuat sing ngontrol voltase kanggo ngalih ing antarane 4 nganti 4, patching.

    TAMPILAN MUJU MUSIK TETEP SENTU yaiku modul suis berurutan unik lan kuat sing nyimpen setelan rute (matriks) saka papat masukan menyang papat output, lan ngalih ing antarane macem-macem matrik karo CV lan sinyal gapura. Saka saben input ...

    rincian
  • WMD SL3KT

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan gampang digunakake, saklar bidirectional 3CH / 2: 1

    CIRI-CIRI MUSIK SL3KT (Pilih) minangka saklar 3: 2 saluran. Ngalih bisa ditindakake kanthi saklar fisik lan CV (ambang 1V). Amarga bisa ngolah audio lan CV, bisa uga digunakake kanggo ngoper urut, operasi logika, nyampur gelombang, dll. DEMO

  • WMD SSM Expand

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ekspresi Matrix Ngatur Sequential.

    Expander saka CIRI-CIRI MUSIK Kencan Nguripake Sequential

x