Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
WMD

WMD

WMD dening William Mathewson minangka produsen modul gitar pedhot basis Eurorack, dikenal kanggo modul distorsi radikal, "Geiger Counter" lan liya-liyane. Barisan akeh modul sing asale asli, dikempalken kanthi akeh fungsi ing awak kompak. Versi Eurorack Geiger Counter, modul saklar SSM kompleks, lan saringan dual Micro Hadron Collider kanthi kualitas swara lan versatilitas unik populer. Ana macem-macem jinis VCA lan kompresor, lan aku rumangsa khusus babagan dheweke.
  • WMD C4RBN

    ¥ 21,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    CIRI MUSIK C4RBN yaiku filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN wis ningkatake stabilitas lan antarmuka kanggo kinerja langsung. Saturator diwenehake ing tahap input jalur sinyal analog lengkap.

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 22,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • WMD 4TTEN

    Metu saka Simpenan
    Nggunakake panggeser kanthi visibilitas lan operasional banget. Modul atenuator / offset kompak

    FEATURES MUSIK 4TTEN minangka generator bathi 4-saluran kompak. Papat saluran kasebut dadi atliten mandiri kanthi mandhiri lan bisa ngatasi audio lan CV. Voltase + 4V disambungake internal menyang input, dadi yen ora ana patch ing input, 5 ...

    rincian
  • WMD Aperture

    Metu saka Simpenan
    Filter bandpass sing ngasilake macem-macem nada saka macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK Aperture yaiku panyaring bandpass sing duwe macem-macem kontrol lan bisa ngasilake macem-macem nada. Filter bandpass normal ngontrol band sing dilalui kanthi frekuensi frekuensi, nanging ing Aperture, sepira band sing pusaté ing band sing ditemtokake ...

    rincian
  • WMD Arpitecht

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

    CIRI-CIRI MASA Arpitecht yaiku jumlah kuantitator sing bisa dikontrol lan irama arpeggiator. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. Uga Triad ...

    rincian
  • WMD Arpitecht: Triad

    ¥ 11,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul ngusir Arpitecht sing ngasilake informasi pitch kanggo telung kord

    CIRI-CIRI MUSIK yaiku Triad expander Arpitecht sing bisa nggawe lan ngasilake 3 kord ing skala sing dipilih dening Arpitecht (ora bisa digunakake dhewe). Kord diwatesi ing skala lan bisa dikendhaleni nganggo knobs lan CV. Sambungan karo Arpitecht ...

    rincian
  • WMD AXXENT

    ¥ 22,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • WMD AXYS

    ¥ 25,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utilitas karo rong stereo crossfaders

    CIRI-CIRI MUSIK AXYS minangka modul sarana sing ana loro crossfaders stereo lan kontrol voltase crossfade. Ana crossfaders X lan Y, loro uga duwe spesifikasi sing padha. Input A lan input B minangka input stereo, lan sisih ngisor L ...

    rincian
  • WMD Buffered Mult

    ¥ 12,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    3 saluran buffed kaping karo LED

    TAMPOK MUSIK 3X3 output macem-macem modul. Yen input saben saluran ora ditetepake, sinyal input saluran sadurunge bakal nyambung internal. Mula, bisa digunakake minangka output 1X9 kaping pirang-pirang. Saben saluran dilengkapi LED ...

    rincian
  • WMD Cable - Voltera 4 Pack Power

    ¥ 1,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita kanggo nguwasa papat Voltera

    CIRI-CIRI MUSIK Kabel pita kanggo nyediakake kekuwatan kanggo 4 Voltera.

  • WMD Chimera

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhali migunani saka hi-hat kanggo nggawe tekstur logam

    CIRI MUSIK CHIMERA yaiku modul perkusi swara logam sing ngasilake swara kanthi gabung sampel swara perkusi logam lan mesin sintesis granular. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol switch lan Decay tombol kanggo nggawe swara sing terus-terusan. Ing Chimera ...

    rincian
  • WMD Clear Fader Caps

    Metu saka Simpenan
    Slider geser transparan sing pas kanggo slider LED. Uga bisa digunakake karo slider saka manufaktur liyane

    CIRI MUSIK Tutup slider tutup sing nutupi slider nganggo LED. Mbantu nyegah LED tiba lan nambah operability. Kejabi produk WMD, Malekko Heavy (Varigate 4/8 +, Blot voltase dll) lan Music Music Ele ...

    rincian
  • WMD Compressor

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • WMD Crater

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul kick tendhangan analog / digital

    CIRI-CIRI MUSIK Kawah yaiku modul kick sing nggawe swara nganggo hibrida analog lan digital. Bagean analog dilengkapi sampul surat, sing migunani kanggo nyerang serangan, swara zip, lan serangan kaya tom. Lacak ing 1V / Oct uga kalebu, dadi ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    CIRI-CIRI MUSIK Krucible yaiku modul swara logam nyata sing nggunakake model sing cocog karo logam sudhut mlengkung, kayata cymbal. Kabeh paramèter modhèl fisika bisa dikendhalèk nganggo knobs lan voltase, saéngga sampeyan bisa geser ing antarane nitih, kaya kacilakan, cowbells, sizzle, gong lan gong ...

    rincian
  • WMD DVCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
  • WMD Fracture

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum kanthi sintesis Clap sing ditambahi

    FEATURES MUSIK Fraktur yaiku modul drum sing khusus kanggo sintesis swara perkusi sing digawe kanthi swara cendhak kaya swara kayata swara partikel, sintesis granular, lan swara crap analog. Rapat sampel cekak acak kayata claps, swarane ngilangi, swarane mbukak kaleng bir ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • WMD Invert Offset MK2

    ¥ 10,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Ngimbangi saluran 2 inversi sinyal. Ana uga campuran.

    TAMPILAN MUSIKKU Iki minangka sarana CV kanthi rong saluran panyulingan lan kerugian sinyal. Ngasilake output + sinyal karo offset sing ditambahake, lan output -out sinyal sinyal kuwalik kanthi offset ditambahake. CV menyang input "Offset" minangka offset kaloro, O ...

    rincian
  • WMD Metron

    ¥ 69,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 16 track kanthi fungsionalitas lan operability sing dhuwur

    CIRI-CIRI MUSIK Metron yaiku pemicu / saluran urutan 16 saluran. Nduwe operasional intuitif, fungsionalitas lan ekspansi sing khusus kanggo pemesanan gerbang, lan bisa nggawe pola lan variasi sing luwih dawa kanthi operasi sing gampang lan ditindakake. 16 Saluran ...

    rincian
  • WMD Micro Hadron Collider

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode 2 saluran

    FEATURES MUSIKKU Iki filter negara saluran 2 saluran kanthi kualitas swara unik sing ngidini sampeyan nindakake macem-macem wujud nada kanthi penghubung khusus lan mixer. DEMO

  • WMD MSCL

    ¥ 28,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • WMD Multimode VCA

    ¥ 26,200 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCA dual fleksibel lan akeh banget!

    Iki minangka saluran 2-saluran VCA sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan kayata paning lan nyebrang kanthi nyetel switch fitur MUSIK. Kontrol jenuh ngidini sampeyan nambah rasa anget ing swarane saluran loro. DEMO

  • WMD Overseer

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter stereo kompak sing uga bisa digunakake minangka DJ

    FEATURES MUSIKSARI Overseer minangka filter stereo sing bisa dikontrol voltase uga nganggep kinerja minangka efek sing ditrapake kanggo kabeh lagu kaya DJ. Overseer dilengkapi panyaring dhuwur lan siji filter sing sithik-sithik.

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 79,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • WMD PM DB25 Expander

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand kanggo nambah output langsung menyang Performance Mixer

    CIRI-CIRI MUSIK PM DB25 minangka modul expander darmabakti kanggo WMD Performance Mixer, lan minangka modul output sing bisa ngasilake output langsung saka pre-fader saben saluran. Nalika nggunakake Performance Mixer, swara saben saluran direkam kanthi masing-masing ...

    rincian
  • WMD PM Mutes Expander

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambahi switch bisu lan kontrol Aux CV individu menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nambah saklar lan bisu kontrol Aux CV menyang WMD Performance Mixer (ora mung digunakake karo expander kasebut). Saliyane ing saben saluran 1-8, Aux Kirim 1 lan 2, Saluran Pante PM ...

    rincian
  • WMD Pro Output

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output output output WMD sing seimbang

    Fitur Musical Pro Output minangka modul output berkualitas tinggi. Nduwe headroom sing dhuwur banget saka 23 Vpp sadurunge clipping, lan bisa ngetokake swara kanthi jelas. Nduwe output imbang + 4dBu ing ngisor, lan minangka konsol profesional kanggo nyampur konsol, preamp mic, lan liya-liyane ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • WMD Sequential Switch Matrix

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Switch urut sing kuat sing ngontrol voltase kanggo ngalih ing antarane 4 nganti 4, patching.

    TAMPILAN MUJU MUSIK TETEP SENTU yaiku modul suis berurutan unik lan kuat sing nyimpen setelan rute (matriks) saka papat masukan menyang papat output, lan ngalih ing antarane macem-macem matrik karo CV lan sinyal gapura. Saka saben input ...

    rincian
  • WMD SL3KT

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan gampang digunakake, saklar bidirectional 3CH / 2: 1

    CIRI-CIRI MUSIK SL3KT (Pilih) minangka saklar 3: 2 saluran. Ngalih bisa ditindakake kanthi saklar fisik lan CV (ambang 1V). Amarga bisa ngolah audio lan CV, bisa uga digunakake kanggo ngoper urut, operasi logika, nyampur gelombang, dll. DEMO

  • WMD SSM Expand

    ¥ 17,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Ekspresi Matrix Ngatur Sequential.

    Expander saka CIRI-CIRI MUSIK Kencan Nguripake Sequential

  • WMD Time Warp

    ¥ 19,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4 saluran kanthi 2HP, kompak liwat limiter gampang digunakake

    TAMPILAN MUSIK Wektu Warp yaiku dobel liwat dobel kanthi awak kompak lan antarmuka sing optimal. Kaloro bathi sing mateni dilengkapi karo fungsi kayata pandherek amplop saliyane fungsi mateni dhasar sing bisa diuripake / Off dening gapura, lan sampeyan bisa nggawe macem-macem CV ...

    rincian
  • WMD Triple Bipolar VCA

    ¥ 26,200 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    3-saluran bipolar VCA!

    TAMPOK Musical Iki minangka saluran bipolar 3-saluran. DEMO

  • WMD TRSHMSTR

    ¥ 25,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    FEATURES MUSIKA TRSH MSTR yaiku modul distorsi kanggo synth modular sing kalebu bagean bandpass (FLTR) lan drive (DRV). FLTR lan DRV bisa digunakake bebarengan utawa independen. Output bagean FLTR lan DRV ...

    rincian
x