Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Shifter Pitch

  • Mutable Instruments Beads

    Metu saka Simpenan
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan sing tujuane kanggo proses granular langsung sinyal audio input.Palet swara sing luwih jelas lan luwih jembar, kontrol liyane, kegunaan sing luwih apik, akses langsung menyang fitur anyar sing nyenengake, lan liya-liyane, hardware lan piranti lunak Manik ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    Metu saka Simpenan
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 85,000 (¥ 77,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 96,900 (¥ 88,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Aurora

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Reverb spektral kanthi kontrol wektu lan jarak

    FITUR MUSIK Aurora minangka reverb spektral kanggo palet swara sing wiyar, saka shimmers es nganti nyanyi paus nganti tekstur ekstra dimensi.Saka buntut reverb sing apik banget nganti efek cybernetic lan metalik, sepira adoh Aurora kepengin dadi kasunyatan ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • XAOC Devices Timiszoara

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

    FITUR MUSIK Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitektur open FV-1 Spin Semiconductor nggunakake algoritma efek / fitur sing dirancang khusus ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP 2018

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo bermutu tinggi sing bisa digunakake kanthi ngangkut macem-macem program ing kertu DSP

    FEATURES MUSIK Z-DSP minangka platform program sing ngidini sampeyan kanggo ngolah lan ngasilake audio nggunakake program DSP. Modul kasebut dilengkapi karo Hall of Valhalla lan Dragonfly Delay Mk2 DSP cartridges, sing bisa langsung digunakake kanggo ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Synthesis Technology E560 Deflector Shield

    Metu saka Simpenan
    Shifter / phaser / ring modul berkualitas tinggi sing nggunakake gelombang SynthTech.

    * Januari 2018 Révisi TUTUP MUSIK E1 minangka modul efek karo telung mode: frekuensi shifter, phaser, lan modulator ring. Nalika modul efek liyane iki utamane nggunakake gelombang sinus minangka operator, E560 nggunakake wolung gelombang beda.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x