Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Shifter Pitch

  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 66,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 68,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • 2hp Freez (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 73,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    ¥ 46,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP 2018

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo bermutu tinggi sing bisa digunakake kanthi ngangkut macem-macem program ing kertu DSP

    FEATURES MUSIK Z-DSP minangka platform program sing ngidini sampeyan kanggo ngolah lan ngasilake audio nggunakake program DSP. Modul kasebut dilengkapi karo Hall of Valhalla lan Dragonfly Delay Mk2 DSP cartridges, sing bisa langsung digunakake kanggo ...

    rincian
  • Synthesis Technology E560 Deflector Shield

    Metu saka Simpenan
    Shifter / phaser / ring modul berkualitas tinggi sing nggunakake gelombang SynthTech.

    * Januari 2018 Révisi TUTUP MUSIK E1 minangka modul efek karo telung mode: frekuensi shifter, phaser, lan modulator ring. Nalika modul efek liyane iki utamane nggunakake gelombang sinus minangka operator, E560 nggunakake wolung gelombang beda.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x