Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Arpeggiator

  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • WMD Arpitecht

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

    CIRI-CIRI MASA Arpitecht yaiku jumlah kuantitator sing bisa dikontrol lan irama arpeggiator. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. Uga Triad ...

    rincian
  • 2hp Arp (Silver)

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, Ch ing Root ...

    rincian
  • 2hp Arp (Black)

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, C ing ROOT ...

    rincian
  • Mutable Instruments Yarns

    Metu saka Simpenan
    MIDI sing akurat lan kreatif MIDI → modul Konverter / / konverter / osilator CV kanthi dilengkapi fungsi nyopir jinis SH-101!

    TAMPOK MUSIK Modul konverter MIDI kreatif sing dilengkapi sekuen 101 langkah kanggo input ing metode sing padha karo SH-64, lan osilator digital kanggo konversi MIDI kanthi CV / Gapura sing bisa digunakake ing macem-macem setelan. Konverter Output DA 16-bit, tliti tliti kanthi dhuwur ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x