Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Arpeggiator

  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • 2hp Arp (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, Ch ing Root ...

    rincian
  • 2hp Arp (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, C ing ROOT ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x