Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

soleh

Iki minangka produk sing samesthine bakal enggal teka, kalebu rawuh anyar lan re-teka maneh
  • Make Noise Strega

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    ¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    ¥ 28,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • 2hp Div (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 2hp AVert (Silver)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 Attenuverter HP

    Atletuverter Dual Musical MUSIK 2HP. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kapindho, input pisanan disambungake internal menyang input kapindho uga, dadi siji modulasi bisa ditrapake menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan beda ...

    rincian
  • 2hp Freez (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • 2hp Euclid (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • 2hp Buff (Black)

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 2hp Div (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 2hp Buff (Silver)

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 2hp Pluck (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • 2hp Tune (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • 2hp VCA (Silver)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • 2hp Mix (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • 2hp S+H (Silver)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • 2hp MMF (Silver)

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 panyaring multimode HP

    FEATURES MUSIK MMF yaiku modul panyaring multimode 12dB / Oct (2-pole). Iki duwe output pass-pass, high-pass lan band-pass, lan frekuensi pemotong lan résonansi bisa uga dikendhaleni dening CV.

  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • 2hp VCA (Black)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • 2hp Mix (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • 2hp S+H (Black)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • 2hp Tune (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • 2hp VCO (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • 2hp Play (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Mung 2 pamuter HP conto

    FITUR MUSIKAL Puter minangka conto pamuter kanthi 2HP lan resolusi dhuwur.Babagan puter maneh file Muter maneh file duwe fitur ing ngisor iki. Sampeyan bisa milih conto puter maneh nganti 32 tombol lan CV. Ana telung mode puter maneh: puteran siji, puteran, lan puter maneh gerbang.

    rincian
  • 2hp Verb (Black)

    ¥ 12,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • 2hp Verb (Silver)

    ¥ 12,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • Eurorack Power Cable

    ¥ 300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Eurorack Screw Pack

    ¥ 200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    TAMPOK Musical Iki minangka ngawut-awut kanggo ndandani modul Eurorack menyang ril. Dawane 6 mm. Kabeh modul Eurorack sing adol ing toko kita teka karo ngawut-awut M3, kalebu sing digunakake, saengga yen rel sampeyan minangka M3, biasane sampeyan ora perlu tuku.

Ndeleng kabeh produk
x