Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

soleh

Iki minangka produk sing samesthine bakal enggal teka, kalebu rawuh anyar lan re-teka maneh
  • ALM Busy MFX

    HARGA TURUN
    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 6U case

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 6U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • Make Noise XPO

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog lengkap kanthi opsi modulasi sing efektif sanajan ing lapangan stereo

    FITUR MUSIK XPO (Stereo Prasmatic Oscillator) yaiku osilator stereo analog.Bentuk gelombang sinus dasar, segitiga lan gergaji ditambah output spike lan SUB, modulasi tonal stereo kalebu stereo PWM lan lempitan gelombang, frekuensi...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 105,900 (¥ 96,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 3U case

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 3U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 9U case

    ¥ 82,900 (¥ 75,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 9U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy Decksaver for 84HP 6U

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Tutup protèktif kanggo kasus ALM sing bisa disetel nalika ditambal

    FITUR MUSIK Tutup protèktif kanggo kasus ALM Busy 84HP 6U.Sistem bisa ditinggalake lan diselehake ing kasus kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

  • ALM Busy Decksaver for 84HP 3U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Tutup protèktif kanggo kasus ALM sing bisa disetel nalika ditambal

    FITUR MUSIK Tutup protèktif kanggo kasus ALM Busy 84HP 3U.Sistem bisa ditinggalake lan diselehake ing kasus kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

  • Make Noise QPAS

    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x