Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

soleh

Iki minangka produk sing samesthine bakal enggal teka, kalebu rawuh anyar lan re-teka maneh
  • James Cigler Patch TCG

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Game kertu kanggo tambalan kreatif

    FITUR MUSIKAL Patch TCG (Patch Game Card) minangka game kertu kanggo pangguna synth modular.Kanthi tindakake pandhuan ing kertu, sampeyan bisa bebas saka kebiasaan nambal lan mbukak kunci kemungkinan anyar saka modular.Game nganggo kertu ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka urutan 2 langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi nggunakake pemrograman urutan langsung, unit iki minangka panel Moskow pertama sing diilhami karo urutan analog klasik ...

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moskwa II. Kanthi nyambung menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing sisih mburi, nyedhiyakake kontrol CV kanggo saben parameter urutane.Uga, perusahaan iku ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Instruo Saich

    Rega asli ¥ 67,900
    Saiki rega ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saich minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Papat ombak sawooth analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Rega asli ¥ 25,900
    Saiki rega ¥ 25,190 (¥ 22,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Rega asli ¥ 50,900
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    soleh
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 61,900 (¥ 56,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Mosaic ADSR (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic ADSR (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (White)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (Black)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Clock (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Clock (White)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (White)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (White)

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIKSA Campuran Mosaic Four Channel yaiku mixer sinyal 4-output sederhana.Amarga input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 1-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic LED (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Mosaic Line Input (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Output (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul output stereo sing nyambungake sistem modular menyang piranti eksternal

    FITUR MUSIKO Output Lurus Musik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output nganti paling luweh kanggo peralatan level line kayata mixer eksternal, efek, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Low Pass Filter (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Rampung analog. 1U format lowpass VCF

    FITUR MUSIKO Filter Low Pass MUSIK yaiku filter pass low analog format 1U.Dilengkapi karo kontrol CV kanggo frekuensi filter lan resonansi, kontrol FREQ nduweni kinerja pelacakan 1V / Okt, mula uga bisa digunakake minangka osilator gelombang sinus.

  • Mosaic Mono Reverb (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic LED (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Mosaic Line Input (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Output (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul output stereo sing nyambungake sistem modular menyang piranti eksternal

    FITUR MUSIKO Output Lurus Musik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output nganti paling luweh kanggo peralatan level line kayata mixer eksternal, efek, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Mono Reverb (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (Black)

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIKSA Campuran Mosaic Four Channel yaiku mixer sinyal 4-output sederhana.Amarga input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 1-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

x