Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

soleh

Iki minangka produk sing samesthine bakal enggal teka, kalebu rawuh anyar lan re-teka maneh
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Boredbrain Music Injectr

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Antarmuka gitar listrik kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Injectr minangka antarmuka gitar / bass listrik lengkap kanggo synthesizer Eurorack.Dilengkapi karo preamplifier sing overdriveable, macem-macem simulator amp, lan ekstraktor CV, unit iki langsung modifikasi sinyal instrumen kanthi ...

    rincian
  • Boredbrain Music Optx

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Konverter ADAT bidirectional kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Optx minangka konverter light light ADAT kompak, arah loro kanggo sintesis Eurorack.Ngembangake 8-saluran I / O menyang akeh antarmuka audio profesional ing pasar, uga sistem siji Eurorack ...

    rincian
  • Boredbrain Music EQx5

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kabeh paramèter cocog karo VC.EQ stereo 5-band sing uga migunani kanggo aplikasi eksperimen

    FITUR MUSIK Boredbrain Music EQx5 minangka ekualiser stereo 5-band efektif kanggo synthesizer Eurorack.Unit iki, sing bisa nyetel komponen frekuensi sinyal audio kanthi cepet lan cepet, ngontrol kabeh paramèter kanggo pangolahan sing padha karo eksperimen.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x