Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

soleh

Iki minangka produk sing samesthine bakal enggal teka, kalebu rawuh anyar lan re-teka maneh
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    ¥ 1,300 (¥ 1,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • Make Noise Tempi

    ¥ 35,090 (¥ 31,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    ¥ 14,740 (¥ 13,400 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    ¥ 31,570 (¥ 28,700 ora kalebu pajak)
    soleh
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • 4ms Row Power 35

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • 4ms Listen IO

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )Black faceplate

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Panel ireng 4m Quad Clad Distributor (QCD)

    Panel ireng kanggo CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Distributor Jam Quad (QCD). Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)Black faceplate

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Panel ireng 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    Panel ireng kanggo MUSIK TAMPILAN 4ms Dual Looping Delay (DLD). Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

  • 4ms Listen Up

    ¥ 8,800 (¥ 8,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul ekspol kanggo ngowahi input lan output modul Listen menyang 1/4 inci

    Ngrungokake Up yaiku modul ekspresif pasif sing bisa nyambungake input / output jack jack 4/1 inci menyang modul jinis 4ms Listen. Ngrungokake Papat, Ngrungokake IO, Wav Recorder, dll modul 3ms kanthi header 4 pin kanggo input audio utawa output ing mburi ...

    rincian
  • 4ms Tapographic Delay (TAPO)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Telpon 32-tundha kanthi akeh fitur unik kayata morphing lan kecepatan

    FEATURES MUSIKA 4ms Tapographic Tundha (TAPO) yaiku wektu tundha kaping pirang-pirang kanthi antarmuka lan fungsi sing unik. Tutul minangka unit tundha sing nundha swara sing dadi wektu tundha, lan saben tutul duwe wektu tundha sing beda. TAPO duwe kecepatan ...

    rincian
  • 4ms Stereo Triggered Sampler (STS)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pamuter lan recorder 2CH kanthi kapasitas gedhe, kualitas swara sing dhuwur, kontrol intuisi lan nyunting ing unit utama.

    CIRI MUSIK 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) yaiku modul recorder / puter maneh sampel kualitas tinggi. Kanthi STS, bisa ngrekam rong file stereo kanthi bebas nalika ngrekam ing file stereo liyane. Bukaan saka kertu microSD ...

    rincian
  • 4ms VCA Matrix ( VCAM )

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pengabdian CV / audio VCA intuitif kanthi 4 IN lan 4 OUT sing bisa dikatutake lan uga bisa digunakake minangka patch saran

    FEATURES MUSIK VCA Matrix (VCAM) minangka modul mixer sing bisa nyampurake loro sinyal audio lan sinyal kontrol nganggo 4 IN 4 OUT. Sampeyan bisa bebas nyampur lan menehi sinyal cabang saka saben input menyang saben output kanthi nggunakake knobs gain sing cocog. Lan VCAM ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Aurora

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Reverb spektral kanthi kontrol wektu lan jarak

    MUSICAL FEATURES Auroraは、氷のようなシマーから鯨の歌声、異次元のテクスチャーまで、サウンドの幅広いパレットに対応するスペクトル・リバーブです。美しくタイムストレッチされたリバーブテイルからサイバネティックで金属的なエフェクトまで、Auroraはどれだけ現実から離れたいか...

    rincian
  • 4ms Blank Panel

    ¥ 600 よ り (¥ 545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

Ndeleng kabeh produk
x