Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Audio Tiptop

Audio Tiptop

Ing jagad modifikasi Eurorack, Tiptop Audio minangka produk sing wis suwe lan duwe barisan produk sing padhet sing gampang para pamula bisa adaptasi saka sudut pandang sing beda, kayata modul klone 808/909, sumber daya / kasus, lan kabel "kompabel" cabang. Lan wis mbangun posisi.
  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • Tiptop Audio Card for ONE: BENT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Paket sampel kanggo SATU sing nglumpukake swarane mesin-mesin bentuke sirkuit

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake swara-swara mesin mesin sing bentuke sirkuit.

  • Tiptop Audio Card for ONE:HYBRD

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pack conto kanggo ONE sing nglumpukake rekaman sing diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake bahan rekaman sing diproses.

  • Tiptop Audio Card for ONE:KERNL

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A paket sampel kanggo SATU kanthi koleksi conto percussive sing akeh banget diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE, sing nglumpukake conto perkusi sing diproses kanthi abot.

  • Tiptop Audio Card for ONE:PERC

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampel paket kanggo ONE ngempalaken conto perkusi

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi.

  • Tiptop Audio Card for ONE:SBSTRT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampel pak kanggo SATU sing ngempalaken conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan.

  • Tiptop Audio CB808

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 generator generator bantalan analog kanthi XNUMX modulasi

    FEATURES MUSIK CB808 minangka produsen lembu sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, LFO sing modifikasi pitch wis dibangun, lan sampeyan bisa nggawe sway sing ndadékaké raos vintaj. Kanggo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio Circadian Rhythms

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wolung trek sing bisa ngripta irama lagu sing jangkep, 8 langkah sing paling gedhe pemicu / penjuru gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK Radiasi Circadian (CR) minangka pemicu saluran / 8 saluran sing bisa nduwe program irama kanthi lengkap kanthi modular. Saben pola minangka antarmuka sing gampang dingerteni kanggo operasi kayata baleni / puteran / chain / bisu / isi.

    rincian
  • Tiptop Audio CP909

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Generasi Clap! Kanthi kontrol "Trash".

    FEATURES MUSIK CP909 minangka prodhuk clap sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Saliyane desain sirkuit Clap 909 asli, tombol Trash ditambahake kanggo nyebar spektrum swara tanpa kompromi rasa swara asli. Urut tombol Trash kabeh nengen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 25,400 (¥ 23,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    CIRI MUSIK CYMBL909 minangka modul drum 909 swara sing ngidini sampeyan nggunakake kacilakan asli lan swara numpak TR-2 karo Eurorack. Swara loro lan swara nunggang bisa dirungokake kanthi tombol lan voltase. Uga duwe kontrol aksen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl (old panel) [USED:U170004-W0]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    909 modul kacilakan / numpak!

    CIRI MUSIK CYMBL909 minangka modul drum 909 swara sing ngidini sampeyan nggunakake kacilakan asli lan swara numpak TR-2 karo Eurorack. Swara loro lan swara nunggang bisa dirungokake kanthi tombol lan voltase. Uga duwe kontrol aksen ...

    rincian
  • TipTop Audio Dual Mantis Studio Brackets

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Bracket sambungan Mantis

    CIRI-CIRI MUSIKA Tiptop Audio Mantis Iki minangka kurungan sing bisa nyambungake rong kasus.

  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White) (Demo)

    Rega asli ¥ 24,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Tiptop Audio Forbidden Planet

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode Steiner-Parker Synthacon

    CIRI-CIRI MUSIK Larangan Planet minangka filter multimode sing modhél sawise Steiner-Parker Synthacon. Iki nampilake output pass-pass, band-pass, lan pass-high, lan uga nduwe swara pass-pass sing cetha. DEMO

  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    TAMPILAN Kit Ender klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus Eurorack lan sumber daya !! Kanthi iki, sampeyan bisa miwiti synth modular Eurorack. Iki uga bisa disimpen ing rak 1 inci (kanggo 19 HP). Konfigurasi HEK yaiku ril "Z-Ril ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 22,400 (¥ 20,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 25,400 (¥ 23,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • Tiptop Audio MA808

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Serangan / bising generator sing bisa diatur kanthi generator 808 generator maracas analog

    FEATURES MUS808 MA808 minangka generator maracas sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane konfigurasi sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, serangan kasebut bisa diatur kanggo nggawe swara kaya topi-topi sing cetha. Kajaba iku, XNUMX swara putih dipadhakake ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Blue

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Leg minangka versi biru

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Orange

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Sikil versi versi oranye

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Red

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi sikil abang

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Travel Bag Trans Mantis Express

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tas travel kanggo Mantis

    Tas travel sing bisa nyimpen lan nggawa FITUR MUSIK Mantis. Sampeyan bisa nggawa ing rong arah utawa nggawa ing punggung kaya tas ransel.Ana kanthong ing jero kanggo nyimpen kabel tambalan lan adaptor AC.Ora ana papan kanggo nggawa nganggo tambalan.

  • Tiptop Audio MIX7

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3HP 7CH panyusun summing

    CIRI-CIRI MUSIK MIX7 yaiku panyampur summing 3HP, 7 saluran. Iki nggunakake swara bising sing kurang lan uga bisa digunakake kanggo campuran CV. Kanggo entuk headroom output, kabeh output bisa tikel 0.4 karo jumper ing mburi papan. Klip output kanthi nggunakake LED

  • Tiptop Audio MIXZ

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran swara sing kurang sing bisa nyampur 8 ing 2 lan kabel bis!

    CIRI-CIRI MUSIK MIXZ yaiku modul mixer sing apik lan linear sing nggunakake 4 masukan, MIXER A kanthi tombol ing saben saluran lan 4 input kanthi MIXER B kanthi tombol mung master. Yen ora ana patched karo output MIXER A, MIXER A ...

    rincian
  • Tiptop Audio One

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamuter conto sing gampang digunakake kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur

    FEATURES MUSIK SATU yaiku modul puter maneh sampel kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur. Nalika tuku, kertu SD mikro "VCTRS" ngemot 60 conto dening mesin Glitch lan adaptor kertu SD kalebu. Gampang nggunakake conto asli. Play ...

    rincian
  • Tiptop Audio QuantiZer

    Metu saka Simpenan
    Quantizer nggawe macem-macem urutan kanthi fungsi lan kinerja sing sugih

    TAMPOK MUSIK QuantiZer minangka pangukur kanthi kinerja lan akeh fitur kanthi ukuran kompak. Konverter AD presisi kanthi akurat kanthi macem-macem input sing bisa dipilih saka 0 nganti 10V, 0 kanggo 5V, -5 nganti + 5V-Konverter presisi DA sing dhuwur kanthi sawetara output 0-5V ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS808

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 sumber swara kendharaan analog sing lengkap sing bisa ngoper Rimshot / Claves lan nyampur

    CIRI-CIRI MUSIK RS808 yaiku generator generator rim sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane ing struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, uga duwe saklar kanggo ngalih clave. Kanggo nggawe luwih gampang reaksi ing macem-macem distorsi, volume ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS909

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Rak clone Euro saka 909 pelek nembak!

    TAMPILAN MUSIK RS909 minangka generator patra sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Kajaba bisa ngasilake asli kanthi setya sabisa, bisa uga nggawe nada nada sing luwih wiyar kanthi ngganti pitch loro osilator.  

  • Tiptop Audio SD808

    ¥ 17,800 (¥ 16,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 clone Eurorack klon!

    CIRI-CIRI MUSIK SD808 minangka generator snare drum sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, Snappy, Level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang dadi banter banget, supaya bisa gampang reaksi karo macem-macem distorsi.

    rincian
x