Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Audio Tiptop

Audio Tiptop

Ing jagad modifikasi Eurorack, Tiptop Audio minangka produk sing wis suwe lan duwe barisan produk sing padhet sing gampang para pamula bisa adaptasi saka sudut pandang sing beda, kayata modul klone 808/909, sumber daya / kasus, lan kabel "kompabel" cabang. Lan wis mbangun posisi.
  • Buchla & Tiptop Audio Dual Oscillator Model 258t

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator ganda kanthi bentuk gelombang variabel sing beda

    Iki minangka osilator analog unggulan bebarengan karo 200 ing seri FITUR MUSIK Buchla 259.Iki dilengkapi siji osilator saben karo pembentuk gelombang sing dadi saka gelombang sinus menyang gelombang persegi utawa saw.Lapangan kasebut nduweni kenop lan attenuator Kasar lan Halus ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 29,400 (¥ 26,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • Tiptop Audio Card for ONE: BENT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Paket sampel kanggo SATU sing nglumpukake swarane mesin-mesin bentuke sirkuit

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake swara-swara mesin mesin sing bentuke sirkuit.

  • Tiptop Audio Card for ONE:HYBRD

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pack conto kanggo ONE sing nglumpukake rekaman sing diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake bahan rekaman sing diproses.

  • Tiptop Audio Card for ONE:KERNL

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A paket sampel kanggo SATU kanthi koleksi conto percussive sing akeh banget diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE, sing nglumpukake conto perkusi sing diproses kanthi abot.

  • Tiptop Audio Card for ONE:PERC

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampel paket kanggo ONE ngempalaken conto perkusi

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi.

  • Tiptop Audio Card for ONE:SBSTRT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampel pak kanggo SATU sing ngempalaken conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan.

  • Tiptop Audio CB808

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 generator generator bantalan analog kanthi XNUMX modulasi

    FEATURES MUSIK CB808 minangka produsen lembu sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, LFO sing modifikasi pitch wis dibangun, lan sampeyan bisa nggawe sway sing ndadékaké raos vintaj. Kanggo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio Circadian Rhythms

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wolung trek sing bisa ngripta irama lagu sing jangkep, 8 langkah sing paling gedhe pemicu / penjuru gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK Radiasi Circadian (CR) minangka pemicu saluran / 8 saluran sing bisa nduwe program irama kanthi lengkap kanthi modular. Saben pola minangka antarmuka sing gampang dingerteni kanggo operasi kayata baleni / puteran / chain / bisu / isi.

    rincian
  • Tiptop Audio CP909

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    909 Generasi Clap! Kanthi kontrol "Trash".

    FEATURES MUSIK CP909 minangka prodhuk clap sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Saliyane desain sirkuit Clap 909 asli, tombol Trash ditambahake kanggo nyebar spektrum swara tanpa kompromi rasa swara asli. Urut tombol Trash kabeh nengen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    FITUR MUSIK CYMBL909 punika modul drum 909-swara sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake TR-2 asli kacilakan lan kulo muni ing Eurorack.Kanggo swara kacilakan lan kulo, nada bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase.Uga, kontrol aksen ...

    rincian
  • TipTop Audio Dual Mantis Studio Brackets

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Bracket sambungan Mantis

    CIRI-CIRI MUSIKA Tiptop Audio Mantis Iki minangka kurungan sing bisa nyambungake rong kasus.

  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    FITUR MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa nambah nada kanthi mlengkung sinyal input lan ngganti bentuk gelombang. Saliyane sirkuit lempitan adhedhasar sirkuit folder gelombang Synthesizer Serge, Inject sing nggeser gelombang munggah lan mudhun ...

    rincian
  • Tiptop Audio Forbidden Planet

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode Steiner-Parker Synthacon

    CIRI-CIRI MUSIK Larangan Planet minangka filter multimode sing modhél sawise Steiner-Parker Synthacon. Iki nampilake output pass-pass, band-pass, lan pass-high, lan uga nduwe swara pass-pass sing cetha. DEMO

  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Silver)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synth modular Eurorack nganggo iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rai ..." yaiku bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • Tiptop Audio MA808

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Serangan / bising generator sing bisa diatur kanthi generator 808 generator maracas analog

    FEATURES MUS808 MA808 minangka generator maracas sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane konfigurasi sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, serangan kasebut bisa diatur kanggo nggawe swara kaya topi-topi sing cetha. Kajaba iku, XNUMX swara putih dipadhakake ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Blue

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Leg minangka versi biru

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Orange

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Sikil versi versi oranye

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Red

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi sikil abang

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Travel Bag Trans Mantis Express

    ¥ 7,500 (¥ 6,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tas travel kanggo Mantis

    Tas travel sing bisa nyimpen lan nggawa FITUR MUSIK Mantis. Sampeyan bisa nggawa ing rong arah utawa nggawa ing punggung kaya tas ransel.Ana kanthong ing jero kanggo nyimpen kabel tambalan lan adaptor AC.Ora ana papan kanggo nggawa nganggo tambalan.

  • Tiptop Audio MIX7

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3HP 7CH panyusun summing

    CIRI-CIRI MUSIK MIX7 yaiku panyampur summing 3HP, 7 saluran. Iki nggunakake swara bising sing kurang lan uga bisa digunakake kanggo campuran CV. Kanggo entuk headroom output, kabeh output bisa tikel 0.4 karo jumper ing mburi papan. Klip output kanthi nggunakake LED

  • Tiptop Audio MIXZ

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran swara sing kurang sing bisa nyampur 8 ing 2 lan kabel bis!

    CIRI-CIRI MUSIK MIXZ yaiku modul mixer sing apik lan linear sing nggunakake 4 masukan, MIXER A kanthi tombol ing saben saluran lan 4 input kanthi MIXER B kanthi tombol mung master. Yen ora ana patched karo output MIXER A, MIXER A ...

    rincian
  • Tiptop Audio MODFX (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek modulasi kayata chorus, flanger, filter, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio MODFX minangka unit multi-efek sing nyedhiyakake 3 efek jinis modulasi, saka pedal efek klasik lan efek rak nganti pangolahan eksperimen.Mesin iki nggunakake platform sing padha karo ECHOZ, ZVERB, Z5000 ...

    rincian
  • Tiptop Audio MODFX (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek modulasi kayata chorus, flanger, filter, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio MODFX minangka unit multi-efek sing nyedhiyakake 3 efek jinis modulasi, saka pedal efek klasik lan efek rak nganti pangolahan eksperimen.Mesin iki nggunakake platform sing padha karo ECHOZ, ZVERB, Z5000 ...

    rincian
  • Tiptop Audio One

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamuter conto sing gampang digunakake kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur

    FEATURES MUSIK SATU yaiku modul puter maneh sampel kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur. Nalika tuku, kertu SD mikro "VCTRS" ngemot 60 conto dening mesin Glitch lan adaptor kertu SD kalebu. Gampang nggunakake conto asli. Play ...

    rincian
x