Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Audio Tiptop

Audio Tiptop

Ing jagad modifikasi Eurorack, Tiptop Audio minangka produk sing wis suwe lan duwe barisan produk sing padhet sing gampang para pamula bisa adaptasi saka sudut pandang sing beda, kayata modul klone 808/909, sumber daya / kasus, lan kabel "kompabel" cabang. Lan wis mbangun posisi.
  • Buchla & Tiptop Audio Dual Oscillator Model 258t

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator ganda kanthi bentuk gelombang variabel sing beda

    Iki minangka osilator analog unggulan bebarengan karo 200 ing seri FITUR MUSIK Buchla 259.Iki dilengkapi siji osilator saben karo pembentuk gelombang sing dadi saka gelombang sinus menyang gelombang persegi utawa saw.Lapangan kasebut nduweni kenop lan attenuator Kasar lan Halus ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Dual Voltage Processor Model 257t

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor voltase kanthi attenuator, offset, lan crossfader

    FITUR MUSIK Dual Voltage Processor Model 257t minangka modul sing kasusun saka rong prosesor CV kanthi sirkuit sing padha.Iki bisa digunakake ing macem-macem cara, lan miturut persamaan labeled ing panel ngarep, kanggo V_a, V_b, V_c...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Sequential Voltage Source Model 245t

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    5-langkah CV / pemicu sequencer

    FITUR MUSIK Sequential Voltage Source Model 245t minangka memori analog kanggo nyimpen lan njupuk voltase kontrol. Generator pulsa sing dibangun ing 245t bisa ngontrol wektu lan lebar pulsa (siklus tugas) kanthi voltase, lan duwe papat output ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 27,400 (¥ 24,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • Tiptop Audio CB808

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 generator generator bantalan analog kanthi XNUMX modulasi

    FEATURES MUSIK CB808 minangka produsen lembu sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, LFO sing modifikasi pitch wis dibangun, lan sampeyan bisa nggawe sway sing ndadékaké raos vintaj. Kanggo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Tiptop Audio Circadian Rhythms

    ¥ 73,900 (¥ 67,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wolung trek sing bisa ngripta irama lagu sing jangkep, 8 langkah sing paling gedhe pemicu / penjuru gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK Radiasi Circadian (CR) minangka pemicu saluran / 8 saluran sing bisa nduwe program irama kanthi lengkap kanthi modular. Saben pola minangka antarmuka sing gampang dingerteni kanggo operasi kayata baleni / puteran / chain / bisu / isi.

    rincian
  • Tiptop Audio CP909

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Generasi Clap! Kanthi kontrol "Trash".

    FEATURES MUSIK CP909 minangka prodhuk clap sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Saliyane desain sirkuit Clap 909 asli, tombol Trash ditambahake kanggo nyebar spektrum swara tanpa kompromi rasa swara asli. Urut tombol Trash kabeh nengen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    FITUR MUSIK CYMBL909 punika modul drum 909-swara sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake TR-2 asli kacilakan lan kulo muni ing Eurorack.Kanggo swara kacilakan lan kulo, nada bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase.Uga, kontrol aksen ...

    rincian
  • TipTop Audio Dual Mantis Studio Brackets (white)

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bracket sambungan Mantis

    CIRI-CIRI MUSIKA Tiptop Audio Mantis Iki minangka kurungan sing bisa nyambungake rong kasus.

  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    FITUR MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa nambah nada kanthi mlengkung sinyal input lan ngganti bentuk gelombang. Saliyane sirkuit lempitan adhedhasar sirkuit folder gelombang Synthesizer Serge, Inject sing nggeser gelombang munggah lan mudhun ...

    rincian
  • Tiptop Audio Forbidden Planet

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode Steiner-Parker Synthacon

    CIRI-CIRI MUSIK Larangan Planet minangka filter multimode sing modhél sawise Steiner-Parker Synthacon. Iki nampilake output pass-pass, band-pass, lan pass-high, lan uga nduwe swara pass-pass sing cetha. DEMO

  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Silver)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    TAMPILAN Kit Ender klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus Eurorack lan sumber daya !! Kanthi iki, sampeyan bisa miwiti synth modular Eurorack. Iki uga bisa disimpen ing rak 1 inci (kanggo 19 HP). Konfigurasi HEK yaiku ril "Z-Ril ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • Tiptop Audio MA808

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Serangan / bising generator sing bisa diatur kanthi generator 808 generator maracas analog

    FEATURES MUS808 MA808 minangka generator maracas sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane konfigurasi sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, serangan kasebut bisa diatur kanggo nggawe swara kaya topi-topi sing cetha. Kajaba iku, XNUMX swara putih dipadhakake ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Blue

    ¥ 53,400 (¥ 48,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Leg minangka versi biru

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 53,400 (¥ 48,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Orange

    ¥ 53,400 (¥ 48,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Sikil versi versi oranye

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Red

    ¥ 53,400 (¥ 48,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi sikil abang

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Travel Bag Trans Mantis Express

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tas travel kanggo Mantis

    Tas travel sing bisa nyimpen lan nggawa FITUR MUSIK Mantis. Sampeyan bisa nggawa ing rong arah utawa nggawa ing punggung kaya tas ransel.Ana kanthong ing jero kanggo nyimpen kabel tambalan lan adaptor AC.Ora ana papan kanggo nggawa nganggo tambalan.

  • Tiptop Audio MIX7

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3HP 7CH panyusun summing

    CIRI-CIRI MUSIK MIX7 yaiku panyampur summing 3HP, 7 saluran. Iki nggunakake swara bising sing kurang lan uga bisa digunakake kanggo campuran CV. Kanggo entuk headroom output, kabeh output bisa tikel 0.4 karo jumper ing mburi papan. Klip output kanthi nggunakake LED

  • Tiptop Audio MIXZ

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran swara sing kurang sing bisa nyampur 8 ing 2 lan kabel bis!

    CIRI-CIRI MUSIK MIXZ yaiku modul mixer sing apik lan linear sing nggunakake 4 masukan, MIXER A kanthi tombol ing saben saluran lan 4 input kanthi MIXER B kanthi tombol mung master. Yen ora ana patched karo output MIXER A, MIXER A ...

    rincian
  • Tiptop Audio MODFX (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek modulasi kayata chorus, flanger, filter, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio MODFX minangka unit multi-efek sing nyedhiyakake 3 efek jinis modulasi, saka pedal efek klasik lan efek rak nganti pangolahan eksperimen.Mesin iki nggunakake platform sing padha karo ECHOZ, ZVERB, Z5000 ...

    rincian
  • Tiptop Audio MODFX (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek modulasi kayata chorus, flanger, filter, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio MODFX minangka unit multi-efek sing nyedhiyakake 3 efek jinis modulasi, saka pedal efek klasik lan efek rak nganti pangolahan eksperimen.Mesin iki nggunakake platform sing padha karo ECHOZ, ZVERB, Z5000 ...

    rincian
  • Tiptop Audio One

    Metu saka Simpenan
    Pamuter conto sing gampang digunakake kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur

    FEATURES MUSIK SATU yaiku modul puter maneh sampel kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur. Nalika tuku, kertu SD mikro "VCTRS" ngemot 60 conto dening mesin Glitch lan adaptor kertu SD kalebu. Gampang nggunakake conto asli. Play ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS808

    Metu saka Simpenan
    808 sumber swara kendharaan analog sing lengkap sing bisa ngoper Rimshot / Claves lan nyampur

    CIRI-CIRI MUSIK RS808 yaiku generator generator rim sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane ing struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, uga duwe saklar kanggo ngalih clave. Kanggo nggawe luwih gampang reaksi ing macem-macem distorsi, volume ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS909

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Rak clone Euro saka 909 pelek nembak!

    TAMPILAN MUSIK RS909 minangka generator patra sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Kajaba bisa ngasilake asli kanthi setya sabisa, bisa uga nggawe nada nada sing luwih wiyar kanthi ngganti pitch loro osilator.  

x