Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Elektronik Verbos

Elektronik Verbos

Verbos Electronics minangka pabrikan modulasi Eurorack saka Mark Verbos, insinyur veteran sing wis suwe ing jagad vokal Buchla klon lan modul adat. Ana pirang-pirang modul adhedhasar Buchla sing cukup lawas, lan nduweni kualitas swara khusus Vintage. Kita uga nyaranake mbangun sistem sing fokus ing modul Verbos.
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Verbos Electronics Bark Filter Processor

    ¥ 99,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    12 band tetep saringan bank! Pocapan swara bisa uga karo pengikut envelope

    Prosesor Musical Filter Prosesor yaiku prosesor sinyal kanthi 12 saringan band pass frekuensi tetep. Pita panyaring kasebut cocog karo band frekuensi adhedhasar psikoacoustics sing diarani skala Bark (sing disusun kabeh liyane), lan ing antarane band sing ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 72,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • Verbos Electronics Dual Four Pole

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter kaping pindho 100Pole dual Filter adhedhasar Filter Vintage 4 seri Buchla!

    TAMPILAN MUSIK Dual Papat Pole yaiku panyaring dual adhedhasar panyaring transistor diskretik sing digawe kanggo Buchla 1960 System ing taun 100an. Sisih kiwa modul minangka filter pass dhuwur lan sisih tengen yaiku filter pass rendah ...

    rincian
  • Verbos Electronics Foundation Oscillator

    ¥ 52,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog kompak karo inti diskret proprietial Verbos

    Fitur Musical Yayasan osilator minangka osilator analog sing kompak lan nduwe swara vintaj. Intine osilator yaiku sirkuit diskrit berbasis transistor, nggunakake osilator perusahaan sing luwih gedhe. Langsung saka inti ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 77,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Verbos Electronics Mini Horse

    ¥ 72,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Controller piring tutul sing bisa ngontrol kabeh sistem kanthi pirang-pirang output

    CIRI MUSIK Kuda Mini Elektronik Verbos Electronics minangka modul pengontrol kanggo Eurorack sing nggunakake piring sentuhan. Output posisi sing ngasilake CV miturut posisi sing dipencet ing piring tutul, Pencet output sing ngasilake CV miturut wilayah sing dipencet piring.

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 73,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Envelope

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Amplop dual berkualitas tinggi kanthi output lan keluwesan luwih akeh tinimbang ADSR

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Multi-Envelope minangka produsen amplop high-spek 2 saluran. Saben envelope nduwe input Trigger lan Gate, lan bisa uga kanthi manual kanthi tombol. Envelope uga duwe tahap tundha lan Tahan, lan Telat Att ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multiple

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI MUSIK 2-saluran 1: 4 pasif kaping pirang-pirang.  

  • Verbos Electronics Noise&Filter

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass tetep + sumber swara analog

    FITUR MUSIKI Noise & Filter minangka sarana swara sing dilengkapi sumber swara analog lan filter bandpass frekuensi tetep.Output filter ana ing patang wilayah frekuensi sing beda-beda, sing padha karo band Bark Filter perusahaan.Uga, ana swara analog ...

    rincian
  • Verbos Electronics Patch Cable (5pcs)

    ¥ 1,600 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel tembelan asli Verbos

    FITUR MUSIK Verbos Electronics Spesifikasi berlapis emas asli, kabel tambalan berkualitas tinggi. Logo Verbos ing bagean konektor. Sampeyan bisa milih saka 22 jinis: 60cm Abang, 90cm Grey lan 3cm Ireng.

  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 67,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • Verbos Electronics Touchplate Keyboard

    Metu saka Simpenan
    32 keyboard tutul kontroller nggunakake macem-macem piring logam

    TAMPILAN MUSIK Verbos Touchplate Keyboard yaiku keyboard plate sentuhan sing kuat sing nggabungake telung fungsi ing ngisor iki. Ora mung pasokan tenaga Eurorack, nanging uga adaptor AC (3V-9VDC, pusat ditambah). Toko kita ora nganggo adaptor AC ...

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 66,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x