Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Karya Michigan Synth

Karya Michigan Synth

  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural)

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Black)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Silver)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x