Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Elektronika Qu-bit

Elektronika Qu-bit

Qu-bit Electronix minangka produsen modul Euroraku sing anyar. Kita wis ngluncurake modul anyar jinis sing aktif nggabung digital kayata kompak "Nano Rand" karo modul sampler "Nebulae" ing sisih ndhuwur. Aku bubar pindah basa saka New York menyang Portland.
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Cascade (Black)

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,800 (¥ 32,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop kinerja tinggi kanthi VCA adhedhasar 2164 lan sumber swara virtual. Bisa diprogram maneh liwat Daisy

    FITUR MUSIKSA Cascade minangka generator envelope faktor / VCA / sumber swara kompak. Interaksi fitur fitur Cascade sing unik ngembangake kemungkinan tambalan irama lan modulasi, kanthi urutan ratchet siji, mumbul ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Cascade (Silver)

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,800 (¥ 32,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop kinerja tinggi kanthi VCA adhedhasar 2164 lan sumber swara virtual. Bisa diprogram maneh liwat Daisy

    FITUR MUSIKSA Cascade minangka generator envelope faktor / VCA / sumber swara kompak. Interaksi fitur fitur Cascade sing unik ngembangake kemungkinan tambalan irama lan modulasi, kanthi urutan ratchet siji, mumbul ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    Rega asli ¥ 37,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver)

    Rega asli ¥ 37,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Black)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 38,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Contour (Black)

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop 4CH AD / ASR lengkap!

    FEATURES MUSIK KANGGO generator 4-saluran AD / ASR kanthi macem-macem fungsi sing gampang digunakake. Fungsi gelung ON / OFF lan kontrol voltase kanggo wektu nyerang / bosok diwenehake kanggo saben saluran. Julat wektu siklus 5 milisecond nganti 20 menit. Kanthi tombol kasebut, bentuk amplop iku linear (...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Contour (Silver)

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop 4CH AD / ASR lengkap!

    FEATURES MUSIK KANGGO generator 4-saluran AD / ASR kanthi macem-macem fungsi sing gampang digunakake. Fungsi gelung ON / OFF lan kontrol voltase kanggo wektu nyerang / bosok diwenehake kanggo saben saluran. Julat wektu siklus 5 milisecond nganti 20 menit. Kanthi tombol kasebut, bentuk amplop iku linear (...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Black)

    Rega asli ¥ 55,900
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Silver)

    Rega asli ¥ 55,900
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Octone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun gapura kompak lan ratchetable gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK KENE minangka ukuran kompak 8 / langkah sequencer CV / Gate. Kanthi kuantitator sing dibangun kanthi 6 sisik sing beda, cocog kanggo pemrograman melodi. Uga duwe fungsi standar kayata jam njaba lan ngreset input / tombol. Uga ing saben langkah ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Octone (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun gapura kompak lan ratchetable gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK KENE minangka ukuran kompak 8 / langkah sequencer CV / Gate. Kanthi kuantitator sing dibangun kanthi 6 sisik sing beda, cocog kanggo pemrograman melodi. Uga duwe fungsi standar kayata jam njaba lan ngreset input / tombol. Uga ing saben langkah ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Silver)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Black)

    Rega asli ¥ 45,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    Rega asli ¥ 45,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Tone (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-pole quad filter, gampang digunakake kanggo patch polyphony

    CIRI MUSIK Tone yaiku modul saringan kotak. Saben filter duwe karakteristik 4 Pole (24 dB / Oct), lan nampilake nada sing anget amarga struktur OTA. Saben filter duwe output filter lan pass-pass lan band frekuensi CV kanthi attenuverter.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Tone (Silver)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-pole quad filter, gampang digunakake kanggo patch polyphony

    CIRI MUSIK Tone yaiku modul saringan kotak. Saben filter duwe karakteristik 4 Pole (24 dB / Oct), lan nampilake nada sing anget amarga struktur OTA. Saben filter duwe output filter lan pass-pass lan band frekuensi CV kanthi attenuverter.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x