Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utility

  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Tain

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngoper analog dual bidirectional

    FITUR MUSIKAT Instruo Tain minangka modul ngoper analog 2-saluran.Saben saluran ndhuwur lan ngisor duwe fungsi sing padha, lan dilengkapi input / output sing dienggo ing kaloro arah, tombol manual sing ngalih rute lan input CV, lan saklar pangowahan fungsi tipe ...

    rincian
  • Dave Jones Design O'Tool Plus

    Metu saka Simpenan
    Oscilloskop & Modul Alat Audio

    CIRI-CIRI MUSIK O'Tool Plus minangka versi O'Tool sing wis nganyari, yaiku modul audiovisualisasi kanthi macem-macem fungsi alat (mode) saliyane osiloskop. Kanggo ngganti mode kasebut, pindhah kursor menyang mode kanthi tombol Pilih banjur pilih mode kanthi tombol Penetapan Nilai.

    rincian
  • [DIY Kit] Joranalogue Test 3

    ¥ 8,900 よ り (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngukur saiki lan voltase modul Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK Tes 3 nampilake arus panggunaan saiki modul Eurorack. Sambungake Test 3 menyang sumber listrik Eurorack. Gunakake tombol ing sisih kiwa kanggo ngalih rel kanggo ngukur saka (+ 12V / -12V / + 5V). Tombol ing sisih tengen sisih ngukur voltase rel sing diukur (V), saiki operasi (mA), ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Silver)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • 4ms WAV Recorder

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Black)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • New Systems Instruments Quad Mid Side

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo proses tengah ing quadraphonic

    FITUR MUSIKO Quad Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker disusun ing kabeh sisih.Nalika sinyal menyang Ngiwa, Ngarep, Ngiwa, Ngiwa nengen sing cocog karo saben speaker ana input, tengah ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru

    ¥ 13,750 (¥ 12,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • Behringer 961 Interface

    Metu saka Simpenan
    Konverter pemicu multichannel kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 961 minangka modul konverter pemicu saluran multi-analog kanggo Eurorack. Mbisakake rong jinis sinyal pemicu kanthi macem-macem ciri, konversi saling antara pemicu S lan pemicu V, lan konversi saka sinyal audio dadi pemicu V. "Modular 2" seri sirkuit seri ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    Rega asli ¥ 6,930
    SALE
    Saiki rega ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
  • Mosaic LED (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Mosaic LED (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • New Systems Instruments Babel Expander

    ¥ 7,400 (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK: Modul expander sing nambah input menyang Babel.Nalika nyambungake, sambungake kabel abang menyang + lan kabel ijo ing loro-lorone saka expander lan awak utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah sawijining header ing expander.Penjelajah liyane saka header nomer loro ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Kasedhiya 3 input lan 3 output, lan input bisa ditambah kanthi nggayuh rantai. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus kanggo sinyal input ...

    rincian
  • L-1 IN/OUT (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander kanggo VC Stereo Mixer. Fungsi sisipan ditambahake kanthi nambah input / output saben 4 pasangan.

    FITUR MUSIK L-1 IN / OUT minangka modul expander sing nambah 4 pasang input lan output menyang Mixer Stereo VC Stereo kanggo nambah fungsi kirim / bali utawa sisipan.

  • L-1 Mute (expander for VC Stereo Mixer)

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah tombol bisu kanggo saben saluran menyang VC Stereo Mixer

    FITUR MUSIK L-1 Bisu minangka modul expander sing nambah tombol bisu manual kanggo saben saluran menyang Mixer Stereo VC Stereo.

  • L-1 XLR Out

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Basis chip That1646 berkualitas tinggi, modul output seimbang XLR kompak

    FITUR MUSIK L-1 XLR Out minangka modul output seimbang XLR kompak adhedhasar chip That1646.Multiple diinstal ing terminal input saben saluran, lan salinan sinyal input bisa dikirim menyang modul eksternal.Driver baris seimbang seimbang karo that1646 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x