Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utility

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Tain

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngoper analog dual bidirectional

    FITUR MUSIKAT Instruo Tain minangka modul ngoper analog 2-saluran.Saben saluran ndhuwur lan ngisor duwe fungsi sing padha, lan dilengkapi input / output sing dienggo ing kaloro arah, tombol manual sing ngalih rute lan input CV, lan saklar pangowahan fungsi tipe ...

    rincian
  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • Frap Tools 321

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul offen attenuator kompak

    FITUR MUSIK Frap Tools 321 nawakake macem-macem fitur sing trep banget kanggo nyunting dinamis lan kopling sinyal ing tambalan apa wae.Nggawe skala apa wae sinyal mlebu / fase inversi / offset / kopling karo sinyal liyane, unit iki dirancang kanthi kopling DC ...

    rincian
  • Frap Tools 333

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • [DIY Kit] Joranalogue Test 3

    ¥ 8,900 よ り (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngukur saiki lan voltase modul Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK Tes 3 nampilake arus panggunaan saiki modul Eurorack. Sambungake Test 3 menyang sumber listrik Eurorack. Gunakake tombol ing sisih kiwa kanggo ngalih rel kanggo ngukur saka (+ 12V / -12V / + 5V). Tombol ing sisih tengen sisih ngukur voltase rel sing diukur (V), saiki operasi (mA), ...

    rincian
  • Dave Jones Design O'Tool Plus

    Metu saka Simpenan
    Oscilloskop & Modul Alat Audio

    CIRI-CIRI MUSIK O'Tool Plus minangka versi O'Tool sing wis nganyari, yaiku modul audiovisualisasi kanthi macem-macem fungsi alat (mode) saliyane osiloskop. Kanggo ngganti mode kasebut, pindhah kursor menyang mode kanthi tombol Pilih banjur pilih mode kanthi tombol Penetapan Nilai.

    rincian
  • New Systems Instruments Quad Mid Side

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo proses tengah ing quadraphonic

    FITUR MUSIKO Quad Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker disusun ing kabeh sisih.Nalika sinyal menyang Ngiwa, Ngarep, Ngiwa, Ngiwa nengen sing cocog karo saben speaker ana input, tengah ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Silver)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Intellijel Designs CVx 1U

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah wolung output CV sing bisa ditugasake menyang MIDI 1U.Ndhukung kontrol MIDI polifonik, mode drum, lan konversi CC / CV multi-saluran

    FITUR MUSIK CVx minangka modul expander sing nyambung menyang modul MIDI 1U perusahaan lan nambah wolung output CV.Output tambahan iki bisa diprogram kanthi nggunakake aplikasi Intellijel Config lan minangka opsi kontrol kanggo sistem Eurorack ...

    rincian
  • 4ms WAV Recorder

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Black)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • Mosaic LED (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru

    ¥ 13,750 (¥ 12,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line In 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sistem input level stereo line 1U ukuran

    FITUR MUSIKO Line Stereo Ing 1U minangka sistem antarmuka sing kompak kanggo ngenalake audio eksternal menyang sistem Eurorack.Nggunakake sistem iki sing ndhukung seimbang + 4dBu peralatan audio profesional lan -10dbV peralatan ora seimbang, piranti eksternal ...

    rincian
  • Boredbrain Music EQx5

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kabeh paramèter cocog karo VC.EQ stereo 5-band sing uga migunani kanggo aplikasi eksperimen

    FITUR MUSIK Boredbrain Music EQx5 minangka ekualiser stereo 5-band efektif kanggo synthesizer Eurorack.Unit iki, sing bisa nyetel komponen frekuensi sinyal audio kanthi cepet lan cepet, ngontrol kabeh paramèter kanggo pangolahan sing padha karo eksperimen.

    rincian
  • Boredbrain Music Optx

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Konverter ADAT bidirectional kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Optx minangka konverter light light ADAT kompak, arah loro kanggo sintesis Eurorack.Ngembangake 8-saluran I / O menyang akeh antarmuka audio profesional ing pasar, uga sistem siji Eurorack ...

    rincian
  • Michigan Synth Works F8R [USED:U170009-W0]

    Metu saka Simpenan
    Lumahing kontrol 2-saluran sing uga bisa nggunakake I8C

    Lumahing kontrol 2-saluran sing uga bisa nggunakake I8C

  • Behringer 961 Interface

    Metu saka Simpenan
    Konverter pemicu multichannel kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 961 minangka modul konverter pemicu saluran multi-analog kanggo Eurorack. Mbisakake rong jinis sinyal pemicu kanthi macem-macem ciri, konversi saling antara pemicu S lan pemicu V, lan konversi saka sinyal audio dadi pemicu V. "Modular 2" seri sirkuit seri ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    Rega asli ¥ 6,930
    SALE
    Saiki rega ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Boredbrain Music Injectr

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Antarmuka gitar listrik kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Injectr minangka antarmuka gitar / bass listrik lengkap kanggo synthesizer Eurorack.Dilengkapi karo preamplifier sing overdriveable, macem-macem simulator amp, lan ekstraktor CV, unit iki langsung modifikasi sinyal instrumen kanthi ...

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru (Demo)

    Rega asli ¥ 13,750
    DEMO
    Saiki rega ¥ 11,800 (¥ 10,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • Mosaic LED (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • New Systems Instruments Babel Expander

    ¥ 7,400 (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK: Modul expander sing nambah input menyang Babel.Nalika nyambungake, sambungake kabel abang menyang + lan kabel ijo ing loro-lorone saka expander lan awak utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah sawijining header ing expander.Penjelajah liyane saka header nomer loro ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Kasedhiya 3 input lan 3 output, lan input bisa ditambah kanthi nggayuh rantai. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus kanggo sinyal input ...

    rincian
  • L-1 IN/OUT (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander kanggo VC Stereo Mixer. Fungsi sisipan ditambahake kanthi nambah input / output saben 4 pasangan.

    FITUR MUSIK L-1 IN / OUT minangka modul expander sing nambah 4 pasang input lan output menyang Mixer Stereo VC Stereo kanggo nambah fungsi kirim / bali utawa sisipan.

  • L-1 Mute (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nambah tombol bisu kanggo saben saluran menyang VC Stereo Mixer

    FITUR MUSIK L-1 Bisu minangka modul expander sing nambah tombol bisu manual kanggo saben saluran menyang Mixer Stereo VC Stereo.

  • L-1 XLR Out

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Basis chip That1646 berkualitas tinggi, modul output seimbang XLR kompak

    FITUR MUSIK L-1 XLR Out minangka modul output seimbang XLR kompak adhedhasar chip That1646.Multiple diinstal ing terminal input saben saluran, lan salinan sinyal input bisa dikirim menyang modul eksternal.Driver baris seimbang seimbang karo that1646 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x