Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utility

  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Intellijel Designs USB Extender 1U/3U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bukak konektor micro USB ing mburi modul.Utilitas sing ngidini akses saka panel ngarep

    MUSIK FITUR USB Extender nggedhekake konektor micro USB ing mburi modul lan nempatno ing panel ngarep cilik kanggo nggampangake sambungan menyang host USB.Asli minangka sarana sing dirancang kanggo nganyari Metropolix 1.4 MIDI, nanging ing mburi ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x