Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Utility

  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Intellijel Designs USB Extender 1U/3U

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Bukak konektor micro USB ing mburi modul.Utilitas sing ngidini akses saka panel ngarep

    MUSIK FITUR USB Extender nggedhekake konektor micro USB ing mburi modul lan nempatno ing panel ngarep cilik kanggo nggampangake sambungan menyang host USB.Asli minangka sarana sing dirancang kanggo nganyari Metropolix 1.4 MIDI, nanging ing mburi ...

    rincian
  • Boredbrain Music UniFX (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka sing ngidini sampeyan milih sisih sing digunakake kanggo efek karo piranti modular / eksternal

    FITUR MUSIK UniFX minangka antarmuka efek sing kompak lan fleksibel sing nyedhiyakake interkoneksi kayata nggunakake synthesizer Eurorack utawa piranti eksternal minangka prosesor efek. UniFX ngidini sampeyan nyetel maneh level sinyal audio lan kontrol voltase campuran garing/udan...

    rincian
  • Boredbrain Music Xchangr

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul interchange stereo kanggo sambungan sing resik lan tepat karo prosesor eksternal, kalebu pedal stereo hi-fi

    FITUR MUSIK Xchangr minangka antarmuka sing nyadari input lan output sinyal audio sing sithik ing antarane pedal stereo lan sistem Eurorack. Kanthi 2 output (SND) lan 1 input (RCV), Xchanger nyedhiyakake 3 saluran stereo kanthi dorongan 12dB utawa 18dB.

    rincian
  • Boredbrain Music UniFX

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngidini sampeyan milih sisih sing digunakake kanggo efek karo piranti modular / eksternal

    FITUR MUSIK UniFX minangka antarmuka efek sing kompak lan fleksibel sing nyedhiyakake interkoneksi kayata nggunakake synthesizer Eurorack utawa piranti eksternal minangka prosesor efek. UniFX ngidini sampeyan nyetel maneh level sinyal audio lan kontrol voltase campuran garing/udan...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x