Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Utility

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Tain

    ¥ 19,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngoper analog dual bidirectional

    FITUR MUSIKAT Instruo Tain minangka modul ngoper analog 2-saluran.Saben saluran ndhuwur lan ngisor duwe fungsi sing padha, lan dilengkapi input / output sing dienggo ing kaloro arah, tombol manual sing ngalih rute lan input CV, lan saklar pangowahan fungsi tipe ...

    rincian
  • Dave Jones Design O'Tool Plus

    Metu saka Simpenan
    Oscilloskop & Modul Alat Audio

    CIRI-CIRI MUSIK O'Tool Plus minangka versi O'Tool sing wis nganyari, yaiku modul audiovisualisasi kanthi macem-macem fungsi alat (mode) saliyane osiloskop. Kanggo ngganti mode kasebut, pindhah kursor menyang mode kanthi tombol Pilih banjur pilih mode kanthi tombol Penetapan Nilai.

    rincian
  • [DIY Kit] Joranalogue Test 3

    ¥ 7,800 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngukur saiki lan voltase modul Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK Tes 3 nampilake arus panggunaan saiki modul Eurorack. Sambungake Test 3 menyang sumber listrik Eurorack. Gunakake tombol ing sisih kiwa kanggo ngalih rel kanggo ngukur saka (+ 12V / -12V / + 5V). Tombol ing sisih tengen sisih ngukur voltase rel sing diukur (V), saiki operasi (mA), ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • 4ms WAV Recorder

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • Behringer 961 Interface

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Konverter pemicu multichannel kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 961 minangka modul konverter pemicu saluran multi-analog kanggo Eurorack. Mbisakake rong jinis sinyal pemicu kanthi macem-macem ciri, konversi saling antara pemicu S lan pemicu V, lan konversi saka sinyal audio dadi pemicu V. "Modular 2" seri sirkuit seri ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x