Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Random * Source

Random * Source

Random * Source minangka produsen modular sing adhedhasar ing Jerman. Bebarengan karo Buchla, kita ngembangake lan ngasilake modul Eurorack resmi kanggo West Coast synthesizer Serge, sing nduwe pengaruh gedhe ing jagad Eurorack. Asli kit DIY dadi fokus utama, nanging bubar, kita uga fokus ing release versi produk rampung. Nggunakake bagean kanthi dhuwur saka amplifier operasional audio endhek nganti panel lan papan sing kandel, modul sing diprodhuksi nalika kolaborasi karo Pak Serge kualitas banget, lan sistem Serge Eurorack dibangun mung karo modul R * S. Iku bakal menarik kanggo nindakake.
  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM)

    ¥ 27,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utilitas Serge sing nggabungake gabungan lan divider

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge NCOM minangka modul sarana sing nggabungake komparator (ing sisih tengen) lan pembahagi jam (ing sisih kiwa) kanggo ngolah lan ngolah siji utawa loro masukan. Bandingane duwe input (ngliwati atenuator lan -1V nganti 2V offset) ing ndhuwur input-input ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling canggih ing sistem Serge sing bisa nyadari macem-macem fungsi kanggo CV lan audio. Akeh generator generator ing Eurorack ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 52,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Random*Source Serge Triple+ Waveshaper (TWS+)

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    3 + 1 Modul Gelombang Shaper kanggo mbentuk alus kanggo patch kompleks

    CIRI-CIRI MUSIK Tunggal Waveshaper minangka salah sawijining modul WaveShaper utama ing sistem Serge. Dilengkapi telung shapers gelombang mandiri, sampeyan bisa ngolah telung swara kanthi podo karo. Kajaba iku, output bagean ngisor yaiku output dening Link Link ...

    rincian
  • [DIY Kit] Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM) Kit

    ¥ 17,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Serge ÷ kit DIY lengkap / sebagean. Komponen gunung lumahing dipasang

    Iki dudu modul rampung, nanging jinis produk sing sampeyan nggawe kanthi nyalekake. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Katrangan Serge Divide ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x