Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Random * Source

Acak * Sumber minangka pabrikan modular sing adhedhasar ing Jerman. Modul Eurorack resmi Serge, sintesis pesisir kulon sing pengaruhe gedhe ing jagad Eurorack bebarengan karo BuchlaDikembangake lan diproduksi karo Serge Tcherepnin dhewe. Acak * Sumber nggunakake bagean dhuwur saka ampli operasional audio menyang panel lan papan kandel kanggo nggedhekake potensial audio sirkuit Serge.Serge disaranake diinstal minangka pesawat amarga kompatibel karo kisaran voltase lan alur kerja tambalan.
Kanggo persiyapanPandhuan Implementasi SergeDeleng uga

Kampanye dhukungan introduksi sistem Serge!Diskon 10% luwih saka 10 yen kanggo R * S Serge nganggo kupon!

Yen sampeyan pesen modul R * S Serge kanggo 10 yen utawa luwih sekaligus, ing layar checkoutSISTEM SERGE Ketik kode kupon lan diskon 10%. TKB ora ana gandhengane.Elingi poin ing ngisor iki.

· Yen kupon wis nyukupi saratBisa digunakake kaping pirang-pirang, malah barang sing dilindhungi undhang-undhang
· Yen jumlah total pesenan ngluwihi 10, kupon ora bakal dileksanakake.
· Yen jumlah total kurang saka 10 yen minangka asil saka mbatalake pesenan kanggo sawetara produk target, diskon kanthi kupon bakal ora valid kanggo kabeh produk sing dipesen.

  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 60,900 (¥ 55,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Random*Source Serge Active Pro/Noise/CV-Pro (APNC)

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crossfader linier presisi tinggi, sumber swara, panambah CV sing dilengkapi sirkuit generasi kaping 5 paling anyar Serge

    FITUR MUSIK Random * Sumber APNC modul gabungan banget migunani 5 modul Serge, kalebu 2 modul generasi 3 anyar. Bagian Kiri Prosesor Aktif, Serge ACPR kanggo sinyal CV / audio ...

    rincian
  • Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas Serge sing nggabungake gabungan lan divider

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge NCOM minangka modul sarana sing nggabungake komparator (ing sisih tengen) lan pembahagi jam (ing sisih kiwa) kanggo ngolah lan ngolah siji utawa loro masukan. Bandingane duwe input (ngliwati atenuator lan -1V nganti 2V offset) ing ndhuwur input-input ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Random*Source Serge Extended ADSR Envelope Generator

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul amplop ADSR fleksibel kanthi wektu tundha pemicu lan kontrol voltase kanggo saben bagean

    FITUR MUSIK Serge Extended ADSR minangka generator amplop kompleks 4-segmen.Kontrol kanthi nginstal saben segmen, wektu tundha awal, kontrol CV kanggo voltase master, lan wangun slope sing bisa diganti ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Ring Modulator 2017 (RING)

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering berkualitas tinggi kanthi sirkuit generasi kaping 5 Serge

    FITUR MUSIKAT Serge New Ring Modulator minangka versi anyar saka model sadurunge (R2017) sing dirancang ulang dening Serge Tcherepnin ing 9 lan minangka salah sawijining modul paling canggih ing sistem Serge.Model anyar yaiku desain anyar kanthi spesifikasi sing luwih apik ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIK Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik sing khusus kanggo ngasilake lan ngolah swara elektronik.Kajaba kanggo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben pita duwe jarak 2 utama, ngasilake puncak lan lembah kaya instrumen akustik ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Stepped) punika modul multifungsi gabungan tembelan-programmable sing nyedhiyani macem-macem liwat lan fungsi sampel kanggo audio lan CV, lan iku salah siji saka modul penting saka sistem Serge. ...

    rincian
  • Random*Source Serge Touch Activated Keyboard Sequencer with case and power (TKB)

    ¥ 258,000 (¥ 234,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer kontroler keyboard legendaris kanthi plate tutul

    FITUR MUSIK Serge TKB minangka pengontrol utama ing sistem Serge, sequencer / programmer kanthi keyboard tutul 16-langkah.Dibandhingake karo TKB asli nganti titik kasebut, fungsi ing ngisor iki wis ditambahake menyang Random * Source TKB ...

    rincian
  • Random*Source Serge Triple+ Waveshaper (TWS+)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3 + 1 Modul Gelombang Shaper kanggo mbentuk alus kanggo patch kompleks

    FITUR MUSIK Triple Waveshaper minangka salah sawijining modul pembentuk gelombang utama ing sistem Serge.Dilengkapi karo 1 pembentuk gelombang independen, nganti 3 swara bisa diproses kanthi podo karo.Uga, saklar Link ngasilake output ing bagean ngisor menyang seksualitas ndhuwur ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Bandwidth Filter (VCF2)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    SVVCF serial tradisional Serge karo ngalih nuntun CV anyar

    FITUR MUSIK Filter Bandwidth Variabel Serge (VCF2) minangka modul filter klasik lan langka ing sistem Serge sing nawakake kombinasi unik saka rong saringan. ? Sampeyan bisa ngontrol karakteristik kanthi manual utawa kanthi voltase ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Slope Filter (VCFS)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter Serge liyane kanthi slope variabel lan mixer input

    FITUR MUSIK VCFS (Extended Variable Slope Filter) punika modul Filter VC unik sing isine sawetara saka sudhut ciri akustik ing sistem Serge.Modul VCF khas nyedhiyakake kontrol CV kanggo frekuensi cutoff, yaiku frekuensi filter ...

    rincian
  • Random*Source Serge Wave Mulitpliers (VCM)

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pembentuk gelombang kanthi 3 kali ganda gelombang

    FITUR MUSIK Serge Wave Multipliers mbosenke nambah anyar, overtones harmonis menyang gelombang input.Telung jinis multipliers gelombang sing beda-beda sing dipasang ing siji modul ngganti timbre kanthi cara anyar sing nyenengake, Surge Modu ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x