Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Random * Source

Acak * Sumber minangka pabrikan modular sing adhedhasar ing Jerman. Modul Eurorack resmi Serge, sintesis pesisir kulon sing pengaruhe gedhe ing jagad Eurorack bebarengan karo BuchlaDikembangake lan diproduksi karo Serge Tcherepnin dhewe. Acak * Sumber nggunakake bagean dhuwur saka ampli operasional audio menyang panel lan papan kandel kanggo nggedhekake potensial audio sirkuit Serge.Serge disaranake diinstal minangka pesawat amarga kompatibel karo kisaran voltase lan alur kerja tambalan.
Kanggo persiyapanPandhuan Implementasi SergeDeleng uga

Kampanye dhukungan introduksi sistem Serge!Diskon 10% luwih saka 10 yen kanggo R * S Serge nganggo kupon!

Yen sampeyan pesen modul R * S Serge kanggo 10 yen utawa luwih sekaligus, ing layar checkoutSISTEM SERGE Ketik kode kupon lan diskon 10%. TKB ora ana gandhengane.Elingi poin ing ngisor iki.

· Yen kupon wis nyukupi saratBisa digunakake kaping pirang-pirang, malah barang sing dilindhungi undhang-undhang
· Yen jumlah total pesenan ngluwihi 10, kupon ora bakal dileksanakake.
· Yen jumlah total kurang saka 10 yen minangka asil saka mbatalake pesenan kanggo sawetara produk target, diskon kanthi kupon bakal ora valid kanggo kabeh produk sing dipesen.

  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Random*Source Serge Active Pro/Noise/CV-Pro (APNC)

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Crossfader linier presisi tinggi, sumber swara, panambah CV sing dilengkapi sirkuit generasi kaping 5 paling anyar Serge

    FITUR MUSIK Random * Source APNC minangka modul gabungan sing migunani banget saka 5 modul Serge, kalebu 2 modul generasi kaping 3 anyar. Bagian Kiri Prosesor Aktif, Serge ACPR minangka linear sing tepat kanggo sinyal CV / audio ...

    rincian
  • Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM)

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas Serge sing nggabungake gabungan lan divider

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge NCOM minangka modul sarana sing nggabungake komparator (ing sisih tengen) lan pembahagi jam (ing sisih kiwa) kanggo ngolah lan ngolah siji utawa loro masukan. Bandingane duwe input (ngliwati atenuator lan -1V nganti 2V offset) ing ndhuwur input-input ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Random*Source Serge Extended ADSR Envelope Generator

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul amplop ADSR fleksibel kanthi wektu tundha pemicu lan kontrol voltase kanggo saben bagean

    FITUR MUSIK Serge Extended ADSR minangka generator amplop kompleks 4-segmen.Kontrol keyboard kanthi nginstal saben segmen, wektu tundha dhisikan, kontrol CV kanggo voltase induk, lan bentuk lereng sing bisa diganti ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Ring Modulator 2017 (RING)

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering berkualitas tinggi kanthi sirkuit generasi kaping 5 Serge

    FITUR MUSIKAT Serge New Ring Modulator minangka versi anyar saka model sadurunge (R2017) sing dirancang ulang dening Serge Tcherepnin ing 9 lan minangka salah sawijining modul paling canggih ing sistem Serge.Model anyar yaiku desain anyar kanthi spesifikasi sing luwih apik ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIKO Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik khusus kanggo generasi lan pamroses swara elektronik.Kajaba karo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben band duwe jarak kaping 2 utama lan ngasilake pucuk lan lembah formant sing padha karo instrumen akustik. R ...

    rincian
  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Langkah) minangka modul multifungsi komposit sing bisa diprogram sing nyedhiyakake macem-macem fungsi conto lan audio kanggo CV lan CV, lan minangka salah sawijining modul penting ing sistem Serge. Smo ...

    rincian
  • Random*Source Serge Touch Activated Keyboard Sequencer with case and power (TKB)

    ¥ 248,000 (¥ 225,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer kontroler keyboard legendaris kanthi plate tutul

    FITUR MUSIK Serge TKB minangka kontroler utama ing sistem Serge, sekuenser / programer kanthi keyboard tutul 16 langkah.Dibandhingake karo TKB asli nganti saiki, Random * Source TKB nambah fitur ing ngisor iki.Gu ...

    rincian
  • Random*Source Serge Triple+ Waveshaper (TWS+)

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3 + 1 Modul Gelombang Shaper kanggo mbentuk alus kanggo patch kompleks

    FITUR MUSIK Triple Waveshaper minangka salah sawijining modul pembentuk gelombang utama ing sistem Serge.Dilengkapi karo 1 pembentuk gelombang independen, nganti 3 swara bisa diproses kanthi podo karo.Uga, saklar Link ngasilake output ing bagean ngisor menyang seksualitas ndhuwur ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 39,800 (¥ 36,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Slope Filter (VCFS)

    ¥ 39,800 (¥ 36,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter Serge liyane kanthi slope variabel lan mixer input

    FITUR MUSIK VCFS (Extended Variable Slope Filter) minangka modul filter VC unik sing nutupi macem-macem karakteristik akustik ing sistem Serge.Modul VCF khas nyedhiyakake kontrol CV kanggo frekuensi cutoff, yaiku frekuensi sing ...

    rincian
  • Random*Source Serge Wave Mulitpliers (VCM)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pembentuk gelombang kanthi 3 kali ganda gelombang

    FITUR MUSIK Serge Wave Multiplier kanthi dinamis nambah nada nada anyar sing harmoni menyang gelombang input.Telung macem-macem jinis pengganda gelombang sing dileksanakake ing siji modul pangowahan kanthi cara anyar sing nyenengake, Surge Modular ...

    rincian
  • [DIY Kit] Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM) Kit

    ¥ 19,580 (¥ 17,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Serge ÷ kit DIY lengkap / sebagean. Komponen gunung lumahing dipasang

    Iki dudu modul rampung, nanging jinis produk sing sampeyan nggawe kanthi nyalekake. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Katrangan Serge Divide ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x