Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kabel patch

  • Ad Infinitum Patch Cable

    ¥ 176 よ り (¥ 160 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Infinitum Ad klasik. Sold dening unit

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel patch tembaga standar. Iki didol ing unit siji.

  • TipTop Audio Stackcable

    ¥ 850 よ り (¥ 773 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch sing bisa menehi sinyal cabang! Sold dening unit

    Iku kabel sing bisa cabang sinyal kanthi numpuk kabel ing mburi jack Fitur MUSIK.

  • Erica Synths Eurorack patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,400 よ り (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Erica Synths klasik. Dijual ing bungkus 5

    Set saka 5 kabel MUSIKKU MOLEKS. Konektor cilik lan tipis, supaya gampang ditangani.

  • Tendrils Right Angled Eurorack Patch Cable (6 pack)

    ¥ 1,760 よ り (¥ 1,600 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sudut tengen lan kabel patch konektor kurang. Iki didol minangka pesawat 6

    CIRI MUSIK kabel patch patch Eurorack kanthi konektor sudut tengen. Menehi dhuwur cekak ndadekake angel nutul, lan orientasi kabel gampang lan gampang diatur, saengga efektif kanggo patching sajrone pagelaran. Sold minangka pesawat saka 6 kabel.

  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Rega asli ¥ 1,300
    Saiki rega ¥ 1,210 (¥ 1,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • Verbos Electronics Patch Cable (5pcs)

    ¥ 1,900 よ り (¥ 1,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel tembelan asli Verbos

    FITUR MUSIK Verbos Electronics Spesifikasi berlapis emas asli, kabel tambalan berkualitas tinggi. Logo Verbos ing bagean konektor. Sampeyan bisa milih saka 22 jinis: 60cm Abang, 90cm Grey lan 3cm Ireng.

Ndeleng kabeh produk
x