Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

liyane

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo output level line saka stereo modular

    TAMPILAN MUSIKKU Modul darmabakti kanggo ngasilake sinyal audio modular kanggo campuran lan antar audio. Input / output stereo. Yen sampeyan mung ndemek input L, sinyal uga bakal diluncurake kanthi otomatis menyang input R, lan sampeyan bisa ngasilake mono minangka stereo. Nalika nggunakake modul 1U iki ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • Make Noise 0-CTRL

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Intellijel Designs USB Power 1U

    ¥ 2,600 (¥ 2,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    1U modul sing bisa digunakake sing bisa digunakake saka USB

    FITUR MUSIK: Modul kanggo nyedhiyakake listrik saka konektor USB. Trep kanggo nyopir lampu lan kontrol MIDI sing didhukung nganggo USB.Daya ditarik saka 5V ing papan bis.Sambungan digawe kanthi masang kabel header 2-pin menyang header ing papan bis. Pasokan saiki 1A utawa luwih ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-8

    ¥ 61,900 (¥ 56,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Intellijel Designs Blank Panels 1U

    ¥ 700 よ り (¥ 636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U panel kosong

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Strymon AA.1

    ¥ 17,050 (¥ 15,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo peralatan level gitar lan baris

    CIRI-CIRI MUSIK AA.1 nindakake tingkat level sinyal sing ngidini sambungan karo peralatan gitar lan antarmuka audio. Sampeyan bisa nyambungake pedal gitar menyang kirim / bali saka Magneto, utawa nggunakake gitar utawa bass sampeyan minangka sumber swara modular kanggo nyoba luwih apik babagan swara ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • Intellijel Designs Zeroscope 1U

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscilloscope / tuner / frekuensi frekuensi sing migunani nanging super migunani!

    FITUR MUSIK Zeroscope 1U minangka modul utilitas sing dilengkapi osiloskop 2CH sing bisa nggambarake audio lan CV lan fungsi counter frekuensi. Modul Zeroskop versi 1U dening VPME.DE.Telung mode tampilan ing ngisor iki diinstal. Lingkup ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    ¥ 14,740 (¥ 13,400 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-3 mk4

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    ADAT menyang konverter sinyal analog! Modul antarmuka sing ngontrol modular saka kenceng DAW lan luwih langsung tinimbang MIDI

    TAMPOK MUSIK Modul iki digunakake kanggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. Modul iki becik kanggo kontrol modular saka PC. Duta ...

    rincian
  • Intellijel Designs FSR 1U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep kanggo ngowahi tekanan menyang CV lan output

    CIRI-CIRI MUSIK FSR 1U yaiku modul output CV tekanan nggunakake resistor sensori digawe khusus (Foror sensing resistor). Saliyane output CV miturut tekanan, sinyal gapura minangka output saka GATE nalika ndemek DEMO

  • Erica Synths Pico Output

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul output stereo kanthi output headphone

    CIRI-CIRI MUSIK KONSEP Output karo output headphone lan output stereo 3.5mm. Tombol headphone metu bisa luwes.

  • ALM Busy HPO

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • Intellijel Designs Phones 1U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Output headphone 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • ALM Busy mmMidi

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Konverter MIDI menyang CV sing bisa ngowahi MIDI saluran 2 dadi CV / Gerbang / kecepatan

    FEATURES MUSIK mm Midi yaiku modul kompak MIDI menyang CV. Jam MIDI lan cathetan lan kacepetan MIDI kanggo rong saluran MIDI bisa diowahi menyang CV lan gapura kanggo output. Jam kasebut yaiku 2PPQ (24 kaping antarane cathetan waktu), lan sinyal Run uga output, dadi loro ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Intellijel Designs Outs

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output kualitas standar kanthi output sing seimbang lan output headphone

    TAMPOK Musical Metu yaiku modul output sing nyuda audio saka modular nganti level garis sing cocog lan ngasilake kanthi kualitas swara. Saliyane output utama, uga duwe output headphone swara sing kurang bisa ngontrol volume, lan bisa digunakake kanthi headphone kanthi macem-macem impedansi. Volume Input ...

    rincian
  • 4ms Listen IO

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Joranalogue Receive 2

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input stereo XLR / 6.35mm

    TAMPOK MUSIK Nampa 2 yaiku modul sambungan line kanthi sambungan sing seimbang sing ngoptimalake level sinyal ing njaba Eurorack kayata gitar listrik lan pedal efek. Loro jacks combo kanggo input eksternal, loro sinyal sing seimbang lan ora seimbang saka konektor XLR utawa konektor 6.35mm ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line In 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem input level stereo line 1U ukuran

    FITUR MUSIKO Line Stereo Ing 1U minangka sistem antarmuka sing kompak kanggo ngenalake audio eksternal menyang sistem Eurorack.Nggunakake sistem iki sing ndhukung seimbang + 4dBu peralatan audio profesional lan -10dbV peralatan ora seimbang, piranti eksternal ...

    rincian
x