Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Reverb

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    Metu saka Simpenan
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 76,450 (¥ 69,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    Metu saka Simpenan
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Intellijel Designs Springray Tank

    ¥ 2,900 よ り (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tank kanggo Intellijel Springray

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGITAN tank tank. Watak swara beda-beda gumantung saka ukuran L / M / S. Sawijining kabel sing dibutuhake kanggo nyambung menyang Springray uga kalebu. Amarga sifat tank, gampang kanggo milih swara, dadi yen sampeyan prihatin karo gangguan, ganti posisi tank ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • 2hp Verb (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • 2hp Verb (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan sing tujuane kanggo proses granular langsung sinyal audio input.Palet swara sing luwih jelas lan luwih jembar, kontrol liyane, kegunaan sing luwih apik, akses langsung menyang fitur anyar sing nyenengake, lan liya-liyane, hardware lan piranti lunak Manik ...

    rincian
  • Tiptop Audio ZVerb (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul reverb kualitas swara kanthi 24 algoritma

    FEATURES MUSIKA ZVERB minangka modul reverb sing dilengkapi karo 24 jinis algoritma efek sing dipilih sing dikembangake dening Tiptop. Ora mung algoritma reverb khas nanging uga efek spatial kompleks sing nggabungake wektu tundha lan shift shift dipasang. Algoritma gumantung saka umur ...

    rincian
  • Tiptop Audio ZVerb (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul reverb kualitas swara kanthi 24 algoritma

    FEATURES MUSIKA ZVERB minangka modul reverb sing dilengkapi karo 24 jinis algoritma efek sing dipilih sing dikembangake dening Tiptop. Ora mung algoritma reverb khas nanging uga efek spatial kompleks sing nggabungake wektu tundha lan shift shift dipasang. Algoritma gumantung saka umur ...

    rincian
  • Intellijel Designs Springray 2

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Spring kondhisi dhuwur ekspres karo EQ, umpan balik lan sirkuit drive

    CIRI MUSIK Springray uga mbutuhake tank. Versi 2 reverb spring musim semi kualitas tinggi Intellijel. EQ minangka EQ parametrik sing nyetel telung jinis Freq, Q, Gain saka jinis versi 1 sing miring, lan input CV yaiku Freq lan Gai ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Aurora

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Reverb spektral kanthi kontrol wektu lan jarak

    MUSICAL FEATURES Auroraは、氷のようなシマーから鯨の歌声、異次元のテクスチャーまで、サウンドの幅広いパレットに対応するスペクトル・リバーブです。美しくタイムストレッチされたリバーブテイルからサイバネティックで金属的なエフェクトまで、Auroraはどれだけ現実から離れたいか...

    rincian
  • Befaco Lich

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multifungsi sing bisa diprogram adhedhasar Rebel Technology

    FITUR MUSIK Befaco Lich minangka modul multifungsi sing bisa diprogram adhedhasar platform Rebel Technology OWL.Sampeyan bisa ngganti fungsi kanthi ngemot macem-macem patch, saka efek kayata reverb / tundha kanggo osilator. 48 kHz, 24-bit...

    rincian
  • EarthQuaker Devices Afterneath Eurorack

    ¥ 36,190 (¥ 32,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul penghantar sing unik kanthi penundaan berlapis

    CIRI-CIRI MUSIKSINA Sawise iku mujudake efek sing diasilake kanthi nyelehake akeh wektu tundha. Saka pandhita sing menehi khayalan ing guwa kanggo nyipta irama lan misteri kanthi wektu tundha sing kasebar, iki minangka efek sing nyuda konsep dewa nganti saiki! Asli saka pedal kompak ...

    rincian
  • Strymon StarLab

    ¥ 82,115 (¥ 74,650 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Stasiun swara kaya Strymon sing bisa digunakake minangka reverb, modulasi, utawa mobil plus sumber swara sing kuwat.

    FITUR MUSIK Strymon StarLab ngluwihi swara rak modular kanthi reverb anggun kanthi transparansi sing luar biasa.Semir sinyal sampeyan kanthi paduan suara sing apik, flangers, lan tundha modulasi, lan gawe swara sintesis ekspresif dhewe kanthi sintesis Karplus-Strong ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP 2018

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo bermutu tinggi sing bisa digunakake kanthi ngangkut macem-macem program ing kertu DSP

    FEATURES MUSIK Z-DSP minangka platform program sing ngidini sampeyan kanggo ngolah lan ngasilake audio nggunakake program DSP. Modul kasebut dilengkapi karo Hall of Valhalla lan Dragonfly Delay Mk2 DSP cartridges, sing bisa langsung digunakake kanggo ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Befaco Spring Reverb

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi rong input kanthi rute sing beda.Reverb spring kompak kanthi kualitas swara sing anget

    FITUR MUSIK Befaco Spring Reverb minangka reverb spring analog kanggo Eurorack. Optimized kanggo tank reverb 8BB2A1B, unit iki menehi reverberation anget unik saka spring.Input 1 menyang Campuran Kering lan tank, input 2 mung menyang tank ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x