Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Reverb

  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    ¥ 56,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 66,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer

    ¥ 42,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • 2hp Verb (Silver)

    ¥ 12,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • Intellijel Designs Springray Tank

    Metu saka Simpenan
    Tank kanggo Intellijel Springray

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGITAN tank tank. Watak swara beda-beda gumantung saka ukuran L / M / S. Sawijining kabel sing dibutuhake kanggo nyambung menyang Springray uga kalebu. Amarga sifat tank, gampang kanggo milih swara, dadi yen sampeyan prihatin karo gangguan, ganti posisi tank ...

    rincian
  • 2hp Verb (Black)

    ¥ 12,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP stereo reverb

    FEATURES MUSIK 2HP stereo  

  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 73,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Tiptop Audio ZVerb (Black)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul reverb kualitas swara kanthi 24 algoritma

    FEATURES MUSIKA ZVERB minangka modul reverb sing dilengkapi karo 24 jinis algoritma efek sing dipilih sing dikembangake dening Tiptop. Ora mung algoritma reverb khas nanging uga efek spatial kompleks sing nggabungake wektu tundha lan shift shift dipasang. Algoritma gumantung saka umur ...

    rincian
  • Tiptop Audio ZVerb (White)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul reverb kualitas swara kanthi 24 algoritma

    FEATURES MUSIKA ZVERB minangka modul reverb sing dilengkapi karo 24 jinis algoritma efek sing dipilih sing dikembangake dening Tiptop. Ora mung algoritma reverb khas nanging uga efek spatial kompleks sing nggabungake wektu tundha lan shift shift dipasang. Algoritma gumantung saka umur ...

    rincian
  • Intellijel Designs Springray 2

    ¥ 28,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Spring kondhisi dhuwur ekspres karo EQ, umpan balik lan sirkuit drive

    CIRI MUSIK Springray uga mbutuhake tank. Versi 2 reverb spring musim semi kualitas tinggi Intellijel. EQ minangka EQ parametrik sing nyetel telung jinis Freq, Q, Gain saka jinis versi 1 sing miring, lan input CV yaiku Freq lan Gai ...

    rincian
  • EarthQuaker Devices Afterneath Eurorack

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul penghantar sing unik kanthi penundaan berlapis

    CIRI-CIRI MUSIKSINA Sawise iku mujudake efek sing diasilake kanthi nyelehake akeh wektu tundha. Saka pandhita sing menehi khayalan ing guwa kanggo nyipta irama lan misteri kanthi wektu tundha sing kasebar, iki minangka efek sing nyuda konsep dewa nganti saiki! Asli saka pedal kompak ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U [USED:U148002-W1]

    Metu saka Simpenan
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP 2018

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo bermutu tinggi sing bisa digunakake kanthi ngangkut macem-macem program ing kertu DSP

    FEATURES MUSIK Z-DSP minangka platform program sing ngidini sampeyan kanggo ngolah lan ngasilake audio nggunakake program DSP. Modul kasebut dilengkapi karo Hall of Valhalla lan Dragonfly Delay Mk2 DSP cartridges, sing bisa langsung digunakake kanggo ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x