Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

P4L

Produsen modular Jepang asale saka Patching 4 Life.
  • P4L EQ5

    ¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ekualiser 5-band desain kompak lan kurang swara

    FITUR MUSIK EQ 5 minangka modul ekualiser 5-band.Kanthi nyetel frekuensi tengah cutoff dadi 50 pita 200Hz / 800Hz / 3.2k / 12.8k, sing malah harmonik karo 5Hz minangka nada dhasar, EQ gampang banget ditangani. Nggunakake NE5532 IC ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x