Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mixer

  • Make Noise Maths

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 13,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 9,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Make Noise Optomix (Rev2)

    ¥ 24,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Mixer

    ¥ 6,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer audio kompak

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Campuran saluran 3 sing sederhana  

  • 2hp Mix (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • 2hp Mix (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 25,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Intellijel Designs Triplatt

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Attenuator standar anyar sing uga bisa digunakake minangka mixer! Voltase Offset uga bisa dadi output.

    FITUR MUSIK Triplatt minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer.Uga duwe fitur bonus sing beda kanggo saben saluran. Attenuator Saben saluran input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Duatt

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Mutable Instruments Shades

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Iki minangka atenuator sing bisa uga digunakake minangka mixer. Voltase Offset uga bisa dadi output. Kanthi LED.

    FITUR MUSIK Shades minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer. Sampeyan uga bisa mriksa sinyal output nganggo LED. Unipolar / Bipolar Saben saluran duwe loro ...

    rincian
  • Mutable Instruments Links

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • ALM Busy Jumble Henge

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 17,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    ¥ 15,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • XAOC Devices Praga

    ¥ 58,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Instruo Lion

    ¥ 34,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Unity Mixer

    ¥ 8,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pergaulan gabungan sing migunani ing papan sing ora dikarepake

    CIRI-CIRI MUSIK Campur perpaduan iki migunani kanggo campuran sinyal pitch lan gapura (pemicu). Makaryakke minangka rong mixers gabungan 2 saluran. Nanging, yen ora dipasang karo output CH 3, sinyal output disambungake internal menyang CH 1 (normal) lan CH 2 menyang C ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 23,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • Worng Electronics LRMSMSLR

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sing bisa ngonversi swara Kiri / Kanan dadi Mid / Side lan kosok balene

    Fitur Musical LRMSMSLR minangka modul konversi sing gampang bisa nindakake pangolahan midside. Sisih sisih ndhuwur menehi sinyal stereo lan ngetokake sinyal mid-sisih sing padha, lan bagian ngisor input sinyal sisih tengah lan output sinyal stereo sing padha. Saka sisih ndhuwur, ing ngisor iki bisa digunakake kanggo saben pasangan jack. Stereo ...

    rincian
  • WMD AXYS

    ¥ 25,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utilitas karo rong stereo crossfaders

    CIRI-CIRI MUSIK AXYS minangka modul sarana sing ana loro crossfaders stereo lan kontrol voltase crossfade. Ana crossfaders X lan Y, loro uga duwe spesifikasi sing padha. Input A lan input B minangka input stereo, lan sisih ngisor L ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
x