Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
4ms

4ms

Merek saka Portland, Oregon. Barisan, sing duwe akeh modul lan warni kanthi maneka warna, pancen individu. Ana akeh karya karya karo akeh pangguna kayata jam, LFO, lan amplop. Pendhiri Dann Green, sing ngembangake proyek kanthi pola pikir DIY / Openource, uga aktif adol modul sing dheweke ngrancang awake minangka DIY kit lan nerbitake skema. 4ms uga menarik ing studioEksperimenKaton manawa sampeyan lagi nindakake.
  • 4ms AC Adapter for Pods/Row Power

    ¥ 2,200 よ り (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake karo kasus Pods lan Row Power

    TAMPOK MUSIK AC adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake ing kasus lan Daya Row. Output 15VDC, 2.1mm, ditambahake pusat. Alat listrik lan panuntun listrik lan pandhuan kasus: 36W yaiku Row Power 25 utawa Pod 100HP min 50W yaiku Row Power 35-40 utawa ...

    rincian
  • 4ms Audio Jumper 3pin Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel 3-pin kanggo ngrampungake Rungokake seri lan recorder Wav

    CIRI-CIRI MUSIKKU Iki kabel 4-pin kanggo ngrampungake 3ms Listen Four, Listen Four Quarters, Listen IO, Wav Recorder modul / output.

  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • 4ms Blank Panel

    ¥ 600 よ り (¥ 545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • 4ms Buffered Multiple

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang cocog kanggo branching pitch CV etc.

    FEATURES MUSIK 4-saluran sing disandhang 2 saluran! Amarga iku jinis buffered, level output cabang ora ngeculake lan sampeyan bisa kanthi gampang mriksa sinyal nganggo LED, saengga minangka modul sing gampang kanggo duwe. Ana 1 saluran, nanging yen sampeyan ora masang apa-apa menyang input CH B, 2 saluran saka 6 metu ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Bare)

    ¥ 5,500 (¥ 5,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi tanpa wates

    Tongkat bis sing nyebarke daya kanthi nyambung menyang FITUR Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana gandhengane. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti rong nganti siji Daya Baris.Bisa ditempelake ing cilik etc. nggunakake tape adesif ing sisih mburi. ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD) (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)Black faceplate

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel ireng 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    Panel ireng kanggo MUSIK TAMPILAN 4ms Dual Looping Delay (DLD). Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Silver)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • 4ms Flying Bus Male

    ¥ 2,400 (¥ 2,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Black faceplate

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms Rungokake Papat panel ireng

    Panel ireng kanggo FITUR MUSIK 4ms Rungokake Papat. Iki minangka video pengganti panel kanggo QCD Expander.Tulung ijolan nganggo cara sing padha.

  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters Black faceplate

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms Rungokake panel ireng Four Kuartal

    Panel ireng kanggo FITUR MUSIK 4ms Rungokake Papat Suku. Iki minangka video pengganti panel kanggo QCD Expander.Tulung ijolan nganggo cara sing padha.

  • 4ms Listen IO

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • 4ms Listen IO Black faceplate

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms Rungokake panel ireng IO

    Panel ireng kanggo FITUR MUSIK 4ms Rungokake IO. Iki minangka video pengganti panel kanggo QCD Expander.Tulung ijolan nganggo cara sing padha.

  • 4ms Listen Up

    ¥ 8,800 (¥ 8,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspol kanggo ngowahi input lan output modul Listen menyang 1/4 inci

    Ngrungokake Up yaiku modul ekspresif pasif sing bisa nyambungake input / output jack jack 4/1 inci menyang modul jinis 4ms Listen. Ngrungokake Papat, Ngrungokake IO, Wav Recorder, dll modul 3ms kanthi header 4 pin kanggo input audio utawa output ing mburi ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )Black faceplate

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Panel ireng 4ms Pingable Envelope (PEG)

    FEATURES MUSIK 4me Panel ireng kanggo Pingable Envelope Generator (PEG). Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

  • 4ms Pod20 (Powered)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod26 (Powered)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    CIRI-CARI * Kasus iki duwe ambane internal 34mm, saengga mung modul kanthi papan siji bisa disimpen. Priksa ambane modul sadurunge pesenan. Pods minangka kompak, portabel, seri kasus kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi iki nganggo sumber daya ...

    rincian
  • 4ms Pod32 (Powered)

    ¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod60 (Powered)

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP ) Black faceplate

    ¥ 4,400 (¥ 4,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel ireng 4ms Quad Pingable LFO (QPLFO)

    Panel ireng kanggo CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Quad Clad Distributer Expander (QCDEXP). Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
x