Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Kedatangan Anyar

Barang in-stock sing mentas teka ora preduli karo sing anyar utawa teka maneh.
  • Hikari Instruments Dual Delay

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Diadopsi PT2399 sing ngasilake gema klasik.VC dual tundha karo saluran-kanggo-saluran umpan balik path

    FITUR MUSIK Dual Tundha modul tundha rong saluran adhedhasar chip IC PT2399 sing wis digunakake ing akeh klasik wektu tundha.Adhedhasar PT2, IC tundha kanthi swara analog sing khas, Dual Delay ngasilake swara gema klasik...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos Eurorack

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Eurorack versi synth modular saka Duos

    Eurorack versi synth modular saka Duos stereo chaos synthesizer karo FITUR MUSIK Low Pass Gate.Kanthi sirkuit kekacauan sing kasusun saka register shift lan multi-umpan balik, komputer ibu sing mlayu saka tembok swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • 4ms Shaped Dual EnvVCA

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Model paling dhuwur saka seri EnvVCA kanthi modulasi dual lan fungsi waveshaping

    FITUR MUSIK Dual Shaped EnvVCA punika generator fungsi analog karo swara kurang dirancang eksponensial VCA sing bisa patched kanggo tumindak minangka LFO, limiter matèni, VCA, generator amplop, wektu tundha pemicu, Filter wacky utawa osilator.

    rincian
  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Hikari Instruments Monos CV

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngontrol pembagi frekuensi lan modulasi kanthi ngoperasikake slider.Synthesizer tabletop sing ngasilake macem-macem tekstur swara

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Monos CV minangka synthesizer mandiri sing nawakake kombinasi anyar generator swara lan filter low-pass.Unit iki, sing bisa ngasilake macem-macem nada lan tekstur kanthi nyaring lan divisi frekuensi, duwe modulator ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • 4ms Shuffling Clock Multiplier + (SCM+)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam multiplier saged macem-macem modulations dening gapura

    FITUR MUSIK Shuffling Jam Multiplier + minangka versi dianyari saka jam klasik multiplier 'SCM' karo 8 output gapura lan fungsi manipulasi beat Komplek.Bisa nindakake perkalian jam lan owah-owahan kanthi wektu sing luwih kenceng tinimbang versi asli, S...

    rincian
  • 4ms Mini PEG

    ¥ 24,400 (¥ 22,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi paling anyar saka generator amplop populer sing mathuk ing sistem urip kompak

    FITUR MUSIK Mini PEG minangka versi saluran siji sing dikurangi saka generator amplop kinerja dhuwur perusahaan 'Pingable Envelope Generator (PEG)' nalika njaga fungsi utama sabisa-bisa.9 amplop sing disinkronake karo jam sing beda-beda...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4S, modul sekuel ukuran ukuran ukuran 64-langkah

    CIRI-CIRI MUSIK Steppy minangka modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Dawane urutan urutan bisa diatur kanggo saben trek lan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Shakmat Modular Triple Steeple

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop kompak kanthi 5 mode lan 3 saluran sing bisa dikontrol kanthi mandiri

    FITUR MUSIK Triple Steeple yaiku generator amplop 3 saluran kanthi kontrol wektu lan simetri. Triple Steeple nawakake 5 mode amplop, respon linear utawa eksponensial, kontrol wektu CV, C ...

    rincian
  • Shakmat Modular Mod Medusa

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol fleksibel sinyal modulasi variabel sing disinkronake karo jam.Algoritma 4-saluran Euclidean LFO

    FITUR MUSIK Mod Medusa minangka LFO algoritma.Papat saluran modulasi kasedhiya, disinkronake karo jam lan ana hubungane karo siji liyane utawa independen.Wektu saben saluran ngetutake pola irama kaya Euclidean sing dikenal kanggo urutan pemicu, lsp.

    rincian
  • 2hp Arp (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, C ing ROOT ...

    rincian
  • 2hp S+H (Black)

    ¥ 14,000 (¥ 12,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • 2hp Pluck (Black)

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • 2hp Mix (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • 2hp Switch (Black)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih sing bisa ngoper 4 masukan kanthi CV

    FITUR MUSIK modul modul kontrol voltase 2HP. Saka patang input, input sing ditemtokake dening tombol lan CV diuripake menyang output. Bisa ngolah CV lan audio. DEMO

  • 4ms Shifting Inverting Signal Mingler (SISM)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat pangolahan sinyal 4CH sing bisa diukur skala, shift, output SLICE lan clipping.

    SISM GAMPIRAN MUSIK yaiku modul prosesor sinyal sing nduwe 4 saluran fungsi kanggo skala lan shift (offset) utawa sinyal audio. Saben saluran bisa digunakake kanthi mandhiri, jack input, jack output, tombol kenop, ...

    rincian
  • 4ms Row Power 25

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 25W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • 2hp Unity (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pergaulan gabungan karo mode rata-rata sing bisa dipilih

    CIRI-CIRI MUSIK 2HP gabungan perpaduan dual. Bisa digunakake minangka loro mixers perpaduan 2: 3 lan nganggo kabel internal, dadi siji 1: 1 mixer kesatuan yen ora ditandhani karo output CH1. Kajaba iku, kanthi saklar ing sisih ndhuwur, · Loro saluran mixer Unity ・ Salah siji unit saluran ...

    rincian
  • 2hp Mult (Black)

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang pasif

    FITUR MUSIK Multiple pasif sing cabang sinyal.Amarga iku pasif, ora ana sumber daya dibutuhake. Iki dilengkapi karo 1 saluran 3: 2 kaping, nanging wiwit CH1 disambungake internal kanggo CH2, bisa digunakake minangka 2: 1 kaping yen ora ana input ing CH6.  

  • Instruo Ceis

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop analog ADSR kanthi kendhali CV lan output gapura kanggo saben tahapan

    FEATURES MUSIK Ceis minangka modul amplop sing nambah fungsi unik kanggo modular menyang amplop ADSR klasik. Saben fader ngontrol Wektu nyerang, wektu bosok, level Sustain, wektu Rilis, lan voltase bisa dikontrol saka jack ngisor ...

    rincian
  • Instruo Larachd

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nerangake karo ngalih mlaku lan wis dibangun ing condenser mikropon.Utilitas input sing ngasilake macem-macem voltase kontrol saka sinyal eksternal input

    FITUR MUSIK Larachd minangka sarana input sing nyedhiyakake macem-macem cara kanggo input audio saka njaba modular, plus nggawe sinyal voltase kontrol musik migunani saka swara kasebut.Ngonversi sumber swara tingkat baris lan swara lingkungan menyang CV amplop, lan sirkuit nambah audio ...

    rincian
x