Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kedatangan Anyar

Barang in-stock sing mentas teka ora preduli karo sing anyar utawa teka maneh.
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • ALM Busy Jumble Henge

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • ALM Busy Squid Salmple

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler 8-saluran sing diilhami dening sampler hardware awal kanggo operasional lan fungsionalitas tinggi

    FITUR MUSIKAT Squid Slample minangka conto sing ndhukung audio 8-saluran lan puter maneh CV.Dirancang kanggo sampling lan editing wektu nyata sing gampang.Diilhami dening sampler hardware awal, antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi karo encoder ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (White)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 80,900 (¥ 73,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

    TAMPOK Musical Kita adol chip SwinSID, yaiku chip sing bisa ditambahi lan akeh daya saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku. Sampeyan bisa ngganti nganggo chip vintaj (6581/8580), nanging ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
  • ALM Busy Boss Bow Two

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • Expert Sleepers Ivo

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nggunakake OTA transistor diskrit. Ahli turu analog analog VCF

    FITUR MUSIK CINTA ahli turu Ivo minangka modul VCF lowpass résonansi analog sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit.Karakteristik respons filter sing cocog karo umpan balik (resonansi) lan kontrol CV frekuensi cutoff yaiku osilasi ...

    rincian
  • ALM Busy HPO

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy S.B.G

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • ALM Busy Mum M8

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter-krim lan lemak sedheng lemak karo VCA inspirasi AKAI S950!

    CIRI-CIRI MUSIK Mum M8 yaiku saringan low-pass karo VCA sing duwe swara unik lan lemak sing dikembangake adhedhasar filter sing dipasang ing mesin sampler terkenal Akai S950. Filter iki nduwe nada lancar sing khas, mesthi ora mung kanggo synths biasa, nanging uga kanggo frekuensi kompleks ...

    rincian
  • ALM Busy O/A/x2

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Inverter 2-saluran lan mateni sarana. Kanthi LED, sinyal gampang dingerteni.

    FEATURES MUSIK O / A / x2 minangka sarana 8 saluran sing bisa nyingkirake utawa nambah sinyal input lan nambah voltase offset saka -8V kanggo 2V. Iki migunani banget kanggo nyetel sinyal modulasi. Wis fitur ing ngisor iki. Sinyal input 2 saluran bisa digayuh lan dibalikake ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-40

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing nyambung S / PDIF lan sinyal analog nggunakake expander. Sampeyan bisa nggabungake PC lan modular tanpa MIDI.

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing Ahli Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ES-40 minangka input S / PDIF standar ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • Instruo Vinca

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP / 2CH VCA kebak fungsi sing bisa digunakake lan nuntun

    FEATURES MUSIK Vincâ minangka VCA 2 saluran. Siji VCA duwe kontrol offset (bias) lan uga bisa ngoperasikake CV ing arah sing negatif. VCA liyane duwe bathi sing dikendhaleni dening slider, lan nalika dipasang karo CVin, slider ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • 4ms RCD Breakout ( RCDBO )

    ¥ 12,800 (¥ 11,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander Jam Piranti Putaran

    Iki minangka modul breakout sing ngidini sampeyan ngoper setelan jumper saka TAMPILAN MUSIK MUDAH Rotter Clock (RCD) saka panel. Konektor pin mburi ora nyambung menyang pasokan listrik, nanging nyambung menyang RCD. Kaya Langkah 1 / Langkah 2 saka manual sambungan, Break Out ...

    rincian
  • 4ms Rotating Clock Divider ( RCD )

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembahagi jam klasik lan eksperimen 4HP!

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembahagi jam kompak Rotating Clock Divider (RCD) sing ngidini CV ngontrol nomer divisi sing unik. Dibagi jam input ing macem-macem rasio lan output jam sing wis ditemtokake saka saben output. Uga "Puteri" ...

    rincian
  • 4ms Buffered Multiple

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang cocog kanggo branching pitch CV etc.

    FEATURES MUSIK 4-saluran sing disandhang 2 saluran! Amarga iku jinis buffered, level output cabang ora ngeculake lan sampeyan bisa kanthi gampang mriksa sinyal nganggo LED, saengga minangka modul sing gampang kanggo duwe. Ana 1 saluran, nanging yen sampeyan ora masang apa-apa menyang input CH B, 2 saluran saka 6 metu ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
x