Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kedatangan Anyar

Barang in-stock sing mentas teka ora preduli karo sing anyar utawa teka maneh.
  • Mutable Instruments Veils 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • 2022 SYNTHESIZER PIONEERS 18 MONTH CALENDAR

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tanggalan 18 ngurmati 2022 inovator synthesizer

    Diterbitake dening MUSICAL FEATURES Bob Moog Foundation, iki minangka tanggalan winates 60 (18 / 2022-2022 / 1) sing ngrayakake 2023 inovator synthesizer sajrone 6 taun kepungkur.Karya kaping lima Yayasan kasebut ndadekake prestasi sejarah para pionir synthesizer ing saindenging jagad ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Expert Sleepers Floating Ring Cable

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm kabel TS⇔phone TRS digunakake nalika input / output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial

    FITUR MUSIK Kabel kanthi bagean ring Ngambang ing antarane TRS lan TS.Kabel iki dianjurake nalika output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial kanthi input / output sing seimbang.

  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap tipe sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen overtone kalebu frekuensi disonan karo kenop lan CV.Sanajan nduweni struktur sing gampang banget kanthi 3 kontrol, nduweni basis, timbal sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • Hikari Instruments Triple AD

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul envelope 3CH AD sing digeser dening panggeser

    CIRI-CIRI MUSIK Telu AD minangka modul saka telung amplop AD independen. Wektu ATTACK lan DECAY bisa diatur kanthi geser, lan ora ana sustentasi sing ditindakake. Saben saluran uga duwe mode siklus sing mbaleni serangan → bosok kanthi saklar, ing kasus iki LF unipolar ...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • Hikari Instruments Monos CV

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngontrol pembagi frekuensi lan modulasi kanthi ngoperasikake slider.Synthesizer tabletop sing ngasilake macem-macem tekstur swara

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Monos CV minangka synthesizer mandiri sing nawakake kombinasi anyar generator swara lan filter low-pass.Unit iki, sing bisa ngasilake macem-macem nada lan tekstur kanthi nyaring lan divisi frekuensi, duwe modulator ...

    rincian
  • Hikari Instruments Quad Switch

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih 4CH sing ngalih patching nganggo voltase!

    CIRI-CIRI MUSIK Quad Switch yaiku modul saklar sing nduwe papat pasangan saklar mandiri sing ngganti sambungan ON / OFF gumantung saka ukuran input CV. Penentuan sing ganti kanthi otomatis miturut gerakan voltase, generasi pemotong audio, sumber ganti lan tujuan urutan ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander HiFi

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    DCカップリング仕様。フル・スペクトルのCVミキサーとしても機能するVorticesの限定ハイファイ版

    MUSICAL FEATURES Vortices HiFiは、オリジナルのVorticesの限定バージョンです。HiFi版では、テープ・コンプレッション、オーバードライブ、高周波ロールオフを除いて同じミキシング・トポロジーを提供します。また、HiFi版ではすべての入力がDCカップリングで設...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x