Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kedatangan Anyar

Barang in-stock sing mentas teka ora preduli karo sing anyar utawa teka maneh.
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    Rega asli ¥ 89,900
    Saiki rega ¥ 82,390 (¥ 74,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths Black Joystick 2

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo 4 mode operasi sing bisa ngrekam gerakan. 8-saluran modulasi / sumber swara multifungsi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Joystick 2 minangka CV / sumber swara multifungsi 8-saluran.Minangka Joystick / recorder gerakan / LFO karakteristik, lan osilator drone / noise, Black Joystick 2 modular ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Delay

    Rega asli ¥ 47,900
    Saiki rega ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mode HOLD kanthi overdubbing, tunda stereo Hi-Fi kreatif kanthi kontrol nyebar

    FITUR MUSIKO Black Stereo Delay minangka modul keterlambatan stereo berkualitas tinggi adhedhasar mesin DSP kustom Erica Synths, dikembangake karo Tim Pechersky.Pita / mode tundha digital, mode ping-pong, jarak saluran sing bisa disetel ...

    rincian
  • Erica Synths Black Dual ASR EG

    Rega asli ¥ 26,900
    Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output piper LFO lan output EOC.Generator amplop dual VC serbaguna

    FITUR MUSIK Erica Synths Black DUAL ASR EG yaiku generator amplop VC / LFO kanthi desain analog.Kanthi kontrol manual lan voltase kacepetan lan gelombang, modul serbaguna iki dirancang kanggo sistem modular canggih ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding FM AID (Silver)

    ¥ 19,800 (¥ 18,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing ngidini sampeyan nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Metode modulasi fase sing standar ing digital FM dileksanakake ing sirkuit analog lengkap, lan FM tanpa aliasing ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    Rega asli ¥ 63,580
    Saiki rega ¥ 62,590 (¥ 56,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    ¥ 45,540 (¥ 41,400 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer

    Rega asli ¥ 50,900
    Saiki rega ¥ 47,190 (¥ 42,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Black)

    Rega asli ¥ 55,900
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • Tendrils Right Angled Eurorack Patch Cable (6 pack)

    ¥ 1,760 よ り (¥ 1,600 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sudut tengen lan kabel patch konektor kurang. Iki didol minangka pesawat 6

    CIRI MUSIK kabel patch patch Eurorack kanthi konektor sudut tengen. Menehi dhuwur cekak ndadekake angel nutul, lan orientasi kabel gampang lan gampang diatur, saengga efektif kanggo patching sajrone pagelaran. Sold minangka pesawat saka 6 kabel.

  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Silver)

    Rega asli ¥ 55,900
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    Rega asli ¥ 37,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 38,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • [DIY Kit] Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM) Kit

    ¥ 19,580 (¥ 17,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Serge ÷ kit DIY lengkap / sebagean. Komponen gunung lumahing dipasang

    Iki dudu modul rampung, nanging jinis produk sing sampeyan nggawe kanthi nyalekake. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Katrangan Serge Divide ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod32 (Powered)

    ¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • 4ms Pod20 (Powered)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
x