Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Digunakake Item

Iki minangka pojok barang sing digunakake. Kita uga tuku, mulane bisa adol modul kanggo kita! Trade-in bakal nambah jumlah tuku kanthi 10%. Kanggo informasi luwih lengkapKene.
  • WMD Voltera [USED:U184012-W1]

    USED
    ¥ 22,990 (¥ 20,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan intuitif digunakake expander 4CH CV Metron

    TAMPOK MUSIK Voltera minangka modul expander sing bisa nambah trek CV 4 saluran menyang Metron gerbang. Wiwit 16 Voltera bisa disambungake menyang Metron mung, nganti 64 saluran CV bisa ditambah. Range voltase lan ngukur dilacak ...

    rincian
  • Expert Sleepers Lorelei [USED:U184011-W1]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nggunakake OTA transistor diskrit. Osilator analog Sleeper ahli

    FITUR MUSIK ahli Sleepers Lorelei minangka osilator analog kanthi output gelombang sinus quadrature, mbentuk gelombang lan kemampuan modulasi sinkronisasi / lintas.Unit iki, sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit, dilengkapi telung output bentuk gelombang.Kabeh output iki ...

    rincian
  • L-1 Discrete Dual VCF [USED:U184006-W1]

    USED
    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konfigurasi paralel / serial, saringan dual SVVC sirkuit diskrit

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Dual VCF yaiku modul SVVCF dual sing nggunakake sirkuit VCA Blacksea Discrete.Loro saringan, sing bisa dikonfigurasi sacara serial utawa sejajar, saben duwe karakteristik rong kutub, lan saben duwe karakteristik low-pass / c ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone) [USED:U164011-W1]

    USED
    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2 [USED:U181002-W1]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Bastl Instruments Knit Rider & Expander [USED:U171004-W0]

    USED
    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pemicu sequencer Knit Rider lan bundel expander

    FITUR MUSIKASI Pemicu sequencer Knit Rider lan bundel expander.

  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

Ndeleng kabeh produk
x