Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Digunakake Item

Iki minangka pojok barang sing digunakake. Kita uga tuku, mulane bisa adol modul kanggo kita! Trade-in bakal nambah jumlah tuku kanthi 10%. Kanggo informasi luwih lengkapKene.
  • Roland SYSTEM-500 540 [USED:U148007-W0]

    USED
    ¥ 28,000 (¥ 25,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Seri Eurorack Roland, amplop dobel + LFO.

    Seri Eurorack Roland, amplop dobel + LFO.

  • Manhattan Analog Discrete SVVCF [USED:U147036-W1]

    USED
    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA [USED:U147009-W1]

    USED
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Erica Synths Pico System III (Desktop) [USED:U161002-W0]

    USED
    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sistem modul kompak, lengkap analog sing nduduhake kekuwatan maksimal lumantar patching. Fungsi prasetel dening sistem kertu memori uga apik banget.

    CIRI-CIRIK MUSIK Sistem Pico III Komplek, sistem modulasi analog lengkap. Ana versi desktop lan versi Eurorack. Fitur Sistem Pico III kasusun saka bagean ngisor iki yaiku 2-3.

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone) [USED:U164011-W1]

    USED
    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Endorphin.es Milky Way [USED:U169001-W0]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Modul efek stereo kompak

  • Erica Synths Pico Voice [USED:U169005-W0]

    USED
    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • Noise Engineering Mimetic Sequent & Mimetic Multium [USED:U169009-W0]

    USED
    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sekumpulan 64-langkah recorder CV acak lan expander CV / Gate.

    FITUR MUSIKAL: Piranti acak kanggo recorder CV 64 langkah lan ekspansi CV / Gate.

  • Tiptop Audio CR909 Cymbl (old panel) [USED:U170004-W0]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    909 modul kacilakan / numpak!

    CIRI MUSIK CYMBL909 minangka modul drum 909 swara sing ngidini sampeyan nggunakake kacilakan asli lan swara numpak TR-2 karo Eurorack. Swara loro lan swara nunggang bisa dirungokake kanthi tombol lan voltase. Uga duwe kontrol aksen ...

    rincian
  • WMD/SSF S.P.O [USED:U170006-W0]

    USED
    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas karo 2 saluran ine lan inset fungsi

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul sarana kanthi 2 fungsi offset skala bathi. Ing saluran 1, sawise sinyal IN 1A lan IN 1B ditambahake, voltase (-1 nganti + 1V) sing diatur dening OFST5 ditambah liwat ATTE in5 SP1 lan output saka OUT XNUMX.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x