Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Digunakake Item

Iki minangka pojok barang sing digunakake. Kita uga tuku, mulane bisa adol modul kanggo kita! Trade-in bakal nambah jumlah tuku kanthi 10%. Kanggo informasi luwih lengkapKene.
  • Doepfer Dark Energy II [USED:U129002-W0]

    USED
    ¥ 33,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Intim analog synthomer Doepfer

  • Intellijel Designs uVCF [USED:U131005-W1]

    USED
    ¥ 14,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multi-mode kanthi kualitas swara lancar mung 6 HP!

    FITUR MUSIK Filter saringan multimode analog sing kompak lan resik. Kaya modul Intellijel, gelombang sinus osilasi dhewe apik banget, mula uga migunani minangka modulator FM.Katrangan saben bagean ditampilake kanthi mouse liwat DEMO ing ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF [USED: U130041-W3]

    USED
    ¥ 22,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA [USED:U130050-W1]

    USED
    ¥ 8,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Doepfer A-132-4 Quad exponential VCA / Mixer [USED:U139002-W0]

    USED
    ¥ 9,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Quad VCA kanthi ciri eksponensial

  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Pittsburgh Modular Analog Delay Unit [USED:U140004-W0]

    USED
    ¥ 15,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Penundaan analog sederhana

    Penundaan analog sederhana

  • Bubblesound Instruments PAN [USED:U140009-W0]

    USED
    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VC panner kanthi LFO internal sing bisa ngontrol kacepetan

  • Livewire Electronics FrequenSteiner [USED:U140015-W0]

    USED
    ¥ 20,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode adhedhasar filter Steiner Parker Synthasystem

  • Erica Synths Pico SEQS [USED:U144002-W0]

    USED
    ¥ 7,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Saklar urutan kompak lan trep sing ndhukung CV lan jam uga bisa digunakake ing arah loro!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. SEQS minangka ngalih berurutan kompak nanging fungsional kanthi lengkap.Sampeyan bisa nyambungake nuntun saka input menyang output karo CV utawa jam. Amarga SEQS bidirectional, bisa digunakake minangka 4 input vs 1 output lan 1 input vs 4 output ...

    rincian
  • Electrosmith 2164VCA [USED:U144004-W0]

    USED
    ¥ 12,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dual VCA kanthi 2164 chip

  • Qu-bit Electronix Chance (Silver) [USED:U145002-W1]

    USED
    ¥ 24,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tetrapad [USED:U147008-W0]

    USED
    ¥ 22,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul panel sensitif tekanan sing ngidini macem-macem kontrol kanthi nyetel

    TAMPILAN MUSIK Tetrapad minangka pengontrol multi-dimensi sensitif tekanan sing bisa digunakake kanggo akeh tujuan. Papat bantalan kasebut sensitif ing posisi vertikal lan tekanan saka titik sing kena, lan ngganti karo voltase kanggo output. Tetrapad bisa operasi ing macem-macem mode. Ana 4 mode operasi lan 9 mode setelan global ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA [USED:U147009-W1]

    USED
    ¥ 9,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadra [USED:U147032-W0]

    USED
    ¥ 21,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Amplop AD 4-mode 3-mode sing gampang digunakake!

      Kaya jenenge, FITUR MUSIK Quadra minangka generator fungsi / generator amplop 4-saluran.Saben saluran duwe 3 mode ―― 1. AD (Attack-Decay) ―― 2. AHR (Attack-Hold-Release) ・ ・ ・ Ketik sinyal gerbang ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver) [USED:U147038-W1]

    USED
    ¥ 7,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi [USED:U147035-W1]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Instruo Lion [USED:U147040-W3]

    USED
    ¥ 29,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • XAOC Devices Samara [USED:U147003-W0]

    USED
    ¥ 14,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Campuran inverter attenuator 4-saluran kanthi akeh fungsi. Kompatibilitas banget karo Batumi.

    FITUR MUSIK Samara minangka prosesor sinyal 4-saluran sing dilengkapi fungsi pemrosesan voltase dhasar kayata attenuator, offset, mix, lan Min / Max. CV lan audio bisa diproses.Sangat migunani kanggo nggawe bentuk gelombang kompleks saka 4CH LFO perusahaan, Batumi ...

    rincian
  • Doepfer A-132-4 Quad exponential VCA [USED:U147029-W0]

    USED
    ¥ 9,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Quad VCA kanthi ciri eksponensial

  • Doepfer A-151 Quad Sequential Switch [USED:U147002-W0]

    USED
    ¥ 6,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Saklar urut-urutan klasik sing runtut karo pemicu

  • Synthesis Technology E340 Cloud Generator [USED:U147030-W0]

    USED
    ¥ 22,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    8 VCO sinus lan sawooth kanthi kemampuan modulasi.

  • Intellijel Designs Korgasmatron II [USED:U148004-W0]

    USED
    ¥ 28,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode dobel adhedhasar sirkuit MS20

    Filter multi-mode dobel, sing sadurunge Morgasmatron

Ndeleng kabeh produk
x