Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Digunakake Item

Iki minangka pojok barang sing digunakake. Kita uga tuku, mulane bisa adol modul kanggo kita! Trade-in bakal nambah jumlah tuku kanthi 10%. Kanggo informasi luwih lengkapKene.
  • Intellijel Designs Korgasmatron II [USED:U148004-W0]

    USED
    ¥ 30,800 (¥ 28,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode dobel adhedhasar sirkuit MS20

    Filter multi-mode dobel, sing sadurunge Morgasmatron

  • Livewire Electronics FrequenSteiner [USED:U140015-W0]

    USED
    ¥ 20,000 (¥ 18,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode adhedhasar filter Steiner Parker Synthasystem

  • Bubblesound Instruments PAN [USED:U140009-W0]

    USED
    ¥ 10,000 (¥ 9,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VC panner kanthi LFO internal sing bisa ngontrol kacepetan

  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Elektron Model:Cycles [USED:U155005-W0]

    Rega asli ¥ 44,900
    USED
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • Befaco Hexmix & Hexpander [USED:U156003-W0]

    USED
    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran lan expander kanthi EQ 6-input

    Sekumpulan alat tambahan sing nambahake pengiriman AUX, isyarat, lan output individu menyang mixer 6-saluran karo EQ.

  • Electrosmith 2144 LPF [USED:U158001-W0]

    USED
    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter low-pass 2144-tiang nggunakake 4 chip

    Modul filter low-pass kompak nggunakake chip seri SSM2144

  • Befaco Spring Reverb [USED:U158003-W0]

    USED
    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Reverb musim semi kanthi input CV

    FITUR MUSIKA CV Spring reverb kanthi masukan.Uga kasedhiya spring.

  • Hexinverter Électronique Mutant Hot Glue (black) [USED:U158004-W0]

    USED
    ¥ 38,000 (¥ 34,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Drum mixer kanthi kompresor terpadu lan distorsi kanggo nuntun sing gampang

    FITUR MUSIK Mixer Drum karo kompresor terpadu lan distorsi kanggo nuntun sing trep

  • Instruo Lion [USED:U158005-W1]

    USED
    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Behringer 130 DUAL VCA [USED:U155006-W3]

    Rega asli ¥ 13,750
    USED
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 130 Dual VCA minangka modul dual VCA analog kanggo Eurorack. 130 kasusun saka rong VCA kanthi sirkuit sing padha, lan saben VCA duwe telung input sinyal kanthi kontrol gain independen, mula sawetara sinyal input bisa dicampur ...

    rincian
  • Behringer 914 Fixed Filter Bank [USED:U155007-W0]

    Rega asli ¥ 13,750
    USED
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul bank filter tetep kanggo Eurorack

    TAMPOK MUSIK 914 Filter Filter Bank yaiku modul bank filter analog kanggo Eurorack 70-an. Rolas saringan bandpass ing kisaran 125Hz nganti 5.6kHz, saringan lowpass (frekuensi puncak: 12Hz, 100db / oct ...

    rincian
  • Behringer 140 DUAL ENVELOPE/LFO [USED:U155008-W3]

    Rega asli ¥ 13,750
    USED
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop dobel & modul LFO kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 140 Dual Envelope / LFO minangka modul ADSR / LFO dobel kanggo Eurorack sing kasusun saka rong generator amplop lan LFO kanthi opsi fleksibel. Loro amplop ing saben bagean ADSR ...

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO [USED:U155009-W3]

    Rega asli ¥ 11,000
    USED
    Saiki rega ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF [USED:U155010-W3]

    Rega asli ¥ 13,750
    USED
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • Behringer 923 Filters [USED:U155012-W0]

    Rega asli ¥ 11,000
    USED
    Saiki rega ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter dual analog

    FEATURES MUSIK 923 Filter yaiku modul filter dual Vintage sing kalebu sumber pass / high pass lan swara kurang. Sampeyan uga bisa nggawe swara percussive nggunakake sumber swara kanthi loro output saben. Swara Vintage 2an 70 dual filter ...

    rincian
  • Behringer 902 VCA [USED:U155013-W0]

    Rega asli ¥ 6,930
    USED
    Saiki rega ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA analog asli

    TAMPOK MUSIK 902 VCA yaiku modul Eurorack VCA sing swara ing taun 70an. Antarmuka kanthi tata letak sing gampang diantrekake kanthi pilihan togel kanggo tanggepan linear / eksponensial lan knobs kanthi manual nambah 0V-6V CV saka ndhuwur. Jack duwe rong ...

    rincian
  • Behringer 911 Envelope Generator [USED:U155014-W0]

    Rega asli ¥ 6,930
    USED
    Saiki rega ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul generator generator analog

    TAMPOK MUSIK 911 Envelope Generator minangka modul Eurorack ADSR sing regane 70an. Antarmuka minangka tata letak sing ngontrol serangan, bosok, ngeculake, lan nyonggo saka ndhuwur, output pemicu S, lan output sinyal. ...

    rincian
  • Behringer DUAL ENVELOPE GENERATOR 1003 [USED:U159001-W0]

    Rega asli ¥ 8,250
    USED
    Saiki rega ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ADSR dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 1003 minangka generator ADSR analog dobel sing ngasilake swara klasik taun 70-an ing lingkungan Eurorack. Kaloro generator nuduhake input Gerbang / Pemicu sing padha, nanging saben generator duwe kontrol parameter dhewe ...

    rincian
  • Erica Synths Pico EG [USED:U158002-W0]

    USED
    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop sederhana seri Pico

    FITUR MUSIKIR Pico Series Envelope Generator Gampang

Ndeleng kabeh produk
x