Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Digunakake Item

Iki minangka pojok barang sing digunakake. Kita uga tuku, mulane bisa adol modul kanggo kita! Trade-in bakal nambah jumlah tuku kanthi 10%. Kanggo informasi luwih lengkapKene.
  • 4ms Rotating Clock Divider ( RCD ) + RCD Breakout (RCDBO) Set [USED:U200010-W1]

    USED
    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms RCD lan set breakout

    FITUR MUSIK 4ms Rotating Clock Divider and Breakout set.

  • WMD/SSF MMF [USED:U200007-W0]

    USED
    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode sing kompak lan pinging

    FEATURES MUSIK MMF yaiku saringan multimode 2Pole (12dB / Oct) kompak sing bisa ngasilake pas pass, band pass, lan output pass sing dhuwur. Yen sampeyan ngunggahake résonansi, bakal nyegerake awake dhewe. Kajaba iku, frekuensi duwe 1V / Oct saliyane input FM kanthi attenu ...

    rincian
  • 4ms WAV Recorder [USED:U200006-W1]

    USED
    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • 4ms Quad Pingable LFO ( QPLFO ) [USED:U200005-W6] (Assembled by Clockface)

    USED
    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO saluran 4 sing gampang digunakake sing bisa disinkronake karo jam utawa tempo tutul!

    FITUR MUSIK Kotak Pingable LFO (QPLFO) nemtokake tempo dening nyinkronake karo sinyal disebut "Ping" digawe dening sinyal jam utawa tunyuk tempo tinimbang tombol, lan wangun lan reset wektu bisa fleksibel diatur loro LFOs sawijining. Papat...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG ) [USED:U197008-W6] (Assembled by Clockface)

    USED
    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Hexinverter Électronique Red Dragon [USED:U197009-W0]

    USED
    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter unik karo VCA sing diilhami dening saringan Rusia jaman Soviet

    FITUR MUSIK Red Dragon minangka filter lowpass VCA nganti 1980 kutub sing diilhami dening arsitektur filter unik sing dikembangake ing Rusia ing taun 4-an.Amarga struktur khusus, distorsi warna-warni lan karakter unik saka swara utamané katon karo karakter resonansi.

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator [USED:U200003-W1]

    USED
    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampel unik lan tahan karo sequencer kanggo sumber pemicu

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • Erica Synths Drum Synthesizer LXR-02 [USED:U197006-W0]

    USED
    ¥ 74,900 (¥ 68,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi luwih saka 30 paramèter kanggo saben swara. Mesin drum 6-swara sing kuat dening Sonic Potions lan Erica Synths

    Sonic Potions x Erica Synths LXR-02 Digital Drum Synthesizer minangka gabungan saka FITUR MUSIK sing nggawe sinth Sonic Potions lan Erica Synths. Mahakarya bagean Sonic ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru [USED:U196007-W1]

    USED
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • 2hp TM (Black) [USED:U194003-W1]

    USED
    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FITUR MUSIK TM minangka generator CV acak sing diilhami dening Mesin Turing. Saben TRIG nampa jam, voltase acak output, nanging pinten voltase acak output saka daur ulang sadurungé bisa kontrol karo tombol PROB lan CV. PROB isih kebak (0V)...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq [USED:U193002-W1]

    USED
    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer [USED:U189006-W1]

    USED
    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x