Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Rossum Elektro-Musik

Rossum Elektro-Musik

Rossum Electro-Music minangka merek Eurorack sing ngedegake E-mu, Dave Rossum, nggawa pengalaman teknis luwih saka 40 taun. Adhedhasar kawruh Modul E-mu Modular, sampler kayata SP-12 lan SP-1200, lan karya-karya sing kuat kayata synthesizer Morpheus, kita wiwit ngeculake modul sing unik lan berkualitas ing jagad Eurorack.
  • Rossum Electro-Music Assimil8or

    ¥ 118,000 (¥ 107,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler lengkap kanggo synths modular kanthi operability, kualitas swara, lan sampling CV

    TAMPILAN ASSIMIL8OR minangka modul sampler kanggo synths modular voltase multi-timbre sing bisa dikontrol. Dilengkapi mesin sampling sing kuat lan fleksibel sing bisa kanggo modulasi fase. Assimil8or minangka layanan mandhiri 8-saluran ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Evolution

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter ladder sing bisa ngasilake macem-macem swara kanthi nggunakake macem-macem kontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Evolusi minangka filter sing paling murah sing bisa ningkatake panyaring tangga Moog lan ngasilake macem-macem swara. Nduwe filter sing padha karo modul LPF 2100 E-mu System ing inti, saengga nduwe swara sing padha karo sing asli.

    rincian
  • Rossum Electro-Music Linnaeus

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter digital variabel negara sing bisa liwat nol FM. Owah-owahan tanggapan sing bisa diaktifake CV, osilator modulasi, mode darmabakti ping, dll.

    TAMPOK MUSIK LINNA EUS yaiku panyaring variabel stereo negara anyar, sing terus inovasi teknologi panyaring Dave Rossum lan tradisi Evolusi lan Morpheus. Nduwe fungsi liwat-zero FM sing unik kanthi modulasi frekuensi negatif. Sur ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus [USED:U166003-W3]

    USED
    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Morpheus

    ¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter Z-Plane spek dhuwur kanggo Eurorack kanthi luwih saka 280 mode

    TAMPAHAN MUSIK Morpheus yaiku panyaring digital spek dhuwur sing luwih akeh nambah fungsi filter Z-Plane 14-pole sing digunakake ing synthesizer E-mu Morpheus kanggo Eurorack. Morpheus duwe filter digital 14-pole ing ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Satellite

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi ultra-dhuwur. Programming uga bisa nganggo Control Forge

    CIRI-CIRI MUSIK Satel minangka generator generator kanthi kinerja dhuwur kanthi 8 tahap. Sampeyan bisa nggunakake akeh fungsi sing wis dibangun (padha karo Control Forge) dhewe. Sampeyan uga bisa pratinjau saka Control Forge utawa satelit liyane ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x