Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kothak wadhah

  • Elektron Model:Cycles

    ¥ 40,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline DB-01

    ¥ 63,545 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis monoponik analog sing dilengkapi kanthi urutan proses kinerja dhuwur 64-langkah sing bisa ditangani saka bass asam dadi drone lan swara

    CIRI-CIRIK MUSIK DB-01 yaiku sintesis mandiri sing dibungkus karo tandha tangan tandhingane Erica Synths lan panyulingan maju. Kanthi unit siji, sampeyan bisa nggawe melodi kanggo swara, nada kanggo perkusi, lan mbukak swara lan kinerja anyar. Utama ...

    rincian
  • Elektron Digitakt

    ¥ 90,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin drum berprestasi kanthi basis sample adhedhasar kompak

    CIRI MUSIK Digitakt minangka mesin drum kompak anyar saka Elektron. Isine kabeh alat sing sampeyan butuhake supaya para pamireng sampeyan nari ing kalah kasebut. Mesin swara digital lan fleksibel, fungsi sampling, sequencer langsung, MI external ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Elektron Model:Samples

    ¥ 40,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    6-trek, kothak alur adhedhasar sampel

    CIRI-CIRI MUSIK: Model minangka kothak alur 6-trek, kothak adhedhasar XNUMX. Elektron dilengkapi kanthi akeh fitur, kalebu sequencer sing bangga. Kajaba iku, nerangake kanthi conto lan pola sing luwih dhuwur tinimbang wektu kiriman, saéngga sampeyan bisa langsung nggawe alur. ...

    rincian
  • Elektron PL-2s

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tutup perlindungan kanggo Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone

    Tutup plastik pelindung keras kanggo MUSIK KANGGO Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-4

    ¥ 6,355 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mode: Sampel tutup protèktif

    Tutup pelindung sing digawe saka plastik keras sing bisa digunakake kanggo mode Fitur MUSIK: Contoh. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-2

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Panutup plastik kanggo Analog Papat MK, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo TAMPILAN MUSIK MAJABAR papat MKI, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron Analog Rytm MKII

    ¥ 181,727 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin ngalahake solusi mandeg siji-sekring drum lan conto

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron PL-3

    ¥ 6,355 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tutup proteksi kanggo Analog MKII lan Analog Rytm MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo CIRI-CIRIK MUSIK Analog PapatII lan Analog Rytm MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron Analog Four MKII

    ¥ 159,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kothak alur synth 4-swara

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron Digitone

    ¥ 90,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis digital polyphonic 8 swara kanthi sumber swara FM sing unik lan gampang digunakake

    CIRI MUSIK Digitone minangka synthesizer digital 8-modern modern sing nggawa urip anyar menyang sumber swara FM. Sumber FM digabungake karo aliran sinyal sintesis subtraktif klasik. Saka swara huru-hara sing ngganggu dadi swara sing luwih apik, sampeyan bisa ngowahi kanthi luwih sethithik ...

    rincian
  • Elektron Octatrack Mk2

    ¥ 159,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Klasik sing apik kanggo sampler kinerja langsung

    FITUR MUSIKO Octatrack MKII minangka sampler lan dinamis kinerja 8-trek.Nambah macem-macem conto kemampuan ngolah peralatan sing dirancang kanggo kinerja langsung.Rekam conto kanthi nyata, tambahake wektu lan ganti ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x