Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sampler / Looper

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    ¥ 49,800 (¥ 45,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • ALM Busy Squid Salmple

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler 8-saluran sing diilhami dening sampler hardware awal kanggo operasional lan fungsionalitas tinggi

    FITUR MUSIKAT Squid Slample minangka conto sing ndhukung audio 8-saluran lan puter maneh CV.Dirancang kanggo sampling lan editing wektu nyata sing gampang.Diilhami dening sampler hardware awal, antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi karo encoder ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    ¥ 49,800 (¥ 45,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • 2hp Freez (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Black)

    ¥ 61,800 (¥ 56,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • 2hp Freez (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • Mannequins W/

    Metu saka Simpenan
    Modul sampling sing unik sing ngidini puter maneh, pita, swara, lan puter maneh nembak saka materi rekaman jangka panjang

    FEATURES MUSIK W / minangka juru rekam audio / sampul looper sing niru pita lan nduwe wektu rekaman 8 jam. Audio sing direkam bisa dimainake maneh kanthi kacepetan normal, kacepetan dobel, kacepetan setengah, lsp.

    rincian
  • 4ms Stereo Triggered Sampler (STS)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pamuter lan recorder 2CH kanthi kapasitas gedhe, kualitas swara sing dhuwur, kontrol intuisi lan nyunting ing unit utama.

    CIRI MUSIK 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) yaiku modul recorder / puter maneh sampel kualitas tinggi. Kanthi STS, bisa ngrekam rong file stereo kanthi bebas nalika ngrekam ing file stereo liyane. Bukaan saka kertu microSD ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Assimil8or

    ¥ 129,900 (¥ 118,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler lengkap kanggo synths modular kanthi operability, kualitas swara, lan sampling CV

    TAMPILAN ASSIMIL8OR minangka modul sampler kanggo synths modular voltase multi-timbre sing bisa dikontrol. Dilengkapi mesin sampling sing kuat lan fleksibel sing bisa kanggo modulasi fase. Assimil8or minangka layanan mandhiri 8-saluran ...

    rincian
  • 2hp Loop (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Looper audio Hi-fi kanthi buffer rekaman 5 menit lan 4 mode rekaman

    Loat FITUR MUSIK yaiku modul looper audio hi-fi kanthi papat mode rekaman unik lan antarmuka intuisi.Sampeyan bisa njupuk nganti 4 menit audio lan muter kanthi setengah kacepetan.Ing saben rekaman, Sound on Sound, Du ...

    rincian
  • ALM Busy AXON-1

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah papat input CV sing bisa ditugasake menyang Squid Salmple

    FITUR MUSIK ALM Sibuk AXON-1 minangka modul expander kanggo perusahaan Squid Salmple.Kanthi nyambungake expander 4HP iki, 4 input CV sing bisa ditugasake kanthi gratis ditambahake, lan total 7 input CV sing bisa ditrapake diwenehake bebarengan karo input CV saka unit utama.Digital ...

    rincian
  • 2hp Play (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 2 pamuter HP conto

    FITUR MUSIK Play minangka conto pamuter kanthi 2HP lan resolusi dhuwur.Babagan puter maneh file Puter maneh file nduweni fitur ing ngisor iki. Sampeyan bisa milih conto puter maneh nganti 32 kenop utawa CV. Ana telung mode puter maneh: siji-shot, looping, lan puter maneh gerbang. Ngalih ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Silver)

    ¥ 61,800 (¥ 56,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • 2hp Play (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 2 pamuter HP conto

    FITUR MUSIK Play minangka conto pamuter kanthi 2HP lan resolusi dhuwur.Babagan puter maneh file Puter maneh file nduweni fitur ing ngisor iki. Sampeyan bisa milih conto puter maneh nganti 32 kenop utawa CV. Ana telung mode puter maneh: siji-shot, looping, lan puter maneh gerbang. Ngalih ...

    rincian
  • Tiptop Audio One

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamuter conto sing gampang digunakake kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur

    FEATURES MUSIK SATU yaiku modul puter maneh sampel kanthi laten lan kualitas swara sing dhuwur. Nalika tuku, kertu SD mikro "VCTRS" ngemot 60 conto dening mesin Glitch lan adaptor kertu SD kalebu. Gampang nggunakake conto asli. Play ...

    rincian
  • 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) (Demo)

    Rega asli ¥ 58,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamuter lan recorder 2CH kanthi kapasitas gedhe, kualitas swara sing dhuwur, kontrol intuisi lan nyunting ing unit utama.

    CIRI MUSIK 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) yaiku modul recorder / puter maneh sampel kualitas tinggi. Kanthi STS, bisa ngrekam rong file stereo kanthi bebas nalika ngrekam ing file stereo liyane. Bukaan saka kertu microSD ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum (Demo)

    Rega asli ¥ 48,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    Ana manual fitur MUSIK Jepang (pdf). Sample Drum minangka modul sampler Eurorack 2 saluran.Dirancang kanthi antarmuka lan fitur sing gampang dingerteni, kualitas swara sing apik kanggo drum, lan kinerja langsung. Laten kira-kira 1 milidetik ...

    rincian
  • 2hp Loop (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Looper audio Hi-fi kanthi buffer rekaman 5 menit lan 4 mode rekaman

    Loat FITUR MUSIK yaiku modul looper audio hi-fi kanthi papat mode rekaman unik lan antarmuka intuisi.Sampeyan bisa njupuk nganti 4 menit audio lan muter kanthi setengah kacepetan.Ing saben rekaman, Sound on Sound, Du ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x