Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Erica Synths

Erica Synths

Erica Synths minangka produsen Eurorack berbasis Latvia. Kanthi modul modul kualitas tinggi kanthi rega cukup kanggo saben seri, kita wis nggawe kuwat ing ngarep Eurorack.
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths Backpack

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ransel wisata gawenan tangan sing cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi Kasus Perjalanan HP 2x104

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Backpack minangka tas ransel kanggo sistem Eurorack sing digawe saka 2% bahan-bahan berkelanjutan gaweyan tangan sing dirancang supaya pas karo Plancongan Aluminium 104x100HP perusahaan. Kasus Plancongan lan 15 i ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline DB-01

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis monoponik analog sing dilengkapi kanthi urutan proses kinerja dhuwur 64-langkah sing bisa ditangani saka bass asam dadi drone lan swara

    CIRI-CIRIK MUSIK DB-01 yaiku sintesis mandiri sing dibungkus karo tandha tangan tandhingane Erica Synths lan panyulingan maju. Kanthi unit siji, sampeyan bisa nggawe melodi kanggo swara, nada kanggo perkusi, lan mbukak swara lan kinerja anyar. Utama ...

    rincian
  • Erica Synths Black BBD

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Cekak lan dawa, crossfade ing antarane rong mode bisa uga.Modul BBD kanthi desain analog lengkap

    FITUR MUSIK Erica Synths Black BBD minangka modul tundha analog kanthi rong garis BBD.2 tahap tundha cendhak lan 1024 tahapan wektu tundha dawa sing bisa digunakake bebarengan, efek multi-tap unik kanthi lancar transisi ing antarane rong mode ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngasilake macem-macem swara digital / CV acak sing diwilang saka larik umpan balik polinomial 16x16.Sampel & tahan / generator swara kanthi fungsi sing bisa diupgrade

    FITUR MUSIKSA Erica Synths Sumber Kode Ireng minangka gangguan swara digital stereo digital / generator CV acak ganda.Sintesis perkusi, CV acak sing digawe dhewe, lan efek radikal sing ngrusak swara kanthi radikal ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source Expander

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah fungsi autobend, rong mode alternatif, lan output jam menyang Sumber Kode Ireng

    FITUR MUSIK Erica CS Expander nambah mode swara / CV tambahan lan kapabilitas autobend menyang Sumber Kode Ireng.Autobend nyedhiyakake amplop serangan kanggo nada generator jam internal lan sawetara kontrol CV eksternal.iki ...

    rincian
  • Erica Synths Black Digital Noise

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator swara kreatif sing ngasilake macem-macem efek swara kanthi kontrol CV dadi rong LFSR lan input jam / reset

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Digital Noise minangka modul swara sing unik sing ngasilake efek swara, wiwit swara putih nganti swara 1-bit kaya konsol Atari. Jantung Black Digital Noise minangka polinomial ...

    rincian
  • Erica Synths Black Double Bass

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal sing kasusun saka rong sub-osilator lan saringan low-pass.Dilengkapi input Sync lan output individu sing nggedhekake kemungkinan desain swara

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Double Bass minangka prosesor sinyal unik sing nggabungake loro sub-osilator transistor sing ngasilake sinyal siji oktaf mudhun lan loro oktaf mudhun adhedhasar sinyal input kanthi filter low-pass non-resonan.. Dou ...

    rincian
  • Erica Synths Black Dual ASR EG

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output piper LFO lan output EOC.Generator amplop dual VC serbaguna

    FITUR MUSIK Erica Synths Black DUAL ASR EG yaiku generator amplop VC / LFO kanthi desain analog.Kanthi kontrol manual lan voltase kacepetan lan gelombang, modul serbaguna iki dirancang kanggo sistem modular canggih ...

    rincian
  • Erica Synths Black EG

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator ADSR kanthi kompak kanthi tundha gerbang lan mode loop responsif gerbang

    FITUR MUSIK Erica Synths Black EG minangka generator amplop sing lengkap lan analog.Saka garis asam sing adhem nganti drone sing alon banget, nduweni fitur unik ing ngisor iki kanggo saben aplikasi:Amplop ADSR lengkap ...

    rincian
  • Erica Synths Black High-Pass Filter

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF pass-analog sing stabil banget 24dB / Okt. Sistem VCF canggih bisa dibangun kanthi nggabungake karo Low-Pass / Filter Coupler

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black High Pass Filter minangka modul VCF pass-resonansi 24dB / Okt resinansi 2dB / Okt sing dirancang kanggo para desainer swara sing seneng banget karo analog. Salah siji saka rong input FMCV yaiku Attenuba ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Erica Synths Black Joystick 2

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo 4 mode operasi sing bisa ngrekam gerakan. 8-saluran modulasi / sumber swara multifungsi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Joystick 2 minangka CV / sumber swara multifungsi 8-saluran.Minangka Joystick / recorder gerakan / LFO karakteristik, lan osilator drone / noise, Black Joystick 2 modular ...

    rincian
  • Erica Synths Black Low-Pass Filter

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF low-pass analog 24dB / Okt sing stabil banget. Sistem VCF canggih bisa dibangun kanthi nggabungake karo High-Pass / Filter Coupler

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Low Pass Filter minangka modul VCF pass low resonansi 24dB / Okt sing dirancang kanthi apik kanggo para desainer swara sing seneng karo analog sing serius. Salah siji saka rong input FMCV yaiku attenuator ...

    rincian
  • Erica Synths Black LPG

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gerbang low-pass Erica kanthi generator envelope Decay lan drive résonansi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black LPG minangka modul gerbang low-pass anyar sing dirancang wiwit wiwitan kanthi nambah sirkuit resonansi unik menyang kombinasi VCF lan VCA low-pass. Frekuensi cutoff VCF, offset VCA, mode operasi (VCF / VCF + VCA / VCA) C ...

    rincian
  • Erica Synths Black Mixer/Splitter v2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompatibel karo AC / DC. Router / mixer sinyal kompak sing kalebu mixer 4: 1 lan splitter 1: 4

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Mixer / Splitter v2 minangka modul komposit kompak sing nggabungake mixer buffer 4-input, 1-output karo 1-input, 4-output buffer splitter.Jalur sinyal ing kaloro bagean kasebut dirancang karo gandheng DC, dadi ...

    rincian
  • Erica Synths Black Modulator V2

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sumber modulasi / swara sing bisa digunakake ing sawetara audio lan jam.Gawe swara 1-bit kanggo micu fungsi crash crash

    FITUR MUSIKA Erica Synths Black Modulator V2 minangka sumber modulasi / swara sing kasusun saka telung output gelombang output output, generator swara adhedhasar diode Zener, lan sirkuit conto lan jam sing bisa ditrapake.Gelombang gergaji, gelombang segitiga, gelombang persegi ...

    rincian
  • Erica Synths Black Multimode VCF

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multi-mode kompak adhedhasar chip AS3320.Dilengkapi karo sirkuit overdrive unik

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Multimode VCF minangka modul VCF berkualitas tinggi adhedhasar AS3320-Custom Multimode VCF Chip sing stabil.Pass-high, band-pass, lan low-pass bisa output sekaligus.Filter cutoff, lan résonansi ...

    rincian
  • Erica Synths Black Octasource

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-LFO output kanggo morphing gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Black Octasource minangka modul sing ngasilake wolung LFO kanthi siklus (kacepetan) nanging beda gelombang. Gelombang output yaiku sine / tanjakan / nilai mutlak sine / segitiga / persagi kanthi saklar nalika sakurine ...

    rincian
  • Erica Synths Black Octasource [USED:U171005-W1]

    USED
    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-LFO output kanggo morphing gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Black Octasource minangka modul sing ngasilake wolung LFO kanthi siklus (kacepetan) nanging beda gelombang. Gelombang output yaiku sine / tanjakan / nilai mutlak sine / segitiga / persagi kanthi saklar nalika sakurine ...

    rincian
  • Erica Synths Black Output V2

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mixer output / stereo panner kanthi kualitas dhuwur kanthi 3 input stereo mono + 1 lan output seimbang 6.3mm

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Output V2 minangka mixer output / stereo panner kanthi kualitas dhuwur kanthi output imbang 6.3mm lan output headphone.Kabeh input buffer lan saluran 4 minangka input stereo kanthi normalake menyang input R.Saluran 1 ...

    rincian
  • Erica Synths Black Polivoks VCF V2

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LPF / BPF adhedhasar Polivoks kanggo swara kuat kanthi nganyari modern

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Polivoks VCF V2 minangka conto sing nyata saka swara Polivoks synthesizer Soviet sing kondhang.Sampeyan bisa ngalih ing antarane pass-pass lan band-pass kanthi ngalih.Masukan buffer independen, potongan saringan lengkap, ...

    rincian
  • Erica Synths Black Quad VCA2

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH VCA mixer kanthi respon sing bisa diganti

    FITUR MUSIKU Black Quad VCA minangka modul VCA 4CH kanthi fitur ing ngisor iki.4 tanggapan lin / log VCA independen bisa diganti kanggo saben saluran CV nganggo kabel internal menyang saluran sabanjure Output kasebut dicampur karo output sabanjure yen ora dikirim ...

    rincian
  • Erica Synths Black Ring-Xfade

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering / pembentuk gelombang dobel kanthi VC crossfader kanggo mbentuk swara fleksibel

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Ring-Xfade minangka modul sing fleksibel kanggo mbentuk swara.Loro modulator dering / pembentuk gelombang biasa lan crossfader sing bisa ngatasi audio / CV uga fungsi minangka VCA ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Delay

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mode HOLD kanthi overdubbing, tunda stereo Hi-Fi kreatif kanthi kontrol nyebar

    FITUR MUSIKO Black Stereo Delay minangka modul keterlambatan stereo berkualitas tinggi adhedhasar mesin DSP kustom Erica Synths, dikembangake karo Tim Pechersky.Pita / mode tundha digital, mode ping-pong, jarak saluran sing bisa disetel ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCF Coupler

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul satelit sing nggawe VCF kanthi skala kanthi nyambung karo Black Low-Pass / Black High-Pass

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCF Coupler minangka modul satelit sing nambah bandpass kanthi frekuensi pusat sing bisa diatur lan bandwidth, lan fungsi filter kedudukan kanthi nyambungake karo Black High Pass VCF lan Black Low Pass VCF ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO Expander

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah mixer gelombang lan sub-osilator oktaf menyang Black VCO

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO Expander nawakake area desain bentuk gelombang anyar kanthi nambahake mixer gelombang lan sub-osilator rong oktaf ing sangisore Black VCO2.Gelombang mixer / inverter Sine / Segitiga ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO2

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog lengkap kanthi pembentuk gelombang internal lan LFO.Bisa diunggah menyang macem-macem sumber swara analog kanthi nyambungake expander

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO2 minangka VCO analog kanthi pembentuk gelombang SAW internal lan loro LFO modulasi.Saliyane patang jinis gelombang sing bisa output sekaligus, output sub-osilator adhedhasar transistor sing ngasilake siji oktaf ing ngisor iki jelas lan dibunderake ...

    rincian
  • Erica Synths Black Wavetable VCO

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tabel gelombang digital kuat VCO kanthi swara nglukis !!

    CIRI-CIRIK MUSIK Black Wavetable VCO yaiku VCO gelombang rame swara kompak lan lemak. Ana 16 gelombang ing saben 16 bank, lan bisa kanthi transisi antarane gelombang. Gelombang osilator standar, FM swara, malah swara vokal ...

    rincian
  • Erica Synths Black Wavetable VCO Expansion ROM3

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Chip sing ngembangake gelombang gelombang saka Black Wavetable VCO

    CIRI-CIRI MUSIK Kripik ROM Wavetable Black kanggo nambah 8 gelombang ing VCO. Pasang ing slot kosong ing papan Black Wavetable VCO. Nalika mbukak bank chip ekspansi, Black Wavetable VCO bakal ...

    rincian
  • Erica Synths Braided patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,400 よ り (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sekumpulan 5 kabel tambalan kanthi spesifikasi kepang tahan lama.Sampeyan bisa milih warna lan dawa

    FITUR MUSIKIKAN Set 5 kabel patch braided kualitas tinggi kanggo modular Eurorack.Awet lan alus, mula ora bakal kecandhak nalika tutup tutup ditutup, dadi cocog kanggo nggawa kanthi sistem sing ditambal.

  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 3,600 (¥ 3,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
x