Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Erica Synths

Erica Synths

Erica Synths minangka produsen Eurorack berbasis Latvia. Kanthi modul modul kualitas tinggi kanthi rega cukup kanggo saben seri, kita wis nggawe kuwat ing ngarep Eurorack.
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    ¥ 74,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline DB-01

    ¥ 63,545 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis monoponik analog sing dilengkapi kanthi urutan proses kinerja dhuwur 64-langkah sing bisa ditangani saka bass asam dadi drone lan swara

    CIRI-CIRIK MUSIK DB-01 yaiku sintesis mandiri sing dibungkus karo tandha tangan tandhingane Erica Synths lan panyulingan maju. Kanthi unit siji, sampeyan bisa nggawe melodi kanggo swara, nada kanggo perkusi, lan mbukak swara lan kinerja anyar. Utama ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Erica Synths Black Octasource

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    8-LFO output kanggo morphing gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Black Octasource minangka modul sing ngasilake wolung LFO kanthi siklus (kacepetan) nanging beda gelombang. Gelombang output yaiku sine / tanjakan / nilai mutlak sine / segitiga / persagi kanthi saklar nalika sakurine ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 17,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • Erica Synths Black Wavetable VCO

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tabel gelombang digital kuat VCO kanthi swara nglukis !!

    CIRI-CIRIK MUSIK Black Wavetable VCO yaiku VCO gelombang rame swara kompak lan lemak. Ana 16 gelombang ing saben 16 bank, lan bisa kanthi transisi antarane gelombang. Gelombang osilator standar, FM swara, malah swara vokal ...

    rincian
  • Erica Synths Black Wavetable VCO Expansion ROM3

    ¥ 3,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Chip sing ngembangake gelombang gelombang saka Black Wavetable VCO

    CIRI-CIRI MUSIK Kripik ROM Wavetable Black kanggo nambah 8 gelombang ing VCO. Pasang ing slot kosong ing papan Black Wavetable VCO. Nalika mbukak bank chip ekspansi, Black Wavetable VCO bakal ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 2,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Erica Synths Drum Mixer

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran drum 7-input kanthi compressor lan ngirim AUX

    CIRI-CIRI MUSIK Erica Synths Drum Mixer yaiku mixer 7-input karo kompresor utamane kanggo nyampur drum. Kamar kepala lan kompresor sing dhuwur ngidini saben swara swara bisa dirungokake kanthi cetha, sing nggawe campuran akhir luwih kuat. F kanggo input pisanan 3 ...

    rincian
  • Erica Synths Drum Mixer Lite

    ¥ 17,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pengadun drum kompak kanthi fungsi sing padha karo Drum Mixer, kayata compressor lan AUX ngirim

    CIRI-CIRI MUSIK Erica Synths Drum Mixer Lite yaiku mixer 7-input karo kompresor utamane kanggo nyampur drum. Kamar kepala lan kompresor sing dhuwur ngidini saben swara swara dirungokake kanthi cetha, sing nggawe campuran akhir luwih kuat. 3 potongan pisanan ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Erica Synths Eurorack patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Erica Synths klasik. Dijual ing bungkus 5

    Set saka 5 kabel MUSIKKU MOLEKS. Konektor cilik lan tipis, supaya gampang ditangani.

  • Erica Synths Fusion VCA V2

    Metu saka Simpenan
    VCA sing nggunakake distorsi tabung vakum lan uga bisa menehi umpan balik

    TAMPILAN MUSIK Fusion VCA V2 yaiku modul VCA nggunakake tabung vakum Rusia. Iki nampilake kontrol bias sing ngontrol gedhene sinyal kasebut nalika CV = 0, kontrol umpan balik internal, lan nggawe gelombang nggunakake kontrol Deform. Input kasebut minangka rong tetandan ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCF V2

    Metu saka Simpenan
    VCF kanthi distorsi lan anget kaya tabung vakum

    CIRI MUSIK Fusion VCF v2 minangka filter pass rendah kanthi maksimal 4 kutub (-24dB / Oct) kanthi karakter tabung vakum sing kuwat. Slope saringan bisa diuripake antarane 4 cagak lan 2 cagak kanthi saklar. Overdrives tabung vakum ing antarane tahap panyaring, lan tahapan akhir yaiku germanium.

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCO V2

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO analog sing kuat nggunakake distorsi tabung vakum

    FEATURES MUSIK Fusion VCO v2 minangka modul osilator analog lengkap kanthi karakter tabung sing kuat. VCO berbasis AS3340 kanthi sub-osilator berbasis transistor, fungsi detune nggunakake BBD, gelombang remuk nggunakake overdrive tube vakum ...

    rincian
  • Erica Synths Graphic VCO

    ¥ 42,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Rencanakake gelombang lan ngatur gelombang rame. VCO gelombang gelombang kanthi lanjut kanthi pilihan modifikasi lan efek

    TAMPOK MUSIK Grafik VCO minangka gelombang gelombang digital sing bisa nggawe lan nyimpen gelombang rumit kanthi ngrancang bentuk gelombang asli, ngatur gelombang gelombang saka bentuk gelombang sing digawe, morphing antarane rong jinis gelombang, lan macem-macem modulasi lan efek. Iku dadi osilator. Fitur lan panggunaan: Fleksibel ...

    rincian
  • Erica Synths MIDI DIN 5 to TRS 3.5mm Jack adapter

    ¥ 800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    MIDI 5 pin menyang adaptor konversi jack 3.5mm TRS

    FITUR MUSIK MIDI (DIN) wanita 5-pin kanggo adaptor konversi pria 3.5mm TRS (Tipe B). Kompatibel karo kabeh instrumen ALM Sibuk lan Arturia, nanging ora bisa digunakake amarga pinout sing beda saka Make Noise lan MIDI TRS Korg.

  • Erica Synths Pico ALOGIC

    ¥ 9,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul logika analog 3HP

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iku modul campuran + logika + sing menehi loro sinyal lan ngetokake papat sinyal. SUM: Output jumlah rong input DIFF: Keluaran prabédan loro masukan (nyalikake siji sinyal lan nyampur) MAX: 2 ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 13,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums Programmer

    ¥ 2,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngunggah conto menyang Pico Drums

    FITUR MUSIK Pico Drums Piranti kanggo ngunggah conto menyang modul.Saliyane piranti iki, plug-in Google Chrome kanggo ngunggah piranti lunak dibutuhake. * Kabel USB (mini-B) ora kalebu. Pico Drum Progr ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    ¥ 7,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Erica Synths Pico Mixer

    ¥ 6,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer audio kompak

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Campuran saluran 3 sing sederhana  

  • Erica Synths Pico Modulator

    ¥ 14,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA nganggo amplop kompak

    DEMO Pico Modulator minangka envelope 3 HP VCA. Kanthi saklar, sampeyan bisa ngalih ing antarane amplop AD tanpa nyonggo (switch = "Trig") lan amplop ASR kanthi 100% nyonggo (switch = "Gate"). Nyerang kanthi otomatis nalika ora ditandhani "Gapura" ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Output

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo kanthi output headphone

    CIRI-CIRI MUSIK KONSEP Output karo output headphone lan output stereo 3.5mm. Tombol headphone metu bisa luwes.

  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Scale

    ¥ 7,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Inset Offset / Atte sing bisa digunakake kanggo pemesinan lan gelombang CV

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iki minangka alat pangolahan sinyal sing ngidini sampeyan nggayuh utawa nggedhekake (nyalikake) sinyal input lan sinyal audio kanthi tombol VALUE lan aplikasi tegangan konstan kanthi tombol OFFSET. VALUE gerakane ing sawetara -2 nganti 2 kali, OFFSET -5V dadi + 5V ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq2

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Urutan analog CV prasaja kanthi 4 langkah

    CIRI-CIRI MUSIK SEQ2 minangka mesin digital analog sing sederhana kanthi 4 langkah. Dawane urutan bisa dialihake ing antarane 2,3,4, XNUMX lan XNUMX kanthi saklar. Jam nggunakake jam eksternal lan nyelarasake karo jam rate audio, saengga sampeyan nggunakake swara osilator minangka jam, gelombang shaper aneh ...

    rincian
x