Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sugeng Nerding

  • Happy Nerding 2xSAM (Black)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Black)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Silver)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xVCA (Black)

    Metu saka Simpenan
    VCA 3-saluran sing kompak lan resik karo Attenuvata kanggo CV

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xVCA minangka modul mixer VCA linear 3-saluran kompak.Sirkuit gandheng DC, dirancang kanthi komponen bermutu, nyedhiyakake lantai swara sing sithik banget.Ngalahake ora mung audio nanging uga proses CV.Kajaba iku, akeh banget karo tombol koaksial dobel ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xVCA (Silver)

    Metu saka Simpenan
    VCA 3-saluran sing kompak lan resik karo Attenuvata kanggo CV

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xVCA minangka modul mixer VCA linear 3-saluran kompak.Sirkuit gandheng DC, dirancang kanthi komponen bermutu, nyedhiyakake lantai swara sing sithik banget.Ngalahake ora mung audio nanging uga proses CV.Kajaba iku, akeh banget karo tombol koaksial dobel ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Black)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding 6xMIX (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi orientasi audio saka 3xMIA.Campuran kompak 6-saluran kanthi swara sing resik

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 6xMIX minangka mixer audio audio AC 6-saluran. Tombol koaksial dobel nyedhiyakake efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa.Modul kasebut kasusun saka telung saluran, kanthi input A yaiku tombol utama lan input B dadi tombol njaba ing saben saluran.

    rincian
  • Happy Nerding 6xMIX (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi orientasi audio saka 3xMIA.Campuran kompak 6-saluran kanthi swara sing resik

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 6xMIX minangka mixer audio audio AC 6-saluran. Tombol koaksial dobel nyedhiyakake efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa.Modul kasebut kasusun saka telung saluran, kanthi input A yaiku tombol utama lan input B dadi tombol njaba ing saben saluran.

    rincian
  • Happy Nerding Dual xFade (Black)

    Metu saka Simpenan
    DC nggabungake cross Vader dual VC sing dobel dadi VCA stereo utawa panner

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding Dual xFade minangka crossfader sing dikontrol kanthi voltase sing cocog kanggo audio lan CV.Desain hemat ruang mung 4HP, kabel internal ing antarane bagean, kendhali link kontrol, jumper pangowahan setelan ing sisih mburi modul ...

    rincian
  • Happy Nerding Dual xFade (Silver)

    Metu saka Simpenan
    DC nggabungake cross Vader dual VC sing dobel dadi VCA stereo utawa panner

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding Dual xFade minangka crossfader sing dikontrol kanthi voltase sing cocog kanggo audio lan CV.Desain hemat ruang mung 4HP, kabel internal ing antarane bagean, kendhali link kontrol, jumper pangowahan setelan ing sisih mburi modul ...

    rincian
  • Happy Nerding FM AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing ngidini sampeyan nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Metode modulasi fase sing standar ing digital FM dileksanakake ing sirkuit analog lengkap, lan FM tanpa aliasing ...

    rincian
  • Happy Nerding FM AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing ngidini sampeyan nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Metode modulasi fase sing standar ing digital FM dileksanakake ing sirkuit analog lengkap, lan FM tanpa aliasing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding MMM VCF (Black)

    Metu saka Simpenan
    Kompak multi-mode stereo VCF

    FITUR MUSIK Happy Nerding MMM VCF punika multi-mode dual VCF sing nuduhake kontrol antarane saringan. Kaloro input kasebut diproses kanthi rong saringan sing nuduhake cutoff lan resonansi, lan saben sinyal sing disaring minangka saringan LP / BP / HP ...

    rincian
  • Happy Nerding MMM VCF (Silver)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak multi-mode stereo VCF

    FITUR MUSIK Happy Nerding MMM VCF punika multi-mode dual VCF sing nuduhake kontrol antarane saringan.Inti panyaring kompak 8HP iki nggunakake jinis tangga transistor tradisional, lan uga nduweni bandpass lan highpass sing ora ana ing asline.

    rincian
  • Happy Nerding PanMix (Black)

    Metu saka Simpenan
    A mixer stereo 6-saluran dilengkapi CV panning.4 mono + 2 stereo nyawiji uga bisa karo setelan jumper

    FITUR MUSIK Happy Nerding PanMix minangka modul mixer 6 saluran kanthi kontrol panning lan level manual lan CV.A mixer 6-saluran karo knobs concentric dual.Panning manual lan level kanggo kabeh 6 saluran ...

    rincian
  • Happy Nerding PanMix (Silver)

    Metu saka Simpenan
    A mixer stereo 6-saluran dilengkapi CV panning.4 mono + 2 stereo nyawiji uga bisa karo setelan jumper

    FITUR MUSIK Happy Nerding PanMix minangka modul mixer 6 saluran kanthi kontrol panning lan level manual lan CV.A mixer 6-saluran karo knobs concentric dual.Panning manual lan level kanggo kabeh 6 saluran ...

    rincian
  • Happy Nerding PanMix Jr (Black)

    Metu saka Simpenan
    Mixer stereo 3 saluran sing kompak lan berkualitas kanthi kontrol panning

    FITUR MUSIK Happy Nerding PanMix Jr minangka mixer 3 saluran sing kompak lan berkualitas kanthi kontrol panning manual.Sinyal saben saluran sing nggunakake tombol konsentris dual diowahi kanthi mandiri, utawa bisa diowahi kanthi saklar kanggo nggayuh saluran kasebut ...

    rincian
  • Happy Nerding PanMix Jr (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Mixer stereo 3 saluran sing kompak lan berkualitas kanthi kontrol panning

    FITUR MUSIK Happy Nerding PanMix Jr minangka mixer 3 saluran sing kompak lan berkualitas kanthi kontrol panning manual.Sinyal saben saluran sing nggunakake tombol konsentris dual diowahi kanthi mandiri, utawa bisa diowahi kanthi saklar kanggo nggayuh saluran kasebut ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x