Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

fitur

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (White)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • 4ms Row Power 45

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 80,900 (¥ 73,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • ALM Busy Squid Salmple

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler 8-saluran sing diilhami dening sampler hardware awal kanggo operasional lan fungsionalitas tinggi

    FITUR MUSIKAT Squid Slample minangka conto sing ndhukung audio 8-saluran lan puter maneh CV.Dirancang kanggo sampling lan editing wektu nyata sing gampang.Diilhami dening sampler hardware awal, antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi karo encoder ...

    rincian
  • ALM Busy HPO

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 2hp Mix (Silver)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A 4-HP, mixer 2-HP. Campuran CV uga bisa.

    FITUR MUSIK 4-input mixer 2HP. Amarga kopling DC, sampeyan bisa nyampur CV. Kualitas swara lan lantai swara tetep asor banget.

  • ALM Busy Jumble Henge

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • ALM Busy Boss Bow Two

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Mutable Instruments Warps

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator berkembang sing ngasilake nada kanthi modifikasi input audio karo saben liyane! Algoritma minangka CV / morphable, kanthi osilator sing dibangun.

    TAMPOK MUSIK Warps minangka modul prosesor kompak lan kuat sing njupuk rong sinyal audio (disebut operator lan modulator) lan nggawe sinyal audio anyar kanthi macem-macem modulasi silang. Siji sinyal audio input yaiku kontrol 2V / Oct ...

    rincian
  • Mutable Instruments Links

    ¥ 9,790 (¥ 8,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • 2hp Mult (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem sing menehi sinyal. Pasif kaping pisanan, ora butuh pasokan tenaga. Loro saluran kaping 1: 1 dilengkapi, nanging wiwit CH3 disambungake internal menyang CH2, bisa digunakake minangka 1: 2 kaping pirang-pirang nalika CH2 ora duwe input.  

  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • 2hp Mult (Silver)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem sing menehi sinyal. Pasif kaping pisanan, ora butuh pasokan tenaga. Loro saluran kaping 1: 1 dilengkapi, nanging wiwit CH3 disambungake internal menyang CH2, bisa digunakake minangka 1: 2 kaping pirang-pirang nalika CH2 ora duwe input.  

  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
  • ALM Busy O/A/x2

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Inverter 2-saluran lan mateni sarana. Kanthi LED, sinyal gampang dingerteni.

    FEATURES MUSIK O / A / x2 minangka sarana 8 saluran sing bisa nyingkirake utawa nambah sinyal input lan nambah voltase offset saka -8V kanggo 2V. Iki migunani banget kanggo nyetel sinyal modulasi. Wis fitur ing ngisor iki. Sinyal input 2 saluran bisa digayuh lan dibalikake ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

x