Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

fitur

  • 4ms Blank Panel

    ¥ 800 よ り (¥ 727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 900 (¥ 818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • Eurorack Power Cable

    Metu saka Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 105,900 (¥ 96,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Blank Panels 1U

    ¥ 900 よ り (¥ 818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U panel kosong

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • Intellijel Designs USB Power 1U

    ¥ 3,400 (¥ 3,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U modul sing bisa digunakake sing bisa digunakake saka USB

    FITUR MUSIK: Modul kanggo nyedhiyakake listrik saka konektor USB. Trep kanggo nyopir lampu lan kontrol MIDI sing didhukung nganggo USB.Daya ditarik saka 5V ing papan bis.Sambungan digawe kanthi masang kabel header 2-pin menyang header ing papan bis. Pasokan saiki 1A utawa luwih ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • 4ms Row Power 45

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Intellijel Designs FSR 1U

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sing trep kanggo ngowahi tekanan menyang CV lan output

    CIRI-CIRI MUSIK FSR 1U yaiku modul output CV tekanan nggunakake resistor sensori digawe khusus (Foror sensing resistor). Saliyane output CV miturut tekanan, sinyal gapura minangka output saka GATE nalika ndemek DEMO

  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    Rega asli ¥ 24,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy 1U

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH, modul urutan 64U ukuran full-scale ukuran 1U

    CIRI-CIRIK MUSIK Steppy 1U yaiku modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, ...

    rincian
x