Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

fitur

  • Eurorack Screw Pack

    ¥ 200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    TAMPOK Musical Iki minangka ngawut-awut kanggo ndandani modul Eurorack menyang ril. Dawane 6 mm. Kabeh modul Eurorack sing adol ing toko kita teka karo ngawut-awut M3, kalebu sing digunakake, saengga yen rel sampeyan minangka M3, biasane sampeyan ora perlu tuku.

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Eurorack Power Cable

    ¥ 300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • 4ms Flying Bus Male

    ¥ 2,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 18,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    TAMPOK MUSIK Panggung yaiku modulator sing nggabungake pirang-pirang tahap kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sequencers. Amplop 6 tahap kompleks, siji amplop AD, lan siji langkah 6 langkah uga. Kepiye cara gabungke tahapan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Sensel Morph

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Rata-rata MPE-kompatibel karo sudhut kontrol USB / Bluetooth MIDI sing kompatibel karo ijol-ijolan antarmuka liwat overlay

    Overlay Bundle! 1% mateni siji nalika sampeyan menehi overlay karo barang iki. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph dhewe lan lembar kapindho lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK Sensel ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 9,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 2,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    ¥ 7,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 5,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Zeroscope 1U

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscilloscope / tuner / frekuensi frekuensi sing migunani nanging super migunani!

    FITUR MUSIK Zeroscope 1U minangka modul utilitas sing dilengkapi osiloskop 2CH sing bisa nggambarake audio lan CV lan fungsi counter frekuensi. Modul Zeroskop versi 1U dening VPME.DE.Telung mode tampilan ing ngisor iki diinstal. Lingkup ...

    rincian
  • Strymon AA.1

    ¥ 15,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka kanggo peralatan level gitar lan baris

    CIRI-CIRI MUSIK AA.1 nindakake tingkat level sinyal sing ngidini sambungan karo peralatan gitar lan antarmuka audio. Sampeyan bisa nyambungake pedal gitar menyang kirim / bali saka Magneto, utawa nggunakake gitar utawa bass sampeyan minangka sumber swara modular kanggo nyoba luwih apik babagan swara ...

    rincian
  • Joranalogue Link 2

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Mixer

    ¥ 6,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer audio kompak

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Campuran saluran 3 sing sederhana  

  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
x