Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

fitur

  • 4ms Blank Panel

    ¥ 600 よ り (¥ 545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • 4ms Flying Bus Male

    ¥ 2,400 (¥ 2,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    ¥ 1,300 (¥ 1,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 1,000 (¥ 909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-8

    ¥ 61,900 (¥ 56,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    ¥ 14,740 (¥ 13,400 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Row Power 35

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • 4ms Listen IO

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    ¥ 31,570 (¥ 28,700 ora kalebu pajak)
    soleh
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • 4ms Audio Jumper 3pin Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel 3-pin kanggo ngrampungake Rungokake seri lan recorder Wav

    CIRI-CIRI MUSIKKU Iki kabel 4-pin kanggo ngrampungake 3ms Listen Four, Listen Four Quarters, Listen IO, Wav Recorder modul / output.

  • 4ms Pod20 (Powered)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • Expert Sleepers Floating Ring Cable

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm kabel TS⇔phone TRS digunakake nalika input / output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial

    FITUR MUSIK Kabel kanthi bagean ring Ngambang ing antarane TRS lan TS.Kabel iki dianjurake nalika output CV saka antarmuka audio sing kasedhiya kanthi komersial kanthi input / output sing seimbang.

  • Make Noise Tempi

    ¥ 35,090 (¥ 31,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • 2022 SYNTHESIZER PIONEERS 18 MONTH CALENDAR

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tanggalan 18 ngurmati 2022 inovator synthesizer

    Diterbitake dening MUSICAL FEATURES Bob Moog Foundation, iki minangka tanggalan winates 60 (18 / 2022-2022 / 1) sing ngrayakake 2023 inovator synthesizer sajrone 6 taun kepungkur.Karya kaping lima Yayasan kasebut ndadekake prestasi sejarah para pionir synthesizer ing saindenging jagad ...

    rincian
x