Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

L-1

L-1 Synthesizer minangka pabrikan modul kelas dhuwur ing Belarus kanthi fokus ing analog.Fitur bagean kualitas file audio lan desain sing awet, lan uga apik ing modul ing area njaba kayata kompresor lan EQ.
  • L-1 Discrete 4 Channel VC Stereo Mixer

    Metu saka Simpenan
    Mixer VC diskrit 4-saluran kanthi stereo in / out lan pan CV.Fungsi bisa ditambah kanthi nambah expander

    FITUR MUSIK L-1 Discrete 4 Channel VC Stereo Mixer minangka model anyar saka model VC Stereo Mixer perusahaan sadurunge.Ing karya sing didesain ulang kanthi ekstensif iki, L-2180 Discre paling anyar ... ngganti chip VCA THAT1 sing ditindakake ing karya sadurunge.

    rincian
  • L-1 Discrete Dual VCF

    Metu saka Simpenan
    Konfigurasi paralel / serial, saringan dual SVVC sirkuit diskrit

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Dual VCF yaiku modul SVVCF dual sing nggunakake sirkuit VCA Blacksea Discrete.Loro saringan, sing bisa dikonfigurasi sacara serial utawa sejajar, saben duwe karakteristik rong kutub, lan saben duwe karakteristik low-pass / c ...

    rincian
  • L-1 Discrete Dual VCF [USED:U184006-W1]

    USED
    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konfigurasi paralel / serial, saringan dual SVVC sirkuit diskrit

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Dual VCF yaiku modul SVVCF dual sing nggunakake sirkuit VCA Blacksea Discrete.Loro saringan, sing bisa dikonfigurasi sacara serial utawa sejajar, saben duwe karakteristik rong kutub, lan saben duwe karakteristik low-pass / c ...

    rincian
  • L-1 Discrete Quad VCA/Mixer

    Metu saka Simpenan
    Swara sithik, VCA / Mixer diskrit kualitas dhuwur kanthi 3 jinis output SUM

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Blacksea VCA / Mixer yaiku VCA / Mixer 4 saluran adhedhasar sirkuit VCA Blacksea Discrete.Karakteristik VCA kabeh 4 saluran, saben karo output sawijining, linear / d liwat ngalih ing panel ngarep.

    rincian
  • L-1 Dual VC ADSR

    Metu saka Simpenan
    Kontrol CV bisa digunakake kanggo amplitudo lan saben segmen.ADSR dual kualitas tinggi kanthi output terbalik lan output output gerbang

    FITUR MUSIK L-1 Dual VC ADSR minangka generator amplop dobel kanthi kontrol CV kanggo level lan nilai segmen. Dual VC ADSR kasusun saka rong generator amplop sing padha sing bisa digunakake bebarengan utawa kanthi individu.Kanthi input gerbang ...

    rincian
  • L-1 Germanium VCA (Demo)

    Metu saka Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • L-1 IN/OUT (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander kanggo VC Stereo Mixer. Fungsi sisipan ditambahake kanthi nambah input / output saben 4 pasangan.

    FITUR MUSIK L-1 IN / OUT minangka modul expander sing nambah 4 pasang input lan output menyang Mixer Stereo VC Stereo kanggo nambah fungsi kirim / bali utawa sisipan.

  • L-1 Midside Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo kualitas lengkap, komprehensif kanthi kemampuan ngolah Midside.Kontrol CV bisa meh kabeh paramèter

    FITUR MUSIK L-1 Midside Discrete Microcompressor yaiku kompresor stereo analog basis topologi Blackmer VCA kanthi pangolahan Midside lan kapabilitas sidechain. Dis ... tinimbang chip THAT3401

    rincian
  • L-1 Mutant Cure VCF

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • L-1 Mutant Cure VCF (Demo)

    Rega asli ¥ 42,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • L-1 Mute (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nambah tombol bisu kanggo saben saluran menyang VC Stereo Mixer

    FITUR MUSIK L-1 Bisu minangka modul expander sing nambah tombol bisu manual kanggo saben saluran menyang Mixer Stereo VC Stereo.

  • L-1 Quad VC Resonant Equalizer

    Metu saka Simpenan
    Equalizer / resonator parametrik 4-saluran bermutu kanthi output individu lan fungsi osilasi awake dhewe

    FITUR MUSIK L-1 Quad VC Equalizer yaiku ekualiser / resonator parametrik VC 4 saluran.Saben saluran ngleksanakake sirkuit Filter bandpass karo band padha.Saluran 1 bisa diowahi dadi mode high pass, saluran 4 bisa diganti dadi mode low pass, iki ...

    rincian
  • L-1 Stereo Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo VC sing kompak, bermutu uga ngidini kompresi paralel.Dilengkapi fungsi rantai sisih lan output amplop

    FITUR MUSIK L-1 Stereo Discrete Microcompressor yaiku kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer.Mesin iki, yaiku versi modul DIY sing luwih apik saka perusahaan, Microcompressor Stereo, yaiku THAT3401 chi ...

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    Metu saka Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' digawe ing taun 1-an lan 24-an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • L-1 XLR Out

    Metu saka Simpenan
    Basis chip That1646 berkualitas tinggi, modul output seimbang XLR kompak

    FITUR MUSIK? L-1 XLR Out minangka modul output seimbang XLR sing kompak adhedhasar chip THAT1646.Multiple diinstal ing terminal input saben saluran, lan salinan sinyal input bisa dikirim menyang modul external.Kualitas dhuwur THAT1646 garis imbang dora ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x