Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

L-1

L-1 Synthesizer minangka pabrikan modul kelas dhuwur ing Belarus kanthi fokus ing analog.Fitur bagean kualitas file audio lan desain sing awet, lan uga apik ing modul ing area njaba kayata kompresor lan EQ.
  • L-1 Discrete 4 Channel VC Stereo Mixer

    Metu saka Simpenan
    Mixer VC diskrit 4-saluran kanthi stereo in / out lan pan CV.Fungsi bisa ditambah kanthi nambah expander

    FITUR MUSIK L-1 Discrete 4 Channel VC Stereo Mixer minangka model anyar saka model sadurunge VC Stereo Mixer perusahaan.Ing karya sing dirancang kanthi ekstensif iki, L-2180 Discret paling anyar ... ngganti chip That1 VCA sing diterapake ing karya sadurunge.

    rincian
  • L-1 Discrete Dual VCF

    Metu saka Simpenan
    Konfigurasi paralel / serial, saringan dual SVVC sirkuit diskrit

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Dual VCF minangka modul dual SVVCF sing nggunakake sirkuit Discrete Blacksea VCA.Rong filter kasebut, sing bisa diatur kanthi serial utawa paralel, masing-masing duwe ciri 2 tiang, lan masing-masing duwe low-pass / hyper ...

    rincian
  • L-1 Discrete Quad VCA/Mixer

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara sithik, VCA / Mixer diskrit kualitas dhuwur kanthi 3 jinis output SUM

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Blacksea VCA / Mixer yaiku VCA / Mixer 4-saluran adhedhasar sirkuit Discrete Blacksea VCA.Karakteristik VCA kabeh 4 saluran, saben output output independen, linear / ec ... liwat tombol ing panel ngarep.

    rincian
  • L-1 Dual VC ADSR

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa digunakake kanggo amplitudo lan saben segmen.ADSR dual kualitas tinggi kanthi output terbalik lan output output gerbang

    FITUR MUSIK L-1 Dual VC ADSR minangka generator amplop dobel kanthi kontrol CV kanggo level lan nilai segmen. Dual VC ADSR kasusun saka rong generator amplop sing padha sing bisa digunakake bebarengan utawa kanthi individu.Kanthi input gerbang ...

    rincian
  • L-1 IN/OUT (expander for VC Stereo Mixer)

    Metu saka Simpenan
    Expander kanggo VC Stereo Mixer. Fungsi sisipan ditambahake kanthi nambah input / output saben 4 pasangan.

    FITUR MUSIK L-1 IN / OUT minangka modul expander sing nambah 4 pasang input lan output menyang Mixer Stereo VC Stereo kanggo nambah fungsi kirim / bali utawa sisipan.

  • L-1 Midside Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo kualitas lengkap, komprehensif kanthi kemampuan ngolah Midside.Kontrol CV bisa meh kabeh paramèter

    FITUR MUSIK L-1 Midside Discrete Microcompressor minangka kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer VCA kanthi pangolahan Midside lan kapabilitas sidechain. Disc tinimbang chip That3401 ...

    rincian
  • L-1 Mutant Cure VCF

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • L-1 Mute (expander for VC Stereo Mixer)

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah tombol bisu kanggo saben saluran menyang VC Stereo Mixer

    FITUR MUSIK L-1 Bisu minangka modul expander sing nambah tombol bisu manual kanggo saben saluran menyang Mixer Stereo VC Stereo.

  • L-1 Quad VC Resonant Equalizer

    Metu saka Simpenan
    Equalizer / resonator parametrik 4-saluran bermutu kanthi output individu lan fungsi osilasi awake dhewe

    FITUR MUSIK L-1 Quad VC Equalizer minangka ekualiser / resonator paramètrik VC 4-saluran.Saben saluran ngetrapake sirkuit filter bandpass kanthi band sing padha.Saluran 1 bisa diganti dadi mode pass tinggi, saluran 4 bisa diganti dadi mode pass murah, lan ...

    rincian
  • L-1 Stereo Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo VC sing kompak, bermutu uga ngidini kompresi paralel.Dilengkapi fungsi rantai sisih lan output amplop

    FITUR MUSIK L-1 Stereo Disk Mikro Kompresor minangka kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer.Iki minangka versi modifikasi DIY perusahaan sing luwih apik, Microcompressor Stereo.

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' sing digawe ing taun 1an lan 24an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • L-1 XLR Out

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Basis chip That1646 berkualitas tinggi, modul output seimbang XLR kompak

    FITUR MUSIK L-1 XLR Out minangka modul output seimbang XLR kompak adhedhasar chip That1646.Multiple diinstal ing terminal input saben saluran, lan salinan sinyal input bisa dikirim menyang modul eksternal.Driver baris seimbang seimbang karo that1646 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x