Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Pengikut Amplop

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    Metu saka Simpenan
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • WMD Time Warp

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 saluran kanthi 2HP, kompak liwat limiter gampang digunakake

    TAMPILAN MUSIK Wektu Warp yaiku dobel liwat dobel kanthi awak kompak lan antarmuka sing optimal. Kaloro bathi sing mateni dilengkapi karo fungsi kayata pandherek amplop saliyane fungsi mateni dhasar sing bisa diuripake / Off dening gapura, lan sampeyan bisa nggawe macem-macem CV ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • CG-Products Peak+Hold

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

    FITUR MUSIKUN Puncak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase.Mirip karo modul input eksternal kanthi pengikut amplop, nanging kanthi pickup sing ngowahi geter saka pencet instrumen utawa obyek perkusi mentah dadi sinyal listrik ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ears

    Metu saka Simpenan
    Modul input eksternal nganggo mikropon kontak

      TAMPOK MUSIK "Gampang" minangka modul input sinyal eksternal kanthi mikropon kontak, sing digawe kolaborasi dening produsen modul Music Thing ing kit DIY lan Alat Musik sing Mutable. Mikrophonie Musik Thing ...

    rincian
  • Boredbrain Music Injectr

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka gitar listrik kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Injectr minangka antarmuka gitar / bass listrik lengkap kanggo synthesizer Eurorack.Dilengkapi karo preamplifier sing overdriveable, macem-macem simulator amp, lan ekstraktor CV, unit iki langsung modifikasi sinyal instrumen kanthi ...

    rincian
  • Verbos Electronics Bark Filter Processor

    ¥ 119,000 (¥ 108,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    12 band tetep saringan bank! Pocapan swara bisa uga karo pengikut envelope

    Prosesor Musical Filter Prosesor yaiku prosesor sinyal kanthi 12 saringan band pass frekuensi tetep. Pita panyaring kasebut cocog karo band frekuensi adhedhasar psikoacoustics sing diarani skala Bark (sing disusun kabeh liyane), lan ing antarane band sing ...

    rincian
  • Befaco i4 Instrument Interface

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul preamp kreatif kanthi pengikut amplop lan ekstraktor pemicu, rong fitur tambahan

    FITUR MUSIK Antarmuka Instrumen Befaco i4 minangka pengikut preamp / amplop Eurorack sing ngetrapake jack input kombo XLR / 6.3mm.Kabeh jinis audio eksternal, kayata mic dinamis, gitar listrik, synthesizer desktop, lsp ...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Befaco Rampage

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
  • XAOC Devices Sewastopol II

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul envelope pengikut / input / output sing berkualitas tinggi

    TAMPILAN MUSIK Sewastopol II minangka modul antarmuka kompak lan fungsional banget kanggo nyambungake sinyal menyang jagad modularitas. Saliyane kirim / bali menyang pedal efek, informasi swara input bisa diowahi dadi sinyal gerbang utawa amplop supaya bisa digunakake ing modulasi. ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Steady State Fate Detect-Rx

    Metu saka Simpenan
    Modul pengikut envelope sing gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Detek-Rx minangka pandherek amplop sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Pangowahan volume input menyang Detect-R minangka output minangka envelope, lan gapura kasebut output nalika amplop ngluwihi ambang (komparator). Nanging, Ekstrak ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x