Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Priksa Noise

Priksa Noise

Pendhiri Tony Rolando miwiti produsen Eurorack "Gawe Bising" kanthi nggawe modul modulator cincin sing dheweke ngrancang kanggo awake dhewe ing internet, lan wis menehi kontribusi gedhe kanggo kawentar synths modular ing abad kaping-21. . Sanajan wis banget dipengaruhi dening synthesizer Pantai Barat kaya Buchla lan Serge, iki uga kalebu teknologi modern sing fokus ing teknologi digital, lan isih misuwur saiki.
  • Make Noise 0-Coast

    Rega asli ¥ 65,900
    Saiki rega ¥ 63,580 (¥ 57,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Make Noise 0-CTRL

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Rega asli ¥ 1,300
    Saiki rega ¥ 1,210 (¥ 1,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • Make Noise Blank Panel 1-10HP

    Metu saka Simpenan
    Gawe Noise Blank Panel 1-10 HP, pilih saka kene.

    Panel kosong kanggo Gawe Bising. Desain bisa beda karo foto. Tulung ngerti.  

  • Make Noise Blank Panel 20HP (Lightning Bolt)

    Metu saka Simpenan
    Iku 20HP panel kosong.

    Panel kosong kanggo Gawe Bising. Iki minangka tandha "Lightning Bolt" sing dicithak ing versi MATHS lawas.  

  • Make Noise Brains

    ¥ 15,620 (¥ 14,200 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nggawe Titik Tekanan dadi sequencer. Sampeyan uga bisa muter kanthi sinkron karo jam.

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Iki minangka expander sing ngowahi Nilai Tekanan (PP) dadi sekuyak. Ketik sinyal jam menyang input Jam kanggo maju langkah kasebut, lan ngreset bakal bali menyang langkah pungkasan sing pungkasan. Uga Run lan Dir ...

    rincian
  • Make Noise Chain Cable for Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Sawijining kabel kanggo Titik Tekanan.

    Nganti 4 Tekanan Titik bisa disambungake! Mangga deleng kaca Tombol Tekan kanggo metode sambungan.

  • Make Noise DPO

    Metu saka Simpenan
    Gawe Oscarill Komplek West Coast Komplek sing bisa nggabungake macem-macem teknik mbentuk lan FM kanggo nggawe gelombang lan macem-macem bentuk gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. DPO minangka osilator analog lengkap lengkap sing nggabungake jumlah fungsi sintesis nada kayata FM lan gelombang lan wis dilatih kanthi trampil. Sanajan wis dipengaruhi dening Buchla259 lsp,, prekara anyar kayata tumindak lan tumindak inti lan saliyane ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    Rega asli ¥ 63,580
    Saiki rega ¥ 62,590 (¥ 56,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Make Noise LxD

    Metu saka Simpenan
    Gerbang sedheng dual sing uga bisa ngatur bagean VCF → VCA

    FEATURES MUSIK LxD (Low Strike Duo) minangka gapura pass rendah sing duwe karakteristik filter sing beda saka Optomix. CH1 minangka filter 12dB / Oct kanthi résonansi sethithik, CH2 minangka filter 6dB / Oct sing ora ana résonansi lan digunakake nganggo bactrol ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 52,250 (¥ 47,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Make Noise ModDemix 2014

    Metu saka Simpenan
    Campuran bipolar VCA 2 saluran sing uga bisa digunakake minangka modulator cincin!

    Iki versi 2014 Mod Demix sing nembe dirancang. Mung desain lan rute sing wis diganti, lan kualitas swara ora owah. Modul Fitur MUSIK nggunakake sawetara modulator sing saling nyambung kanggo saben liyane kanggo nyedhiyakake akeh tangan ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Make Noise Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple sing bisa dilacak kanthi 3 cara

    CIRI-CIRI MUSIK Ganda kaping pirang-pirang

  • Make Noise Optomix (Rev2)

    Metu saka Simpenan
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • Make Noise Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Kontrol manual sing nggunakake kabel tembaga lan bisa digunakake kaya keyboard maju! Digabungake karo otak, bisa uga dadi urutan.

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Titik Tekanan (PP) minangka pengontrol manual sing nduwe fungsi ngembangake keyboard kanthi mencet piring sentuhan digawe saka kawat tembaga. Nanging, keyboard iki bisa dadi apa wae sing dikontrol dening CV, dudu pitch ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    Metu saka Simpenan
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    Metu saka Simpenan
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • Make Noise Skiff

    Metu saka Simpenan
    Gawe kasus desktop Noise kanthi pasokan listrik sing cocog kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    CIRI-CIRI MUSIK Gawe kasus sumber daya 104HP. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Asli dikembangake minangka kasus ergonomik kanggo pengontrol kayata Rene lan Pressure Points ...

    rincian
  • Make Noise Skiff no Power

    Metu saka Simpenan
    Versi desktop Make Noise sing paling apik kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    TAMPOK MUSIK Gawe Bising tanpa pasokan tenaga. Ora ana sing digunakake, lan logo Gawe Bising ing sisih ora sumunar. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Wiwitane yaiku Rene lan Mata Tekanan ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 71,390 (¥ 64,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Make Noise Tape & Microsound Music Machine

    ¥ 284,900 (¥ 259,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gawe sistem modular kompak Noise sing lapisan lan rekonstruksi swara sing dijupuk lan nangani proses stereo nganti output pungkasan

    FITUR MUSIKO Mesin Musik Pita & Mikropon yaiku sistem synthesizer kompak Make Noise.Terdiri saka modul stereo, sistem iki nduweni kemampuan kanggo njupuk swara eksternal lan mbentuk maneh dadi sing anyar ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    ¥ 45,540 (¥ 41,400 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • Make Noise Tempi

    Metu saka Simpenan
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x