Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Filter

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    ¥ 28,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    ¥ 28,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 21,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • Verbos Electronics Noise&Filter

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass tetep + sumber swara analog

    FITUR MUSIKI Noise & Filter minangka sarana swara sing dilengkapi sumber swara analog lan filter bandpass frekuensi tetep.Output filter ana ing patang wilayah frekuensi sing beda-beda, sing padha karo band Bark Filter perusahaan.Uga, ana swara analog ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • WMD C4RBN

    ¥ 21,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    CIRI MUSIK C4RBN yaiku filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN wis ningkatake stabilitas lan antarmuka kanggo kinerja langsung. Saturator diwenehake ing tahap input jalur sinyal analog lengkap.

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Intellijel Designs uVCF

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter multi-mode kanthi kualitas swara lancar mung 6 HP!

    FITUR MUSIK Filter saringan multimode analog sing kompak lan resik. Kaya modul Intellijel, gelombang sinus osilasi dhewe apik banget, mula uga migunani minangka modulator FM.Katrangan saben bagean ditampilake kanthi mouse liwat DEMO ing ...

    rincian
  • ALM Busy Mum M8

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter-krim lan lemak sedheng lemak karo VCA inspirasi AKAI S950!

    CIRI-CIRI MUSIK Mum M8 yaiku saringan low-pass karo VCA sing duwe swara unik lan lemak sing dikembangake adhedhasar filter sing dipasang ing mesin sampler terkenal Akai S950. Filter iki nduwe nada lancar sing khas, mesthi ora mung kanggo synths biasa, nanging uga kanggo frekuensi kompleks ...

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Behringer 914 Fixed Filter Bank

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Swara Vintage 70an. Modul bank filter tetep kanggo Eurorack

    TAMPOK MUSIK 914 Filter Filter Bank yaiku modul bank filter analog kanggo Eurorack 70-an. Rolas saringan bandpass ing kisaran 125Hz nganti 5.6kHz, saringan lowpass (frekuensi puncak: 12Hz, 100db / oct ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 23,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • XAOC Devices Belgrad

    ¥ 41,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    "Kembar kembar" saringan sing ngidini rong saringan digabungake ing pirang-pirang mode

    FITUR MUSIKIR Belgrad minangka filter analog sing bisa ngasilake sintesis pengurangan khas nganti generasi nada sing unik. Fitur paling gedhe yaiku nduwe rong intine filter puncak resonansi lan bisa milih 2 jinis ciri tanggapan frekuensi. Belgrad duwe rong variabel negara ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Sputnik Modular Quad VCF/VCA

    Metu saka Simpenan
    4 saluran saluran rendah saluran kanthi macem-macem output campuran!

    FEATURES MUSIKKU Iki modul mixable low pass gapura / modul mixer VCA. Saben saluran bisa milih telung mode ing ngisor iki kanthi saklar. Mode -VCF: CV ngontrol pemotongan filter kasebut. · Mod COMBO: Pemotong CV lan VCA padha ...

    rincian
  • Tiptop Audio Forbidden Planet

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode Steiner-Parker Synthacon

    CIRI-CIRI MUSIK Larangan Planet minangka filter multimode sing modhél sawise Steiner-Parker Synthacon. Iki nampilake output pass-pass, band-pass, lan pass-high, lan uga nduwe swara pass-pass sing cetha. DEMO

  • Erica Synths Pico VCF1

    ¥ 11,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tipe polivoks saringan saringan / bandpass

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Filter polivoks jinis. Switch ngalih antarane pass pass lan band pass. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi. Nggunakake amplifier operasional Rusia.  

  • Manhattan Analog Discrete SVVCF

    ¥ 28,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCF V2

    Metu saka Simpenan
    VCF kanthi distorsi lan anget kaya tabung vakum

    CIRI MUSIK Fusion VCF v2 minangka filter pass rendah kanthi maksimal 4 kutub (-24dB / Oct) kanthi karakter tabung vakum sing kuwat. Slope saringan bisa diuripake antarane 4 cagak lan 2 cagak kanthi saklar. Overdrives tabung vakum ing antarane tahap panyaring, lan tahapan akhir yaiku germanium.

    rincian
  • Instruo I-o47

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode resonator inspirasi dening modul ARP2500

    FEATURES MUSIK I-ō47 minangka filter resonator multimode modern sing diilhami dening modul ARP2500 1047. VCA internal dirancang kanthi nggabungake transistor sing cocog lan amplifier operasional presisi. Output kurang pass, band pass, hyper ...

    rincian
  • 2hp MMF (Silver)

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 panyaring multimode HP

    FEATURES MUSIK MMF yaiku modul panyaring multimode 12dB / Oct (2-pole). Iki duwe output pass-pass, high-pass lan band-pass, lan frekuensi pemotong lan résonansi bisa uga dikendhaleni dening CV.

  • Verbos Electronics Bark Filter Processor

    ¥ 99,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    12 band tetep saringan bank! Pocapan swara bisa uga karo pengikut envelope

    Prosesor Musical Filter Prosesor yaiku prosesor sinyal kanthi 12 saringan band pass frekuensi tetep. Pita panyaring kasebut cocog karo band frekuensi adhedhasar psikoacoustics sing diarani skala Bark (sing disusun kabeh liyane), lan ing antarane band sing ...

    rincian
  • Behringer 904A VC Low Pass Filter

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul v re swara VCF sedheng 70 v re

    FEATURES MUSIK 904A VC Low Pass Filter yaiku modul VCF pass rendah analog kanggo Eurorack kanthi swara 70an. Fitur antarmuka klasik lan prasaja, pemindahan frekuensi kisaran, lan registrasi ...

    rincian
  • Behringer 923 Filters

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter dual analog

    FEATURES MUSIK 923 Filter yaiku modul filter dual Vintage sing kalebu sumber pass / high pass lan swara kurang. Sampeyan uga bisa nggawe swara percussive nggunakake sumber swara kanthi loro output saben. Swara Vintage 2an 70 dual filter ...

    rincian
  • Manhattan Analog Steiner Synthasystem VCF

    ¥ 25,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter Synthasystem Steiner-Parker

    CIRI-CIRI MUSIK Modul filter Steiner-A sing diliseni kanthi resmi saka sistem Parker Syntha. Mode kasebut bisa diuripake saka pass pass, band pass, lan pass high, lan loro jacks modulasi cutoff sing duwe aten dipasang. Output padha ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Bionic Lester mkIII

    Metu saka Simpenan
    Filter digital 2-pole kanthi swara agresif

    CIRI-CIRI MUSIK Bionic Lester yaiku panyaring digital variabel 2-saluran kanthi karakter agresif sing unik. Mod panyaring ganti terus karo tombol lan CV, lan owah-owahan saka pass pass → band pass → high pass → noto → kabeh pass / sisir. Digital ...

    rincian
x