Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Filter

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • WMD C4RBN

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    CIRI MUSIK C4RBN yaiku filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN wis ningkatake stabilitas lan antarmuka kanggo kinerja langsung. Saturator diwenehake ing tahap input jalur sinyal analog lengkap.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • XAOC Devices Belgrad

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    "Kembar kembar" saringan sing ngidini rong saringan digabungake ing pirang-pirang mode

    FITUR MUSIKIR Belgrad minangka filter analog sing bisa ngasilake sintesis pengurangan khas nganti generasi nada sing unik. Fitur paling gedhe yaiku nduwe rong intine filter puncak resonansi lan bisa milih 2 jinis ciri tanggapan frekuensi. Belgrad duwe rong variabel negara ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • Verbos Electronics Noise&Filter

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter bandpass tetep + sumber swara analog

    FITUR MUSIKI Noise & Filter minangka sarana swara sing dilengkapi sumber swara analog lan filter bandpass frekuensi tetep.Output filter ana ing patang wilayah frekuensi sing beda-beda, sing padha karo band Bark Filter perusahaan.Uga, ana swara analog ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 39,800 (¥ 36,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    Metu saka Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF

    Metu saka Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • Mannequins Three Sisters

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter kaping telu kanthi macem-macem masukan lan output sing bisa dimainake nganggo patch diri

    TAMPOK MUSIK Tiga Sadulur yaiku panyaring link sing nggunakake telung saringan kanggo nindakake macem-macem wujud nada. Kasusun saka telung saringan, saben duwe input lan output. Kajaba iku, ALL input kanggo kabeh saringan, output kabeh saringan dicampur lan dijupuk ...

    rincian
  • ALM Busy Mum M8

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter-krim lan lemak sedheng lemak karo VCA inspirasi AKAI S950!

    CIRI-CIRI MUSIK Mum M8 yaiku saringan low-pass karo VCA sing duwe swara unik lan lemak sing dikembangake adhedhasar filter sing dipasang ing mesin sampler terkenal Akai S950. Filter iki nduwe nada lancar sing khas, mesthi ora mung kanggo synths biasa, nanging uga kanggo frekuensi kompleks ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Expert Sleepers Beatrix

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo kontrol offset frekuensi.Phase analog karo OTA transistor diskrit

    FITUR MUSIK CINTA Sleepers Beatrix minangka phaser analog sing bisa dikontrol kanthi voltase kanggo Eurorack.Unit iki, sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit, duwe frekuensi kedudukan, ambane efek, kontrol CV (umpan balik), lan resonansi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Intellijel Designs uVCF

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multi-mode kanthi kualitas swara lancar mung 6 HP!

    FITUR MUSIK Filter saringan multimode analog sing kompak lan resik. Kaya modul Intellijel, gelombang sinus osilasi dhewe apik banget, mula uga migunani minangka modulator FM.Katrangan saben bagean ditampilake kanthi mouse liwat DEMO ing ...

    rincian
  • Behringer 914 Fixed Filter Bank

    Metu saka Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul bank filter tetep kanggo Eurorack

    TAMPOK MUSIK 914 Filter Filter Bank yaiku modul bank filter analog kanggo Eurorack 70-an. Rolas saringan bandpass ing kisaran 125Hz nganti 5.6kHz, saringan lowpass (frekuensi puncak: 12Hz, 100db / oct ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF

    ¥ 31,680 (¥ 28,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 26,180 (¥ 23,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • Tiptop Audio Forbidden Planet

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode Steiner-Parker Synthacon

    CIRI-CIRI MUSIK Larangan Planet minangka filter multimode sing modhél sawise Steiner-Parker Synthacon. Iki nampilake output pass-pass, band-pass, lan pass-high, lan uga nduwe swara pass-pass sing cetha. DEMO

  • Instruo I-o47

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode resonator inspirasi dening modul ARP2500

    FEATURES MUSIK I-ō47 minangka filter resonator multimode modern sing diilhami dening modul ARP2500 1047. VCA internal dirancang kanthi nggabungake transistor sing cocog lan amplifier operasional presisi. Output kurang pass, band pass, hyper ...

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIKO Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik khusus kanggo generasi lan pamroses swara elektronik.Kajaba karo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben band duwe jarak kaping 2 utama lan ngasilake pucuk lan lembah formant sing padha karo instrumen akustik. R ...

    rincian
  • Behringer FILTAMP 1006

    Metu saka Simpenan
    Modul VCF analog / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIKIAL Behringer 1006 minangka VCF / VCA analog sing ngasilake reproduksi filter low-pass / modul VCA diskret klasik taun 70-an ing lingkungan Eurorack.Antarmuka grafis lan gampang dingerteni nyadari operasi intuitif sanajan ing pandang sepisanan.Struktur sing sederhana ...

    rincian
x