Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Instruo

Instruo

Skotlandia minangka produsen Eurorack adhedhasar Glasgow dening Jason Lim. Ngenalake sekitar 2017, kita ngrilis modul anyar lan bermutu kanthi apik, lan dadi salah sawijining produsen paling dhuwur. Saliyane modul analog berkualitas tinggi sing diilhami dening Buchla lan ARP, modul eksperimen kayata modul digital kayata granular lan looper, lan modul acak nggunakake arus biofeedback uga misuwur kanthi kualitas lan unik.
  • Instruo Arbhar

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Instruo Athru

    Rega asli ¥ 29,900
    Saiki rega ¥ 27,390 (¥ 24,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP gelombang shaper lengkap

    TAMPOK MUSIK Athru minangka folder gelombang kompak lan lengkap. Folder gelombang sing nggawe gelombang gelombang luwih gedhe lan melu bali saka ukuran nalika ngluwihi ukuran tartamtu bisa ngontrol jumlah lipatan nganggo slider lan CV kanthi attenuverter. Athru duwe Cigna nomer loro ...

    rincian
  • Instruo Ceis

    Rega asli ¥ 25,900
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    Amplop analog ADSR kanthi kendhali CV lan output gapura kanggo saben tahapan

    FEATURES MUSIK Ceis minangka modul amplop sing nambah fungsi unik kanggo modular menyang amplop ADSR klasik. Saben fader ngontrol Wektu nyerang, wektu bosok, level Sustain, wektu Rilis, lan voltase bisa dikontrol saka jack ngisor ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    Rega asli ¥ 80,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Instruo I-o47

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode resonator inspirasi dening modul ARP2500

    FEATURES MUSIK I-ō47 minangka filter resonator multimode modern sing diilhami dening modul ARP2500 1047. VCA internal dirancang kanthi nggabungake transistor sing cocog lan amplifier operasional presisi. Output kurang pass, band pass, hyper ...

    rincian
  • Instruo Lion

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Instruo Lion [USED:U158005-W1]

    USED
    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Instruo Saich

    Rega asli ¥ 67,900
    Saiki rega ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saich minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Papat ombak sawooth analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Instruo SCION

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Instruo Tain

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngoper analog dual bidirectional

    FITUR MUSIKAT Instruo Tain minangka modul ngoper analog 2-saluran.Saben saluran ndhuwur lan ngisor duwe fungsi sing padha, lan dilengkapi input / output sing dienggo ing kaloro arah, tombol manual sing ngalih rute lan input CV, lan saklar pangowahan fungsi tipe ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    Rega asli ¥ 20,900
    Saiki rega ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • Instruo Tona

    Metu saka Simpenan
    Tonton VCO inti kanthi gelombang shaper

    FEATURES MUSIK Tona minangka osilator analog kanthi folder gelombang. Wiwit osilator gelombang gergaji duwe struktur sing beda karo Ts-l saka inti segitiga, sink sing keras sing bisa nyetel maneh gelombang kasebut uga bisa digunakake. Folder gelombang bisa dikendhaleni kanthi slider lan CV kanthi attenuator ...

    rincian
  • Instruo Traigh

    ¥ 28,800 (¥ 26,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangga trus trans-trans transistor 3-input swara klasik

    CIRI-CIRIK MUJUNG Traigh minangka filter sing murah banget kanthi swara klasik lan anget. Kanggo audio, telung masukan bisa dicampur karo panggeser. Penguat operasional digunakake mung ing bagean mixer lan bagian output, awak filter dumadi saka sirkuit diskrit nggunakake transistor lan kapasitor, lan ...

    rincian
  • Instruo Troika

    Rega asli ¥ 80,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Variabel gelombang osilator analog macem-macem!

    FEATURES MUSIK Trojan iku modul osilator sing gabungke telung osilator analog dadi siji modul. Saben osilator duwe slider sing ngidini sampeyan nyebrang antarane gelombang sinus, segitiga, alun-alun, lan gergaji 3 uga osilator 1 uga duwe kontrol lebar denyut ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    Rega asli ¥ 39,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Instruo Ts-L (B-Stock)

    Rega asli ¥ 39,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Instruo Vinca

    Rega asli ¥ 29,900
    Saiki rega ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP / 2CH VCA kebak fungsi sing bisa digunakake lan nuntun

    FEATURES MUSIK Vincâ minangka VCA 2 saluran. Siji VCA duwe kontrol offset (bias) lan uga bisa ngoperasikake CV ing arah sing negatif. VCA liyane duwe bathi sing dikendhaleni dening slider, lan nalika dipasang karo CVin, slider ...

    rincian
  • Instruo [2]f

    Rega asli ¥ 14,900
    Saiki rega ¥ 11,800 (¥ 10,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Fader manual 2CH prasaja kanthi LED

    CIRI MUSIK [2] f minangka modul fader 2-saluran sing sederhana lan kompak. Voltase sing cocog karo posisi panggeser yaiku output saka saben saluran. Ing voltase output voltase bisa diuripake kanggo saben saluran kanthi jumper ing mburi papan, lan 0 nganti 10V utawa 0 nganti 5V.

  • Instruo/Divkid Ochd

    Rega asli ¥ 27,900
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x