Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Pemicu Tundha / Gapura VC / Generator Burst

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • 2hp Brst (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • 2hp Brst (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Silver)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Malekko Heavy Quad Gate Delay

    Metu saka Simpenan
    Wektu tundha gapura 4 saluran kanthi fleksibel kanthi mode input sing bisa diowahi lan entuk ukuran

    FEATURES MUSIK Quad Gate Delay yaiku wektu tundha gapura 4 saluran. Input gerbang menyang saben saluran bakal output sawise wektu tundha wektu sing ditemtokake saben tombol. Wektu tundha bisa dikontrol kanthi voltase ing CH1 lan CH2. Gerbang input Input lan wektu tundha ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
  • 4ms SCM Breakout ( SCMBO )

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Breakout sing menehi macem-macem kontrol voltase kanggo SCM

    FITUR MUSIKO SCM Breakout (SCMBO) minangka modul ekstensi Shuffling Clock Multiplier. Saliyane kontrol Shuffle / Slip / Skip, ditambah fungsi fungsi kontrol kacepetan jembaré / bisu / 4x anyar.Saben fungsi duwe tombol manual lan CV ing ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Behringer 911A Dual Trigger Delay

    Metu saka Simpenan
    Modul wektu tundha pemicu dobel analog

    TAMPILAN MUSIK 911A Dual Pemicu Dual minangka wektu tundha pemicu lan mlaku karo 911 Envelope Generator. Cara sambungan loro sirkuit bisa dipilih saka podo karo, seri, utawa operasi individu. "Modular 2" sirkuit seri kanthi setya ngasilake ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Black)

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Rebel Technology Phoreo

    ¥ 28,270 (¥ 25,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sarana kanthi telung fungsi sing bisa digunakake kanggo nggawe irama

    CIRI-CIRI MUSIK Phoreo (Φορέω) minangka modul fungsi multifungsi sing proses pemicu, gapura lan jam. Nindakake fungsi ing ngisor iki supaya saka ndhuwur. Seksi Modulasi Widget Jembar: Modulasi dawa gapura (jembarake pulsa) saka jam / pemicu / isyarat gapura mlebu ...

    rincian
  • Rebel Technology Logoi

    ¥ 33,990 (¥ 30,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi jam / kontras / tundha sing bisa dikontrol voltase sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara

    FEATURES MUSIK Logoi yaiku pembagi jam / wektu tundha / kontra kanthi kontrol voltase.

  • [DIY Kit] 4ms SCM Breakout Kit (SCMBO Kit)

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY SCMBO

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms SCM Break ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x