Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Pemicu Tundha / Gapura VC / Generator Burst

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • 2hp Brst (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • 2hp Brst (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual ADSR

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR sing nyenengake adhedhasar SH-101! Cocog kanggo dhasar lan timbal.

    FEATURES MUSIK Dual ADSR minangka generator envelope ADSR dual sing dirancang adhedhasar karakteristik amplop SH-101. Amplop snappy SH-101 wis maleh, lan mode switch lan siklus kisaran wis ditambahi. Visibilitas lan lensa geser ...

    rincian
  • Befaco Burst

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VC pemicu bledosan generator karo macem-macem kontrol

    FITUR MUSIK Befaco Burst minangka generator bledosan pemicu sing bisa ngontrol kemungkinan kedadeyan / distribusi temporal / jumlah divisi.Kanthi nggawe bledosan pemicu saben-saben dipicu dening tombol manual utawa pemicu eksternal, lan ngenalake rantai acara organik menyang sistem modular ...

    rincian
  • Malekko Heavy Quad Gate Delay

    Metu saka Simpenan
    Wektu tundha gapura 4 saluran kanthi fleksibel kanthi mode input sing bisa diowahi lan entuk ukuran

    FEATURES MUSIK Quad Gate Delay yaiku wektu tundha gapura 4 saluran. Input gerbang menyang saben saluran bakal output sawise wektu tundha wektu sing ditemtokake saben tombol. Wektu tundha bisa dikontrol kanthi voltase ing CH1 lan CH2. Gerbang input Input lan wektu tundha ...

    rincian
  • 4ms SCM Breakout ( SCMBO )

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Breakout sing menehi macem-macem kontrol voltase kanggo SCM

    FITUR MUSIKO SCM Breakout (SCMBO) minangka modul ekstensi Shuffling Clock Multiplier. Saliyane kontrol Shuffle / Slip / Skip, ditambah fungsi fungsi kontrol kacepetan jembaré / bisu / 4x anyar.Saben fungsi duwe tombol manual lan CV ing ...

    rincian
  • Befaco Rampage

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Black)

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
  • Rebel Technology Phoreo

    ¥ 28,270 (¥ 25,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sarana kanthi telung fungsi sing bisa digunakake kanggo nggawe irama

    CIRI-CIRI MUSIK Phoreo (Φορέω) minangka modul fungsi multifungsi sing proses pemicu, gapura lan jam. Nindakake fungsi ing ngisor iki supaya saka ndhuwur. Seksi Modulasi Widget Jembar: Modulasi dawa gapura (jembarake pulsa) saka jam / pemicu / isyarat gapura mlebu ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Silver)

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FITUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gerbang independen kanthi siji pemicu (Burst) minangka sinyal.Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma, lan urutan kasebut beroperasi karo jam eksternal utawa jam internal.Encoder lan ...

    rincian
  • Rebel Technology Logoi

    ¥ 33,990 (¥ 30,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi jam / kontras / tundha sing bisa dikontrol voltase sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara

    FEATURES MUSIK Logoi yaiku pembagi jam / wektu tundha / kontra kanthi kontrol voltase.

  • [DIY Kit] 4ms SCM Breakout Kit (SCMBO Kit)

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY SCMBO

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms SCM Break ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x