Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Antarmuka Audio (AD / DA)

  • Expert Sleepers ES-9

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-8

    ¥ 67,900 (¥ 61,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Befaco AC/DC

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka Audio USB Kompak sing Selaras karo Kelas / DC

    FITUR MUSIK AC/DC minangka antarmuka audio gabungan kelas format Eurorack/DC.Dirancang kanggo 6HP sing ngirit ruang, sampurna kanggo kinerja langsung utawa persiyapan lelungan, unit iki minangka platform OWL Rebel Technology...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x