Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Contoh lan Terus / Trek lan Daftar / Shift Register

  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 43,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Mutable Instruments Kinks

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Rectifier / logika / conto & modul modul nganggo analog

    FITUR MUSIK modul modul sinyal analog.Rectifier circuit Logika analog (maksimal / minimal) Dumadi saka 3 bagean conto & tahan. Antarmuka Mouse over kanggo nampilake katrangan saben bagean  

  • Intellijel Designs Shifty

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul alokasi swara sing ngidini sampeyan nggawe urutan cathetan polyphonic

    CIRI-CIRI MUSIK Intellijel Shifty minangka modul alokasi swara sing ngidini sampeyan nemtokake urutan CV / urutan gapura saka siji urutan nganti pirang-pirang swara. Uga dilengkapi mode registrasi shift, alokasi pitch beda saka mode alokasi swara ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • 2hp S+H (Silver)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 67,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • 2hp S+H (Black)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 76,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Synthesis Technology E102 Quad Temporal Shifter

    Metu saka Simpenan
    Ndhaptar registrasi shift analog. Kontrol tundha apik banget.

    FITUR MUSIK E102 minangka implementasi digital saka analog shift register (ASR) sing digunakake ing synthesizer Serge lan sapanunggalane.Fungsi wis ditambahi karo kontrol wektu tundha sing unik, lan digitalisasi nggawe sampling lan holding sing akurat banget. INPU ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x