Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Contoh lan Terus / Trek lan Daftar / Shift Register

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 106,900 (¥ 97,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • 2hp S+H (Silver)

    ¥ 14,000 (¥ 12,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • Intellijel Designs Shifty

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul alokasi swara sing ngidini sampeyan nggawe urutan cathetan polyphonic

    CIRI-CIRI MUSIK Intellijel Shifty minangka modul alokasi swara sing ngidini sampeyan nemtokake urutan CV / urutan gapura saka siji urutan nganti pirang-pirang swara. Uga dilengkapi mode registrasi shift, alokasi pitch beda saka mode alokasi swara ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    Metu saka Simpenan
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Joranalogue Step 8

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Operasi ing tingkat audio uga bisa.Patch daftar pelacakan / sampling urutan sing bisa diprogram

    FITUR MUSIK Joranalogue Step 8 minangka blok bangunan modular anyar sing nawakake fitur kreatif kayata sequencers / switch sequential / counter / register shift analog liwat sirkuit analog unik. Teknologi sirkuit canggih sing digunakake dening Langkah 8 yaiku analog ...

    rincian
  • 2hp S+H (Black)

    ¥ 14,000 (¥ 12,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dual sampel lan tahan nganggo mung 2 HP!

    FITUR MUSIKO 2 conto saluran & tahan mung 2HP.  

  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Stepped) punika modul multifungsi gabungan tembelan-programmable sing nyedhiyani macem-macem liwat lan fungsi sampel kanggo audio lan CV, lan iku salah siji saka modul penting saka sistem Serge. ...

    rincian
  • Frap Tools Sapel

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sumber acak sing bisa ngasilake macem-macem voltase

    FITUR MUSIK Frap Tools Sapel minangka generator CV acak serbaguna kanggo sistem modular Eurorack. Macem-macem nilai acak sing diasilake Sapel diconto saka swara termal analog lan mati ing tambalan kanthi generasi acak nyata ...

    rincian
  • Erica Synths Pico LFO/S&H

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sumber modulasi kompak sing kasusun saka sirkuit S&H kinerja dhuwur lan LFO.

    FITUR MUSIK Pico LFO / S & H minangka sumber modulasi analog lengkap sing ngetrapake sirkuit LFO lan sampel lan terus. Antarmuka kompak 3HP nduweni kontrol periodik LFO, output LFO gelombang persegi sing uga bisa digunakake minangka sinyal jam, lan output LFO gelombang segitiga ...

    rincian
  • Mosaic Sample | Hold (Black)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 saluran sampel & terus

    FITUR MUSIK Mosaic Sample & Hold yaiku format 1U 2 saluran sampel analog & sirkuit tahan.Entuk wektu akuisisi sinyal analog sing cepet banget lan daya nahan voltase dhuwur, unit iki bisa nggawe urutan pitch sing sampurna saka swara putih, lan audio ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    Metu saka Simpenan
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIK Rossum Electro-Music Mob? Of Emus (MOE) yaiku fleksibel 6 saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator wangun variabel, sampel & tahan, modulator tegangan acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, quantizer, lsp. Hmm. ..

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampel unik lan tahan karo sequencer kanggo sumber pemicu

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout (B-Stock)

    Rega asli ¥ 44,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator [USED:U200003-W1]

    USED
    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampel unik lan tahan karo sequencer kanggo sumber pemicu

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • Erica Synths Black Modulator V2

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sumber modulasi / swara sing bisa digunakake ing sawetara audio lan jam.Gawe swara 1-bit kanggo micu fungsi crash crash

    FITUR MUSIKA Erica Synths Black Modulator V2 minangka sumber modulasi / swara sing kasusun saka telung output gelombang output output, generator swara adhedhasar diode Zener, lan sirkuit conto lan jam sing bisa ditrapake.Gelombang gergaji, gelombang segitiga, gelombang persegi ...

    rincian
  • Mosaic Sample | Hold (White)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 saluran sampel & terus

    FITUR MUSIK Mosaic Sample & Hold yaiku format 1U 2 saluran sampel analog & sirkuit tahan.Entuk wektu akuisisi sinyal analog sing cepet banget lan daya nahan voltase dhuwur, unit iki bisa nggawe urutan pitch sing sampurna saka swara putih, lan audio ...

    rincian
  • Synthesis Technology E102 Quad Temporal Shifter

    Metu saka Simpenan
    Ndhaptar registrasi shift analog. Kontrol tundha apik banget.

    FITUR MUSIK E102 minangka implementasi digital saka analog shift register (ASR) sing digunakake ing synthesizer Serge lan sapanunggalane.Fungsi wis ditambahi karo kontrol wektu tundha sing unik, lan digitalisasi nggawe sampling lan holding sing akurat banget. INPU ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Richter Noise Ring

    Metu saka Simpenan
    Modul acak digital njejeri Wiard 1210 kanggo Eurorack

    Jacks & Knobs FITUR MUSIK Komentar bakal ditambahake  

Ndeleng kabeh produk
x