Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Desain Intellijel

Desain Intellijel

Intellijel minangka merek Eurorack sing diadegake Danjel van Tijn, adhedhasar ing Vancouver, Kanada. Iki nggawe debut ing taun 2009 kanthi tundha sawise Make Noise, lsp, lan wis dadi salah sawijining produsen paling dhuwur kanthi modul sing padhet lan bermutu tinggi. Saiki kita kerja sama karo sawetara insinyur lan makarya dadi tim kanggo ngeculake akeh modul lan kasus kanthi barisan sing akeh.
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Black)

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Silver)

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Silver

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Audio Jacks v2

    ¥ 3,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Versi anyar 7U Performance Case seimbang / output stereo seimbang

    Iki minangka versi anyar saka bagean input / output stereo sing seimbang saka FEATURES MUSIKKU 7U. Papan iki kalebu ing Case Performance 2019U wiwit separo pisanan taun 7, nanging yen sampeyan tuku sadurunge, sampeyan bisa ngganti 4 papan.

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (104HP)

    ¥ 88,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 104HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (84HP)

    ¥ 79,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case Stealth Black (84HP)

    ¥ 79,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi ireng kasus 7U 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur sing nambah kinerja kinerja kanthi modular

    FITUR MUSIKO Versi ireng kasus 3HP kanthi tutup listrik sing rong spasi 2U lan siji ruangan 1U ing sisih ndhuwur.Maneka warna langkah sing ditindakake kanggo nambah kinerja ing modular.Kajaba tutup, adaptor AC dipasang. Ruang 1U utamane kanggo keperluan ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

    ¥ 88,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs AC Adapter for TPS80W

    ¥ 4,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Adaptor AC kanggo panggunaan Jepang sing bisa digunakake nganggo TPS80W

    Adaptor AC dienggo ing Jepang sing bisa digunakake nganggo FITUR MUSIK TPS80W.Output 15VDC, 2.5mm, plus tengah.

  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 76,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Intellijel Designs AUDIO I/O Jacks 1U

    ¥ 2,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul audio I / O 1U / output

    Iki minangka modul input / output kanggo nggunakake MUSIK KANGGO AUDIO I / O 1U ing papan 4U kayata kasus 1U (jinis lawas sing dudu Palette).

  • Intellijel Designs Audio Interface II

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output stereo sing bermutu kanthi sambungan sing seimbang! Cocog kanggo pangaturan tingkat lan output akhir.

    TAMPOK MUSIK KONTOR Audio II yaiku modul input / output stereo sing bermutu. Biasane, Eurorack nambah tingkat supaya output synths, antarmuka audio PC, efek pedal, lan sapiturute luwih murah tinimbang Eurorack bisa diproses, lan Eurora ...

    rincian
  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 25,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Intellijel Designs Blank Panels 1U

    Metu saka Simpenan
    1U panel kosong

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Buffard Multiple Classic

    CIRI MUSIK 2HP kompak output 2X3 kaping pirang-pirang. Amarga jinis buffered, mula akurat lan stabil banget. Sampeyan uga cocog kanggo macem-macem pitches. Uga, amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, iku uga tumindak minangka pirang-pirang output 1X6 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 56,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U [USED:U148002-W1]

    Metu saka Simpenan
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual ADSR

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR sing nyenengake adhedhasar SH-101! Cocog kanggo dhasar lan timbal.

    FEATURES MUSIK Dual ADSR minangka generator envelope ADSR dual sing dirancang adhedhasar karakteristik amplop SH-101. Amplop snappy SH-101 wis maleh, lan mode switch lan siklus kisaran wis ditambahi. Visibilitas lan lensa geser ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Intellijel Designs Duatt

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs FSR 1U

    ¥ 8,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep kanggo ngowahi tekanan menyang CV lan output

    CIRI-CIRI MUSIK FSR 1U yaiku modul output CV tekanan nggunakake resistor sensori digawe khusus (Foror sensing resistor). Saliyane output CV miturut tekanan, sinyal gapura minangka output saka GATE nalika ndemek DEMO

  • Intellijel Designs Gig Bag For Performance Case 7U 104HP用

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    CIRI-CIRI MUSIK Kothak Karet, kuat lan tahan banter kanggo Case Performance Intellijel. Pelbagai macem-macem peripheral bisa disimpen ing kanthong njaba. Kanthi tali bahu lan gagang. Kanggo kasus 104HP / 7U.  

  • Intellijel Designs Gig Bag For Performance Case 7U 84HP用

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    CIRI-CIRI MUSIK Kothak Karet, kuat lan tahan banter kanggo Case Performance Intellijel. Pelbagai macem-macem peripheral bisa disimpen ing kanthong njaba. Kanthi tali bahu lan gagang. Kanggo kasus 84HP / 7U.  

  • Intellijel Designs Hub

    ¥ 1,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gampang pasif kaping 4CH sing ora njupuk ruang modul

    Hub minangka macem-macem pasif 4-saluran.Saiki, desaine dudu logo Intellijel, nanging tandha robot.

  • Intellijel Designs Jellysquasher

    Metu saka Simpenan
    Modul kompresor analog sing bisa warnane swara

    TAMPOK MUSIK Modul kompresor analog sing ngidini sampeyan nambahake swara menyang swarane kanthi macem-macem cara. Jalur sinyal 100% analog, lan output deteksi puncak kanthi logarithm RMS kanthi input chain sisih dikirim menyang trafo Edcore kanggo efek jenuh sing apik. 3 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Joiner for 7U Performance Case

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    7U kasus gabungan

    * Ana goresan uga amarga manufaktur. Mangga elinga sadurunge tuku. TAMPILAN MUSIK Dhewe kanggo nyambungake loro Kasus Prestasi 2U.

  • Intellijel Designs Korgasmatron II [USED:U148004-W0]

    USED
    ¥ 28,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode dobel adhedhasar sirkuit MS20

    Filter multi-mode dobel, sing sadurunge Morgasmatron

  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • Intellijel Designs Line Out 1U

    ¥ 4,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output 1U level sederhana lan kualitas apik

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 61,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Intellijel Designs Morgasmatron

    ¥ 44,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter dual mode macem-macem yaiku evolusi Korgasmatron

    CIRI MUSIK Morgasmatron minangka modul filter dual sing dilengkapi saringan multimode 6 mode. Dasar panyaring adhedhasar MS-2, nanging nduweni tambahan tuning lan fungsi dhewe. Kaloro saringan duwe kontrol mandhiri lan input / output ...

    rincian
x