Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Produk CG-

Produk CG-

CG-Products adhedhasar ing Berlin, Jerman, ing ngendi Christian Gunter, sing wis aktif dadi musisi jazz elektronik sajrone pirang-pirang taun, ngluncurake adhedhasar ide alat musik elektronik analog sing dikembangake kanggo awake dhewe luwih saka 20 taun. Apa manufaktur Eurorack. Barisan kalebu modul wektu tundha sing bisa digunakake minangka sumber swara nggunakake unsur BBD, osilator kanthi kualitas swara banget analog, lan modul antarmuka kanggo nggabungake dinamika lan swara instrumen perkusi menyang sistem modular. Bakal utamane kuat kanggo ngasilake swara analog lan percussive sing khas musik elektronik Mekkah Berlin.

Pakdheウ ェ ブ サ イ トSampeyan uga bisa ndeleng alat musik elektronik lan karya liyane sing wis kepungkur.
  • CG-Products Add1

    ¥ 7,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul sarana sing bisa digunakake minangka tambahan presisi / komparator

    FITUR MUSIK Add1 minangka modul utilitas sing dilengkapi 2 saluran bagean sing salah sawijining fungsi ing ngisor iki dipilih kanthi saklar. Panambah presisi sing nambah lan ngasilake telung voltase input.Bisa digunakake kanggo nambah campuran CV, audio, lan campuran persatuan CV.Voltase output yaiku ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • CG-Products PCV1

    ¥ 6,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pisang modul / modul konversi plug 3.5mm

    FITUR MUSIKIK Konverter patch sing bisa digunakake kanggo ijolan sinyal karo synthesizer ing format sing nggunakake plug banana lan synth kayata Eurorack sing nggunakake colokan 3.5 mm.Voltase sing ditambal ing saben jack banana bisa dijupuk saka jack 3.5mm ing sisih tengen (lan uga kosok balene).Nanging, kalorone ...

    rincian
  • CG-Products Peak+Hold

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

    FITUR MUSIKUN Puncak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase.Mirip karo modul input eksternal kanthi pengikut amplop, nanging kanthi pickup sing ngowahi geter saka pencet instrumen utawa obyek perkusi mentah dadi sinyal listrik ...

    rincian
  • CG-Products X

    ¥ 17,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multiplier ring modulator / kuadran

    FITUR MUSIK X minangka modulator dering sing ngasilake produk input X lan input Y (dering modulasi) saka W.Apik banget kanggo swara modulasi dering analog lan metalik, bisa uga digunakake minangka VCA kanthi overdrive.Kabeh tombol lan tombol X-on ...

    rincian
  • CG-Products XR22 VCO FT

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul osilator sing nampilake macem-macem fungsi mbentuk nada nggunakake sintesis FSK lan AM lan swara analog sing sugih!

    FITUR MUSIKSA XR22 VCO FT minangka osilator analog unik sing bisa ngowahi nada kanthi cara kayata AM (lan modulasi dering) lan FSK (Frequency Shift Keying).Kualitas swara analog banget sanajan ora ana harmoni sing beda-beda utawa kuat, analog ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x