Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Generator Envelope

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 29,400 (¥ 26,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Qx

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah mburi gapura End of Rise / End of Fall menyang Quadrax

    CIRI MUSIK Qx minangka modul ngusir Quadrax. Duwe output gerbang End of Rise and End of Fall. Sajrone amplop AD, EoR munggah dhuwur nganti Rise mandheg lan tiba Mudhun, lan EoF munggah dhuwur nganti tiba Mudhun lan Rise rampung ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • WMD Time Warp

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 saluran kanthi 2HP, kompak liwat limiter gampang digunakake

    TAMPILAN MUSIK Wektu Warp yaiku dobel liwat dobel kanthi awak kompak lan antarmuka sing optimal. Kaloro bathi sing mateni dilengkapi karo fungsi kayata pandherek amplop saliyane fungsi mateni dhasar sing bisa diuripake / Off dening gapura, lan sampeyan bisa nggawe macem-macem CV ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Instruo Ceis

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop analog ADSR kanthi kendhali CV lan output gapura kanggo saben tahapan

    FEATURES MUSIK Ceis minangka modul amplop sing nambah fungsi unik kanggo modular menyang amplop ADSR klasik. Saben fader ngontrol Wektu nyerang, wektu bosok, level Sustain, wektu Rilis, lan voltase bisa dikontrol saka jack ngisor ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 74,900 (¥ 68,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
  • Behringer 140 DUAL ENVELOPE/LFO

    Metu saka Simpenan
    Amplop dobel & modul LFO kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 140 Dual Envelope / LFO minangka modul ADSR / LFO dobel kanggo Eurorack sing kasusun saka rong generator amplop lan LFO kanthi opsi fleksibel. Loro amplop ing saben bagean ADSR ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • Verbos Electronics Multi-Envelope

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop dual berkualitas tinggi kanthi output lan keluwesan luwih akeh tinimbang ADSR

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Multi-Envelope minangka produsen amplop high-spek 2 saluran. Saben envelope nduwe input Trigger lan Gate, lan bisa uga kanthi manual kanthi tombol. Envelope uga duwe tahap tundha lan Tahan, lan Telat Att ...

    rincian
  • Erica Synths Black Dual ASR EG

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output piper LFO lan output EOC.Generator amplop dual VC serbaguna

    FITUR MUSIK Erica Synths Black DUAL ASR EG yaiku generator amplop VC / LFO kanthi desain analog.Kanthi kontrol manual lan voltase kacepetan lan gelombang, modul serbaguna iki dirancang kanggo sistem modular canggih ...

    rincian
  • 2hp EG (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • 2hp EG (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • Behringer DUAL ENVELOPE GENERATOR 1003

    Metu saka Simpenan
    Modul ADSR dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 1003 minangka generator ADSR analog dobel sing ngasilake swara klasik taun 70-an ing lingkungan Eurorack. Kaloro generator nuduhake input Gerbang / Pemicu sing padha, nanging saben generator duwe kontrol parameter dhewe ...

    rincian
  • Hikari Instruments Triple AD

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul envelope 3CH AD sing digeser dening panggeser

    CIRI-CIRI MUSIK Telu AD minangka modul saka telung amplop AD independen. Wektu ATTACK lan DECAY bisa diatur kanthi geser, lan ora ana sustentasi sing ditindakake. Saben saluran uga duwe mode siklus sing mbaleni serangan → bosok kanthi saklar, ing kasus iki LF unipolar ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z4000

    ¥ 21,890 (¥ 19,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Iki minangka amplop ADSR sing ora bisa dikendhaleni!

    FEATURES MUSIK Z4000 minangka modul envelope sing bisa ngontrol voltase saben ADSR. Saben tombol ADSR alus nganti 0-50%, lan diatur supaya gerakan gedhe luwih saka 50%. Input retrigger ndhukung play lan serangan legato ...

    rincian
  • Behringer DUAL ENVELOPE GENERATOR 1033

    Metu saka Simpenan
    Modul ADSR dobel kanthi fungsi tundha gerbang kanggo Eurorack

    FITUR MUSIKIK Behringer 1033 minangka generator ADSR analog sing ngasilake swara klasik saka 70 ing lingkungan Eurorack. Kaloro generator nuduhake input Gerbang / Pemicu sing padha, nanging saben generator duwe kontrol parameter dhewe ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Cascade (Black)

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop kinerja tinggi kanthi VCA adhedhasar 2164 lan sumber swara virtual. Bisa diprogram maneh liwat Daisy

    FITUR MUSIKSA Cascade minangka generator envelope faktor / VCA / sumber swara kompak. Interaksi fitur fitur Cascade sing unik ngembangake kemungkinan tambalan irama lan modulasi, kanthi urutan ratchet siji, mumbul ...

    rincian
  • Behringer 911 Envelope Generator

    Metu saka Simpenan
    Modul generator generator analog

    TAMPOK MUSIK 911 Envelope Generator minangka modul Eurorack ADSR sing regane 70an. Antarmuka minangka tata letak sing ngontrol serangan, bosok, ngeculake, lan nyonggo saka ndhuwur, output pemicu S, lan output sinyal. ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual ADSR

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR sing nyenengake adhedhasar SH-101! Cocog kanggo dhasar lan timbal.

    FEATURES MUSIK Dual ADSR minangka generator envelope ADSR dual sing dirancang adhedhasar karakteristik amplop SH-101. Amplop snappy SH-101 wis maleh, lan mode switch lan siklus kisaran wis ditambahi. Visibilitas lan lensa geser ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Modulator

    Rega asli ¥ 17,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA nganggo amplop kompak

    DEMO Pico Modulator minangka envelope 3 HP VCA. Kanthi saklar, sampeyan bisa ngalih ing antarane amplop AD tanpa nyonggo (switch = "Trig") lan amplop ASR kanthi 100% nyonggo (switch = "Gate"). Nyerang kanthi otomatis nalika ora ditandhani "Gapura" ...

    rincian
x