Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Generator Envelope

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    Metu saka Simpenan
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Instruo Ceis

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop analog ADSR kanthi kendhali CV lan output gapura kanggo saben tahapan

    FEATURES MUSIK Ceis minangka modul amplop sing nambah fungsi unik kanggo modular menyang amplop ADSR klasik. Saben fader ngontrol Wektu nyerang, wektu bosok, level Sustain, wektu Rilis, lan voltase bisa dikontrol saka jack ngisor ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    Metu saka Simpenan
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 106,900 (¥ 97,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • Hikari Instruments Triple AD

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul envelope 3CH AD sing digeser dening panggeser

    CIRI-CIRI MUSIK Telu AD minangka modul saka telung amplop AD independen. Wektu ATTACK lan DECAY bisa diatur kanthi geser, lan ora ana sustentasi sing ditindakake. Saben saluran uga duwe mode siklus sing mbaleni serangan → bosok kanthi saklar, ing kasus iki LF unipolar ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Modulator

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA nganggo amplop kompak

    DEMO Pico Modulator minangka envelope 3 HP VCA. Kanthi saklar, sampeyan bisa ngalih ing antarane amplop AD tanpa nyonggo (switch = "Trig") lan amplop ASR kanthi 100% nyonggo (switch = "Gate"). Nyerang kanthi otomatis nalika ora ditandhani "Gapura" ...

    rincian
  • Black Corporation Rachael

    Metu saka Simpenan
    Modulator dering swara sing apik karo modulator lan ADSR sing dibangun

    FITUR MUSIK Black Corporation Rachael minangka modul pangolahan analog sing nyedhiyakake efek modulasi dering klasik.Osilator referensi khusus sing dibangun lan generator amplop ADSR yaiku modulator dering ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • Verbos Electronics Multi-Envelope

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop dual berkualitas tinggi kanthi output lan keluwesan luwih akeh tinimbang ADSR

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Multi-Envelope minangka produsen amplop high-spek 2 saluran. Saben envelope nduwe input Trigger lan Gate, lan bisa uga kanthi manual kanthi tombol. Envelope uga duwe tahap tundha lan Tahan, lan Telat Att ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    Metu saka Simpenan
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • 4ms Mini PEG

    ¥ 24,400 (¥ 22,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi paling anyar saka generator amplop populer sing mathuk ing sistem urip kompak

    FITUR MUSIK Mini PEG minangka versi saluran siji sing dikurangi saka generator amplop kinerja dhuwur perusahaan 'Pingable Envelope Generator (PEG)' nalika njaga fungsi utama sabisa-bisa.9 amplop sing disinkronake karo jam sing beda-beda...

    rincian
  • 2hp EG (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • Instruo Cnoc

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Output gerbang bisa ditugasake. 2-output, kompak West Coast-gaya fungsi generator

    FITUR MUSIK Cnoc punika analog, voltase-kontrol fungsi generator loro-tataran.Lair saka filsafat sintesis swara West Coast, jenis iki generator fungsi dadi adoh ngluwihi Kapabilitas generator amplop tradisional. AR, ASR, Loopi...

    rincian
  • Random*Source Serge Extended ADSR Envelope Generator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul amplop ADSR fleksibel kanthi wektu tundha pemicu lan kontrol voltase kanggo saben bagean

    FITUR MUSIK Serge Extended ADSR minangka generator amplop kompleks 4-segmen.Kontrol keyboard kanthi nginstal saben segmen, wektu tundha dhisikan, kontrol CV kanggo voltase induk, lan bentuk lereng sing bisa diganti ...

    rincian
  • Shakmat Modular Harlequin's Context

    ¥ 44,400 (¥ 40,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggawe / nyimpen macem-macem sinyal modulasi.Programmer modulasi 4 saluran sing kuat sing cocog kanggo mbangun set langsung

    FITUR MUSIK Harlequin's Context minangka programmer modulasi 4 saluran. 3 jinis voltase offset, 5 jinis LFO kanthi bentuk gelombang sing dibangun, 3 jinis amplop, voltase acak kanthi 2 mode, 2 jinis modulator khusus sing ngolah sinyal sing diasilake saka saluran sadurunge ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual ADSR

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR sing nyenengake adhedhasar SH-101! Cocog kanggo dhasar lan timbal.

    FEATURES MUSIK Dual ADSR minangka generator envelope ADSR dual sing dirancang adhedhasar karakteristik amplop SH-101. Amplop snappy SH-101 wis maleh, lan mode switch lan siklus kisaran wis ditambahi. Visibilitas lan lensa geser ...

    rincian
  • Instruo Larachd

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nerangake karo ngalih mlaku lan wis dibangun ing condenser mikropon.Utilitas input sing ngasilake macem-macem voltase kontrol saka sinyal eksternal input

    FITUR MUSIK Larachd minangka sarana input sing nyedhiyakake macem-macem cara kanggo input audio saka njaba modular, plus nggawe sinyal voltase kontrol musik migunani saka swara kasebut.Ngonversi sumber swara tingkat baris lan swara lingkungan menyang CV amplop, lan sirkuit nambah audio ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • 2hp EG (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • 4ms Dual EnvVCA

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dual-channel VCA built-in amplop / LFO kanggo persiyapan modern

    FITUR MUSIK Dual EnvVCA punika generator fungsi analog karo VCA eksponensial kurang gangguan sing bisa patched kanggo tumindak minangka LFO, limiter matèni, VCA, generator amplop, wektu tundha pemicu, Filter unik utawa osilator. D...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Erica Synths Black LPG

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gerbang low-pass Erica kanthi generator envelope Decay lan drive résonansi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black LPG minangka modul gerbang low-pass anyar sing dirancang wiwit wiwitan kanthi nambah sirkuit resonansi unik menyang kombinasi VCF lan VCA low-pass. Frekuensi cutoff VCF, offset VCA, mode operasi (VCF / VCF + VCA / VCA) C ...

    rincian
  • Befaco Percall

    ¥ 39,400 (¥ 35,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Percussive swara oriented 4-channel VC bosok generator / mixer

    FITUR MUSIK Befaco Percall minangka generator bosok VC 4 saluran / mixer VCA sing nggawe swara percussive saka papat sumber audio sing beda.Unit iki, sing kasusun saka 4 saluran kanthi sirkuit sing padha, duwe sirkuit amplop bosok lan V ... kanggo saben saluran.

    rincian
x