Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Input / Output

  • Mutable Instruments Ears

    ¥ 11,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul input eksternal nganggo mikropon kontak

      TAMPOK MUSIK "Gampang" minangka modul input sinyal eksternal kanthi mikropon kontak, sing digawe kolaborasi dening produsen modul Music Thing ing kit DIY lan Alat Musik sing Mutable. Mikrophonie Musik Thing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out 1U

    ¥ 8,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo output level line saka stereo modular

    TAMPILAN MUSIKKU Modul darmabakti kanggo ngasilake sinyal audio modular kanggo campuran lan antar audio. Input / output stereo. Yen sampeyan mung ndemek input L, sinyal uga bakal diluncurake kanthi otomatis menyang input R, lan sampeyan bisa ngasilake mono minangka stereo. Nalika nggunakake modul 1U iki ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Strymon AA.1

    ¥ 15,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo peralatan level gitar lan baris

    CIRI-CIRI MUSIK AA.1 nindakake tingkat level sinyal sing ngidini sambungan karo peralatan gitar lan antarmuka audio. Sampeyan bisa nyambungake pedal gitar menyang kirim / bali saka Magneto, utawa nggunakake gitar utawa bass sampeyan minangka sumber swara modular kanggo nyoba luwih apik babagan swara ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    ¥ 7,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Erica Synths Pico Output

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo kanthi output headphone

    CIRI-CIRI MUSIK KONSEP Output karo output headphone lan output stereo 3.5mm. Tombol headphone metu bisa luwes.

  • ALM Busy HPO

    ¥ 8,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • 4ms Listen IO

    ¥ 14,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • Joranalogue Transmit 2

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul output stereo seimbang sing berkualitas. Dilengkapi karo amplifier headphone sing uga bisa digunakake minangka output AUX

    CIRI MUSIK Transmit 2 yaiku modul output stereo seimbang sing bermutu kanggo modhal Eurorack. Transmit 2 nyedhiyakake pasangan stereo output output seimbang XLR, tanpa kelangan kejelasan swara alus sing digawe dening sistem modular ...

    rincian
  • Joranalogue Receive 2

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo XLR / 6.35mm

    TAMPOK MUSIK Nampa 2 yaiku modul sambungan line kanthi sambungan sing seimbang sing ngoptimalake level sinyal ing njaba Eurorack kayata gitar listrik lan pedal efek. Loro jacks combo kanggo input eksternal, loro sinyal sing seimbang lan ora seimbang saka konektor XLR utawa konektor 6.35mm ...

    rincian
  • Intellijel Designs Outs

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output kualitas standar kanthi output sing seimbang lan output headphone

    TAMPOK Musical Metu yaiku modul output sing nyuda audio saka modular nganti level garis sing cocog lan ngasilake kanthi kualitas swara. Saliyane output utama, uga duwe output headphone swara sing kurang bisa ngontrol volume, lan bisa digunakake kanthi headphone kanthi macem-macem impedansi. Volume Input ...

    rincian
  • Expert Sleepers Little Mikey

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul masukan kanthi sumber tenaga phantom 48V lan sambungan mikropon kondenser

    TAMPOK MUSIK Little Mikey minangka bathi input modular audio sing resik. Dilengkapi 48an phantom daya, mikrofon kondenser uga bisa nyambung (saklar 48V kiwa). Kanthi nggunakake pilihan impedansi dhuwur (Hi-Z ngiwa), gitar listrik ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    ¥ 15,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • CG-Products Peak+Hold

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

    FITUR MUSIKUN Puncak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase.Mirip karo modul input eksternal kanthi pengikut amplop, nanging kanthi pickup sing ngowahi geter saka pencet instrumen utawa obyek perkusi mentah dadi sinyal listrik ...

    rincian
  • Intellijel Designs Audio Interface II

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output stereo sing bermutu kanthi sambungan sing seimbang! Cocog kanggo pangaturan tingkat lan output akhir.

    TAMPOK MUSIK KONTOR Audio II yaiku modul input / output stereo sing bermutu. Biasane, Eurorack nambah tingkat supaya output synths, antarmuka audio PC, efek pedal, lan sapiturute luwih murah tinimbang Eurorack bisa diproses, lan Eurora ...

    rincian
  • Intellijel Designs Phones 1U

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Output headphone 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs XY IO 1U

    ¥ 2,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul I / O sing trep sing ngidini akses panel menyang Link 3.5-pin liwat jack TRS 3mm

    FITUR MUSIKAL Pasif XY IO 1U minangka Link 2-pin sing digunakake ing Mixup, Pedal I / O, Palette Case 3.5U lan 4U case Audio Jacks v7 board liwat X lan Y, loro jacks TRS 2mm. Bisa disambungake menyang konektor ...

    rincian
  • WMD Pro Output

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output output output WMD sing seimbang

    Fitur Musical Pro Output minangka modul output berkualitas tinggi. Nduwe headroom sing dhuwur banget saka 23 Vpp sadurunge clipping, lan bisa ngetokake swara kanthi jelas. Nduwe output imbang + 4dBu ing ngisor, lan minangka konsol profesional kanggo nyampur konsol, preamp mic, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line Out 1U

    ¥ 4,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output 1U level sederhana lan kualitas apik

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • ALM Busy S.B.G

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry SND/RTN

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka cocog kanggo ngganti swara kanthi efek eksternal. Garing / udan bisa dikendhaleni nganggo CV knob

    TAMPILAN MUSIK SENI / RTN minangka modul antarmuka sing ngidini sampeyan ngasilake sinyal modular menyang level garis kanthi nyuda ing njaba, banjur lebokake level garis eksternal utawa swara level level instrumen menyang level modular. Jack 1/4 inci digunakake kanggo koneksi njaba. Pungkasan?

    rincian
  • Intellijel Designs Pedal I/O 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka pedhal efek 1U

    FEATURES MUSIKAL Pedal I / O 1U yaiku modul antarmuka kanggo nggunakake efek pedal modular. Iki nampilake input impedansi sing dhuwur lan pangaturan bathi kiriman bali lan bali kanggo ngidini sampeyan nggunakake macem-macem pedal efek ing tingkat optimal. Campuran efek garing lan udan uga ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul part Jack sing dibutuhake kanggo nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Intellijel jinis lawas

    FITUR MUSIK Iki minangka modul 4U bagean jack sing dibutuhake nalika nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Performa generasi kaping pisanan utawa kasus Intellijel sing dudu jinis palet 1U.

  • Intellijel Designs Octalink 1U

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Alat sing trep kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan liwat kabel LAN. A pesawat saka 2 modul lan kabel

    FEATURES MUSIK KANGGO Octalink 1U minangka modul kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan karo siji kabel LAN. Nduwe patch ing antarane loro kasus 1U sing ditindakake liwat Octalink 2U migunani yen sampeyan pengin mindhah kasus kasebut lan mulihake tembelan mengko. Doepfer A-7 -...

    rincian
  • XAOC Devices Sewastopol II

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul envelope pengikut / input / output sing berkualitas tinggi

    TAMPILAN MUSIK Sewastopol II minangka modul antarmuka kompak lan fungsional banget kanggo nyambungake sinyal menyang jagad modularitas. Saliyane kirim / bali menyang pedal efek, informasi swara input bisa diowahi dadi sinyal gerbang utawa amplop supaya bisa digunakake ing modulasi. ...

    rincian
  • WMD PM DB25 Expander

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand kanggo nambah output langsung menyang Performance Mixer

    CIRI-CIRI MUSIK PM DB25 minangka modul expander darmabakti kanggo WMD Performance Mixer, lan minangka modul output sing bisa ngasilake output langsung saka pre-fader saben saluran. Nalika nggunakake Performance Mixer, swara saben saluran direkam kanthi masing-masing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Pedal I/O Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output jack 1U sing bisa nyambung karo Pedal I / O 1U

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul kanggo bagean 4/1 inci jack sing dibutuhake nalika nggunakake Peda I / O 1U ing kasus 4U jenis Intellijel lawas sing dudu jinis Palette.

  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    uMIDI 1U MIDI jack part

    FITUR MUSIK uMIDI 1U MIDI jack part. Tuku miturut kasus sing digunakake uMIDI7U kanggo kasus liyane saka Case Kinerja 62U lan Kasus Palet 1HP sing ora duwe jack MIDI.

  • Intellijel Designs AUDIO I/O Jacks 1U

    ¥ 2,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul audio I / O 1U / output

    Iki minangka modul input / output kanggo nggunakake MUSIK KANGGO AUDIO I / O 1U ing papan 4U kayata kasus 1U (jinis lawas sing dudu Palette).

Ndeleng kabeh produk
x