Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Input / Output

  • Intellijel Designs Stereo Line Out 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo output level line saka stereo modular

    TAMPILAN MUSIKKU Modul darmabakti kanggo ngasilake sinyal audio modular kanggo campuran lan antar audio. Input / output stereo. Yen sampeyan mung ndemek input L, sinyal uga bakal diluncurake kanthi otomatis menyang input R, lan sampeyan bisa ngasilake mono minangka stereo. Nalika nggunakake modul 1U iki ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Strymon AA.1

    ¥ 17,050 (¥ 15,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo peralatan level gitar lan baris

    CIRI-CIRI MUSIK AA.1 nindakake tingkat level sinyal sing ngidini sambungan karo peralatan gitar lan antarmuka audio. Sampeyan bisa nyambungake pedal gitar menyang kirim / bali saka Magneto, utawa nggunakake gitar utawa bass sampeyan minangka sumber swara modular kanggo nyoba luwih apik babagan swara ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Make Noise Xoh

    ¥ 14,740 (¥ 13,400 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Output

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul output stereo kanthi output headphone

    CIRI-CIRI MUSIK KONSEP Output karo output headphone lan output stereo 3.5mm. Tombol headphone metu bisa luwes.

  • ALM Busy HPO

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP modul output headphone sing gampang

    FEATURES MUSIK HPO minangka modul output headphone mung 2HP. Kanggo mono, tembelan mung saluran L.  

  • Intellijel Designs Phones 1U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Output headphone 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs Outs

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output kualitas standar kanthi output sing seimbang lan output headphone

    TAMPOK Musical Metu yaiku modul output sing nyuda audio saka modular nganti level garis sing cocog lan ngasilake kanthi kualitas swara. Saliyane output utama, uga duwe output headphone swara sing kurang bisa ngontrol volume, lan bisa digunakake kanthi headphone kanthi macem-macem impedansi. Volume Input ...

    rincian
  • 4ms Listen IO

    ¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

    TAMPOK MUSIK Listen IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level line liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Ing ngisor iki ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line In 1U

    ¥ 9,800 (¥ 8,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem input level stereo line 1U ukuran

    FITUR MUSIKO Line Stereo Ing 1U minangka sistem antarmuka sing kompak kanggo ngenalake audio eksternal menyang sistem Eurorack.Nggunakake sistem iki sing ndhukung seimbang + 4dBu peralatan audio profesional lan -10dbV peralatan ora seimbang, piranti eksternal ...

    rincian
  • Joranalogue Receive 2

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input stereo XLR / 6.35mm

    TAMPOK MUSIK Nampa 2 yaiku modul sambungan line kanthi sambungan sing seimbang sing ngoptimalake level sinyal ing njaba Eurorack kayata gitar listrik lan pedal efek. Loro jacks combo kanggo input eksternal, loro sinyal sing seimbang lan ora seimbang saka konektor XLR utawa konektor 6.35mm ...

    rincian
  • Joranalogue Transmit 2

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo Canon sing berkualitas tinggi. Uga dilengkapi ampli headphone sing uga bisa digunakake minangka output AUX

    CIRI MUSIK Transmit 2 yaiku modul output stereo seimbang sing bermutu kanggo modhal Eurorack. Transmit 2 nyedhiyakake pasangan stereo output output seimbang XLR, tanpa kelangan kejelasan swara alus sing digawe dening sistem modular ...

    rincian
  • ALM Busy S.B.G

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • Expert Sleepers Little Mikey

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul masukan kanthi sumber tenaga phantom 48V lan sambungan mikropon kondenser

    FITUR MUSIK Little Mikey minangka modhisi input audio modular resik sing bisa diduweni. Dilengkapi tenaga phantom 48V, mikropon kondensor uga bisa disambungake (saklar 48V diuripake ing sisih kiwa).Gitar listrik kanthi nggunakake opsi impedansi dhuwur (Hi-Z ngalih kiwa) ...

    rincian
  • WMD Pro Output

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output output output WMD sing seimbang

    Fitur Musical Pro Output minangka modul output berkualitas tinggi. Nduwe headroom sing dhuwur banget saka 23 Vpp sadurunge clipping, lan bisa ngetokake swara kanthi jelas. Nduwe output imbang + 4dBu ing ngisor, lan minangka konsol profesional kanggo nyampur konsol, preamp mic, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Intellijel Designs Pedal I/O 1U

    ¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka pedhal efek 1U

    FEATURES MUSIKAL Pedal I / O 1U yaiku modul antarmuka kanggo nggunakake efek pedal modular. Iki nampilake input impedansi sing dhuwur lan pangaturan bathi kiriman bali lan bali kanggo ngidini sampeyan nggunakake macem-macem pedal efek ing tingkat optimal. Campuran efek garing lan udan uga ...

    rincian
  • Intellijel Designs XY IO 1U

    ¥ 2,970 (¥ 2,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul I / O sing trep sing ngidini akses panel menyang Link 3.5-pin liwat jack TRS 3mm

    FITUR MUSIKAL Pasif XY IO 1U minangka Link 2-pin sing digunakake ing Mixup, Pedal I / O, Palette Case 3.5U lan 4U case Audio Jacks v7 board liwat X lan Y, loro jacks TRS 2mm. Bisa disambungake menyang konektor ...

    rincian
  • Intellijel Designs Audio Interface II

    Metu saka Simpenan
    Modul input / output stereo sing bermutu kanthi sambungan sing seimbang! Cocog kanggo pangaturan tingkat lan output akhir.

    TAMPOK MUSIK KONTOR Audio II yaiku modul input / output stereo sing bermutu. Biasane, Eurorack nambah tingkat supaya output synths, antarmuka audio PC, efek pedal, lan sapiturute luwih murah tinimbang Eurorack bisa diproses, lan Eurora ...

    rincian
  • CG-Products Peak+Hold

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

    FITUR MUSIKUN Puncak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase.Mirip karo modul input eksternal kanthi pengikut amplop, nanging kanthi pickup sing ngowahi geter saka pencet instrumen utawa obyek perkusi mentah dadi sinyal listrik ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    Metu saka Simpenan
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • Mutable Instruments Ears

    Metu saka Simpenan
    Modul input eksternal nganggo mikropon kontak

      TAMPOK MUSIK "Gampang" minangka modul input sinyal eksternal kanthi mikropon kontak, sing digawe kolaborasi dening produsen modul Music Thing ing kit DIY lan Alat Musik sing Mutable. Mikrophonie Musik Thing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line Out 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output 1U level sederhana lan kualitas apik

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Boredbrain Music Injectr

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka gitar listrik kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Injectr minangka antarmuka gitar / bass listrik lengkap kanggo synthesizer Eurorack.Dilengkapi karo preamplifier sing overdriveable, macem-macem simulator amp, lan ekstraktor CV, unit iki langsung modifikasi sinyal instrumen kanthi ...

    rincian
  • WMD PM DB25 Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Expand kanggo nambah output langsung menyang Performance Mixer

    CIRI-CIRI MUSIK PM DB25 minangka modul expander darmabakti kanggo WMD Performance Mixer, lan minangka modul output sing bisa ngasilake output langsung saka pre-fader saben saluran. Nalika nggunakake Performance Mixer, swara saben saluran direkam kanthi masing-masing ...

    rincian
  • Befaco i4 Instrument Interface

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul preamp kreatif kanthi pengikut amplop lan ekstraktor pemicu, rong fitur tambahan

    FITUR MUSIK Antarmuka Instrumen Befaco i4 minangka pengikut preamp / amplop Eurorack sing ngetrapake jack input kombo XLR / 6.3mm.Kabeh jinis audio eksternal, kayata mic dinamis, gitar listrik, synthesizer desktop, lsp ...

    rincian
  • Mosaic Line Input (Black)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Intellijel Designs Octalink 1U

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat sing trep kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan liwat kabel LAN. A pesawat saka 2 modul lan kabel

    FEATURES MUSIK KANGGO Octalink 1U minangka modul kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan karo siji kabel LAN. Nduwe patch ing antarane loro kasus 1U sing ditindakake liwat Octalink 2U migunani yen sampeyan pengin mindhah kasus kasebut lan mulihake tembelan mengko. Doepfer A-7 -...

    rincian
  • Befaco Output

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output imbang kurang swara kanthi amplifier headphone lan fungsi CUE

    FITUR MUSIK Befaco Output minangka modul amplifier output / headphone sing seimbang sing dadi output master kanggo sistem modular.Antarmuka 4HP sing efisien spasi, sing nyedhiyakake kualitas swara sing cetha kanthi swara sing sithik, nduweni terminal input / output kanggo ngolah sinyal, kontrol level output, lan ...

    rincian
  • Befaco InAmp

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    amplifikasi lan campuran rong tahap uga bisa.Preamp dual kompak karo jack standar

    FITUR MUSIK Befaco InAmp minangka preamp saluran 6.3 kompak kanthi jack input 2mm. Wiwit input 3.5mm lan sinyal input 6.3mm ditambahake bebarengan, iku bisa kanggo nggunakake loro input bebarengan minangka mixer input.Unit iki, sing bisa nggedhekake sinyal input nganti kaping 2, yaiku gitar listrik ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out Jacks 1U

    ¥ 2,900 (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul part Jack sing dibutuhake kanggo nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Intellijel jinis lawas

    FITUR MUSIK Iki minangka modul 4U bagean jack sing dibutuhake nalika nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Performa generasi kaping pisanan utawa kasus Intellijel sing dudu jinis palet 1U.

  • Intellijel Designs Pedal I/O Jacks 1U

    ¥ 2,900 (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output jack 1U sing bisa nyambung karo Pedal I / O 1U

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul kanggo bagean 4/1 inci jack sing dibutuhake nalika nggunakake Peda I / O 1U ing kasus 4U jenis Intellijel lawas sing dudu jinis Palette.

  • Malekko Heavy Industry SND/RTN

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka cocog kanggo ngganti swara kanthi efek eksternal. Garing / udan bisa dikendhaleni nganggo CV knob

    TAMPILAN MUSIK SENI / RTN minangka modul antarmuka sing ngidini sampeyan ngasilake sinyal modular menyang level garis kanthi nyuda ing njaba, banjur lebokake level garis eksternal utawa swara level level instrumen menyang level modular. Jack 1/4 inci digunakake kanggo koneksi njaba. Pungkasan?

    rincian
  • Mosaic Line Output (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order

    FITUR MUSIK? Output Garis Mosaik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output menyang tingkat paling luweh kanggo peralatan tingkat baris kayata mixer external, efektor, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Line Input (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIK? Input Line Mosaic minangka modul input eksternal sing kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level garis menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio sing mandheg, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
x