Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

kompresor

  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • 2hp Comp (Black)

    Rega asli ¥ 17,400
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • 2hp Comp (Silver)

    Rega asli ¥ 17,400
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • WMD MSCL

    Rega asli ¥ 35,900
    Saiki rega ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • L-1 Stereo Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo VC sing kompak, bermutu uga ngidini kompresi paralel.Dilengkapi fungsi rantai sisih lan output amplop

    FITUR MUSIK L-1 Stereo Disk Mikro Kompresor minangka kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer.Iki minangka versi modifikasi DIY perusahaan sing luwih apik, Microcompressor Stereo.

    rincian
  • WMD Compressor

    Metu saka Simpenan
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • L-1 Midside Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo kualitas lengkap, komprehensif kanthi kemampuan ngolah Midside.Kontrol CV bisa meh kabeh paramèter

    FITUR MUSIK L-1 Midside Discrete Microcompressor minangka kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer VCA kanthi pangolahan Midside lan kapabilitas sidechain. Disc tinimbang chip That3401 ...

    rincian
  • Mutable Instruments Streams

    Metu saka Simpenan
    Modul dinamika 2 saluran sing ora winates ing VCF / VCA lan amplop!

    CIRI-CIRI MUSIK stream yaiku modul "Gerbang Dinamik" 2 saluran. Saliyane volume nyata, frekuensi lan komprèsi uga mengaruhi volume swara sing dirungokake, nanging kanthi Aliran, unit siji uga bisa ngontrol kanthi becik, saéngga saliyane VCA, panyaring ...

    rincian
  • Intellijel Designs Jellysquasher

    Metu saka Simpenan
    Modul kompresor analog sing bisa warnane swara

    TAMPOK MUSIK Modul kompresor analog sing ngidini sampeyan nambahake swara menyang swarane kanthi macem-macem cara. Jalur sinyal 100% analog, lan output deteksi puncak kanthi logarithm RMS kanthi input chain sisih dikirim menyang trafo Edcore kanggo efek jenuh sing apik. 3 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x