Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kompresor

  • WMD MSCL

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • 2hp Comp (Black)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • 2hp Comp (Silver)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • Erica Synths Drum Mixer

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran drum 7-input kanthi compressor lan ngirim AUX

    CIRI-CIRI MUSIK Erica Synths Drum Mixer yaiku mixer 7-input karo kompresor utamane kanggo nyampur drum. Kamar kepala lan kompresor sing dhuwur ngidini saben swara swara bisa dirungokake kanthi cetha, sing nggawe campuran akhir luwih kuat. F kanggo input pisanan 3 ...

    rincian
  • Erica Synths Drum Mixer Lite

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadun drum kompak kanthi fungsi sing padha karo Drum Mixer, kayata compressor lan AUX ngirim

    CIRI-CIRI MUSIK Erica Synths Drum Mixer Lite yaiku mixer 7-input karo kompresor utamane kanggo nyampur drum. Kamar kepala lan kompresor sing dhuwur ngidini saben swara swara dirungokake kanthi cetha, sing nggawe campuran akhir luwih kuat. 3 potongan pisanan ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • WMD Compressor

    Metu saka Simpenan
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • L-1 Midside Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo kualitas lengkap, komprehensif kanthi kemampuan ngolah Midside.Kontrol CV bisa meh kabeh paramèter

    FITUR MUSIK L-1 Midside Discrete Microcompressor yaiku kompresor stereo analog basis topologi Blackmer VCA kanthi pangolahan Midside lan kapabilitas sidechain. Dis ... tinimbang chip THAT3401

    rincian
  • L-1 Stereo Discrete Microcompressor

    Metu saka Simpenan
    Kompresor stereo VC sing kompak, bermutu uga ngidini kompresi paralel.Dilengkapi fungsi rantai sisih lan output amplop

    FITUR MUSIK L-1 Stereo Discrete Microcompressor yaiku kompresor stereo analog adhedhasar topologi Blackmer.Mesin iki, yaiku versi modul DIY sing luwih apik saka perusahaan, Microcompressor Stereo, yaiku THAT3401 chi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x