Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

kompresor

  • 2hp Comp (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • 2hp Comp (Silver)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • WMD MSCL

    ¥ 28,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • WMD Compressor

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • Mutable Instruments Streams

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul dinamika 2 saluran sing ora winates ing VCF / VCA lan amplop!

    CIRI-CIRI MUSIK stream yaiku modul "Gerbang Dinamik" 2 saluran. Saliyane volume nyata, frekuensi lan komprèsi uga mengaruhi volume swara sing dirungokake, nanging kanthi Aliran, unit siji uga bisa ngontrol kanthi becik, saéngga saliyane VCA, panyaring ...

    rincian
  • Intellijel Designs Jellysquasher

    Metu saka Simpenan
    Modul kompresor analog sing bisa warnane swara

    TAMPOK MUSIK Modul kompresor analog sing ngidini sampeyan nambahake swara menyang swarane kanthi macem-macem cara. Jalur sinyal 100% analog, lan output deteksi puncak kanthi logarithm RMS kanthi input chain sisih dikirim menyang trafo Edcore kanggo efek jenuh sing apik. 3 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x