Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

controller

  • Instruo SCION

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Intellijel Designs FSR 1U

    ¥ 9,600 (¥ 8,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep kanggo ngowahi tekanan menyang CV lan output

    CIRI-CIRI MUSIK FSR 1U yaiku modul output CV tekanan nggunakake resistor sensori digawe khusus (Foror sensing resistor). Saliyane output CV miturut tekanan, sinyal gapura minangka output saka GATE nalika ndemek DEMO

  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    Metu saka Simpenan
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • CG-Products Peak+Hold

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

    FITUR MUSIKUN Puncak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase.Mirip karo modul input eksternal kanthi pengikut amplop, nanging kanthi pickup sing ngowahi geter saka pencet instrumen utawa obyek perkusi mentah dadi sinyal listrik ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tetrapad

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul panel sensitif tekanan sing ngidini macem-macem kontrol kanthi nyetel

    TAMPILAN MUSIK Tetrapad minangka pengontrol multi-dimensi sensitif tekanan sing bisa digunakake kanggo akeh tujuan. Papat bantalan kasebut sensitif ing posisi vertikal lan tekanan saka titik sing kena, lan ngganti karo voltase kanggo output. Tetrapad bisa operasi ing macem-macem mode. Ana 4 mode operasi lan 9 mode setelan global ...

    rincian
  • Erica Synths Black Joystick 2

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo 4 mode operasi sing bisa ngrekam gerakan. 8-saluran modulasi / sumber swara multifungsi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Joystick 2 minangka CV / sumber swara multifungsi 8-saluran.Minangka Joystick / recorder gerakan / LFO karakteristik, lan osilator drone / noise, Black Joystick 2 modular ...

    rincian
  • Verbos Electronics Mini Horse

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Controller piring tutul sing bisa ngontrol kabeh sistem kanthi pirang-pirang output

    CIRI MUSIK Kuda Mini Elektronik Verbos Electronics minangka modul pengontrol kanggo Eurorack sing nggunakake piring sentuhan. Output posisi sing ngasilake CV miturut posisi sing dipencet ing piring tutul, Pencet output sing ngasilake CV miturut wilayah sing dipencet piring.

    rincian
  • Make Noise Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Kontrol manual sing nggunakake kabel tembaga lan bisa digunakake kaya keyboard maju! Digabungake karo otak, bisa uga dadi urutan.

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Titik Tekanan (PP) minangka pengontrol manual sing nduwe fungsi ngembangake keyboard kanthi mencet piring sentuhan digawe saka kawat tembaga. Nanging, keyboard iki bisa dadi apa wae sing dikontrol dening CV, dudu pitch ...

    rincian
  • Verbos Electronics Touchplate Keyboard

    Metu saka Simpenan
    32 keyboard tutul kontroller nggunakake macem-macem piring logam

    TAMPILAN MUSIK Verbos Touchplate Keyboard yaiku keyboard plate sentuhan sing kuat sing nggabungake telung fungsi ing ngisor iki. Ora mung pasokan tenaga Eurorack, nanging uga adaptor AC (3V-9VDC, pusat ditambah). Toko kita ora nganggo adaptor AC ...

    rincian
  • Soundmachines LS1 Lightstrip

    Metu saka Simpenan
    4HP CV Gate Controller / Recorder!

    Kanggo produk iki, lebokake kabel pita menyang modul supaya garis abang ing ndhuwur. Wigati dicathet yen label ing stiker ora angel dingerteni. TAMPILAN MUSIK LS1 minangka modul pengontrol sing menehi gapura output lan sinyal CV kanthi nyurung lan mindhah lumahing nganggo driji. Uga cathetan gerakan ...

    rincian
  • Soundmachines LP1 Lightplane

    Metu saka Simpenan
    2D + pengontrol tekanan! Sampeyan uga bisa ngrekam.

    FEATURES MUSIK LP1 minangka modul pengontrol sing ngasilake sinyal CV miturut gapura lan X, Y, Z (tekanan) kanthi nyurung lan mindhah lumahing nganggo driji. LP1 duwe rong mode kualitas, "Dhuwur" lan "Standard". Ing mode berkualitas tinggi, mung angka X lan Y (posisi driji) yaiku ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x