Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Power

  • Behringer CP1A

    ¥ 6,930 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul daya Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK CP1A yaiku modul pasokan tenaga listrik sing murah digawe dening Behringer. Nerangake adaptor listrik sing dibutuhake kanggo nggambar daya lan kabel bis sing perlu kanggo modul. CP1A bisa nyedhiyakake kekuwatan nganti 35W, lan arus paling migunani yaiku 1000mA @ + 1 ...

    rincian
  • 4ms Row Power 45

    ¥ 18,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row ...

    rincian
  • Intellijel Designs USB Power 1U

    ¥ 2,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    1U modul sing bisa digunakake sing bisa digunakake saka USB

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • 4ms Row Power 35

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row Po ...

    rincian
  • 4ms Row Power 25

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 25W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Daya sing kasedhiya ...

    rincian
  • Intellijel Designs Power Entry PE1 (2.5mm, for TPS80W)

    ¥ 3,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul daya kanggo TPS80W

    FITUR MUSIKIR Papan bis Intellijel TPS80W minangka modul 4HP kanggo narik tenaga saka adaptor AC.Produk iki ora kalebu TPS80W.  

  • Intellijel Designs Power Entry 1U (2.5mm, for TPS80W)

    ¥ 3,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul daya listrik kanggo 1U TPS80W

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul 80U kanggo nggambar daya saka adaptor AC menyang papan bis Intellijel TPS1W.

  • Intellijel Designs Power Entry 1U (2.1mm, for TPS30W)

    Metu saka Simpenan
    Modul entri 30U kanggo TPS1W

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul 30U kanthi saklar kanggo daya tarik saka adaptor AC menyang TPS1W bis bis.

  • Tiptop Audio Zeus Access

    Rega asli ¥ 10,900
    SALE
    ¥ 4,900 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order

    Iki minangka modul adaptor 4HP sing nggambar daya saka adaptor AC menyang Zeus Studio Bus. Cincon-Tiptop sing adaptor adaptor AC 4.6A sing dhuwur saiki (pusat pusat 2.5mm ditambah / 15VDC) bisa nyedhiyakake tenaga nganti 3 unit Bus Zeus Studio.

  • Intellijel Designs Power Entry PE1 (2.1mm, for TPS30W)

    ¥ 3,900 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul daya kanggo TPS30W

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul 30HP kanggo nggambar daya saka adaptor AC menyang papan bis Intellijel TPS4W. Pilih nganggo utawa tanpa adaptor AC minangka pilihan. Produk iki ora kalebu TPS30W. Sambungan karo TPS30W  

Ndeleng kabeh produk
x