Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Preset / Contoh Kertu

  • Tiptop Audio Z-DSP Card Time Fabric

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek shift digital pitch-feeling digital sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Iki kertu DSP sing duwe efek pitch shift sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Bisa ngasilake swara sing padha karo harmoni shift digital digital kaya Eventide H910, AMS 15-80, Publison DHM 89 lan liya-liyane ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Valhalla Shimmer Reverb

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tidur shift rod sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Iki kertu DSP kanthi efek reverb luwih cetha sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Shift lan reverb rod digabungake kanggo ngasilake kambungan sing kaya cemlorot lan sugeh. Dilengkapi enem kalkulus kaya inggil, liyane, F ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Spring Waves

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi fungsi modeling fisik sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    CIRI MUSIK Kertu DSP kanthi efek modeling fisik sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Model sing digunakake yaiku model gelombang gelombang (Karplus-Kuat, model sing nganggep getaran senar), model Spring (bobot sing dipasang ing sisih siji, tong sing dipasang ing tembok ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Halls of Valhalla

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi efek reverb sing bisa dimuat ing Z-DSP kanggo digunakake

    TAMPOK MUSIK Kertu DSP kanthi efek kamulyan sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Program pandhita iki sing dikembangake dening Valhalla DSP, sing uga misuwur karo plug-in, cocog kanggo musik elektronik kanggo Z-DSP. Program sing dimuat dening Z-DSP ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Grain de Folie

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu prosesor Granular kanggo Z-DSP

    FITUR MUSIK KARTU DSP kanggo proses granular kanggo Z-DSP.Z-DSP dibutuhake kanggo digunakake. Grain de Folie nggunakake 3,4, 6 utawa XNUMX biji (potongan audio direkam cilik) gumantung karo algoritma.Wektu puter maneh saben gandum abu-abu ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Clocked Delays

    ¥ 7,800 (¥ 7,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu efek wektu tundha kanggo Z-DSP

    CIRI MUSIK KELUAR Z-DSP wektu tundha kertu DSP. Z-DSP dibutuhake kanggo nggunakake. Kanggo algoritma apa wae, input jam master kanggo sinkronisasi menyang jack tengah (VC-P3 jack) saka telung input CV ing Z-DSP. Kajaba iku, tombol sing cocog (VC-D ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Chorus

    ¥ 7,800 (¥ 7,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi efek paduan sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    FITUR MUSIKAL Kertu DSP kanthi efek paduan suara sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Wolung prasetel yaiku: Ukuran Paduan Suara Ganda Chord 8 Chili Swara Ganda Flan ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Bat Filter

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP sing dilengkapi efek filter sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    FITUR MUSIKAL Kertu DSP kanthi efek saringan sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Kertu DSP kanthi wolung algoritma filter digital.Manfaat karakteristik digital, nyaring sing akurat lan kuat bisa uga, lan bisa uga menehi jangkauan anyar kanggo nggawe swara ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x