Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Preset / Contoh Kertu

  • Tiptop Audio Card for ONE:KERNL

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A paket sampel kanggo SATU kanthi koleksi conto percussive sing akeh banget diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE, sing nglumpukake conto perkusi sing diproses kanthi abot.

  • Tiptop Audio Z-DSP Card Time Fabric

    ¥ 10,230 (¥ 9,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek shift digital pitch-feeling digital sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Iki kertu DSP sing duwe efek pitch shift sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Bisa ngasilake swara sing padha karo harmoni shift digital digital kaya Eventide H910, AMS 15-80, Publison DHM 89 lan liya-liyane ...

    rincian
  • Tiptop Audio Card for ONE:SBSTRT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampel pak kanggo SATU sing ngempalaken conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi sing digawe saka swara alami lan lingkungan.

  • Tiptop Audio Card for ONE:HYBRD

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pack conto kanggo ONE sing nglumpukake rekaman sing diproses

    TAMPOK MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake bahan rekaman sing diproses.

  • Tiptop Audio Z-DSP Card Valhalla Shimmer Reverb

    ¥ 10,230 (¥ 9,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tidur shift rod sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu Iki kertu DSP kanthi efek reverb luwih cetha sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Shift lan reverb rod digabungake kanggo ngasilake kambungan sing kaya cemlorot lan sugeh. Dilengkapi enem kalkulus kaya inggil, liyane, F ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Spring Waves

    ¥ 10,230 (¥ 9,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi fungsi modeling fisik sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    CIRI MUSIK Kertu DSP kanthi efek modeling fisik sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Model sing digunakake yaiku model gelombang gelombang (Karplus-Kuat, model sing nganggep getaran senar), model Spring (bobot sing dipasang ing sisih siji, tong sing dipasang ing tembok ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Halls of Valhalla

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi efek reverb sing bisa dimuat ing Z-DSP kanggo digunakake

    TAMPOK MUSIK Kertu DSP kanthi efek kamulyan sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Program pandhita iki sing dikembangake dening Valhalla DSP, sing uga misuwur karo plug-in, cocog kanggo musik elektronik kanggo Z-DSP. Program sing dimuat dening Z-DSP ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Grain de Folie

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu prosesor Granular kanggo Z-DSP

    FITUR MUSIK KARTU DSP kanggo proses granular kanggo Z-DSP.Z-DSP dibutuhake kanggo digunakake. Grain de Folie nggunakake 3,4, 6 utawa XNUMX biji (potongan audio direkam cilik) gumantung karo algoritma.Wektu puter maneh saben gandum abu-abu ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Clocked Delays

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kertu efek wektu tundha kanggo Z-DSP

    CIRI MUSIK KELUAR Z-DSP wektu tundha kertu DSP. Z-DSP dibutuhake kanggo nggunakake. Kanggo algoritma apa wae, input jam master kanggo sinkronisasi menyang jack tengah (VC-P3 jack) saka telung input CV ing Z-DSP. Kajaba iku, tombol sing cocog (VC-D ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Chorus

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi efek paduan sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    FITUR MUSIKAL Kertu DSP kanthi efek paduan suara sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Wolung prasetel yaiku: Ukuran Paduan Suara Ganda Chord 8 Chili Swara Ganda Flan ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Bat Filter

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP sing dilengkapi efek filter sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    FITUR MUSIKAL Kertu DSP kanthi efek saringan sing bisa dimuat lan digunakake ing Z-DSP. Kertu DSP kanthi wolung algoritma filter digital.Manfaat karakteristik digital, nyaring sing akurat lan kuat bisa uga, lan bisa uga menehi jangkauan anyar kanggo nggawe swara ...

    rincian
  • Tiptop Audio Card for ONE:PERC

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampel paket kanggo ONE ngempalaken conto perkusi

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake conto perkusi.

  • Tiptop Audio Card for ONE: BENT

    ¥ 3,410 (¥ 3,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Paket sampel kanggo SATU sing nglumpukake swarane mesin-mesin bentuke sirkuit

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu SD kertu paket kanggo ONE sing nglumpukake swara-swara mesin mesin sing bentuke sirkuit.

  • Erica Synths Black Wavetable VCO Expansion ROM3

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Chip sing ngembangake gelombang gelombang saka Black Wavetable VCO

    CIRI-CIRI MUSIK Kripik ROM Wavetable Black kanggo nambah 8 gelombang ing VCO. Pasang ing slot kosong ing papan Black Wavetable VCO. Nalika mbukak bank chip ekspansi, Black Wavetable VCO bakal ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x