Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti Efek

  • Erica Synths Zen Delay

    ¥ 74,901 (¥ 68,092 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit tundha stereo karo tabung vakum lan saringan kanthi kolaborasi karo Ninja Tune

    TAMPOK MUSIK Zen telat yaiku unit efek hardware digawe dening kolaborasi Ninja Tune lan Erica Synths. Nduwe struktur sing nggabungake sistem hibrida digital lan analog, tundha stereo sing nyinkronake karo BPM, sisir sing ngidini umpan balik ekstrem ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x