Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Piranti Efek

  • Erica Synths Zen Delay

    ¥ 102,900 (¥ 93,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit tundha stereo karo tabung vakum lan saringan kanthi kolaborasi karo Ninja Tune

    TAMPOK MUSIK Zen telat yaiku unit efek hardware digawe dening kolaborasi Ninja Tune lan Erica Synths. Nduwe struktur sing nggabungake sistem hibrida digital lan analog, tundha stereo sing nyinkronake karo BPM, sisir sing ngidini umpan balik ekstrem ...

    rincian
  • XAOC Devices Timiszoara

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

    FITUR MUSIK Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitektur open FV-1 Spin Semiconductor nggunakake algoritma efek / fitur sing dirancang khusus ...

    rincian
  • XAOC Devices Koszalin

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Shifter frekuensi stereo digital sing bisa dikontrol voltase

    FITUR MUSIK Koszalin punika 5-input 2-output, lengkap stereo desain frekuensi shifter sing nyedhiyani quasi-polynomial lan linear frekuensi modulasi nganti +/- 4kHz lan voltase kontrol kontrol stereo.Pergeseran frekuensi sing ngganti spektrum sinyal kanthi linier ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x