Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti Efek

  • Erica Synths Zen Delay

    ¥ 68,091 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Unit tundha stereo karo tabung vakum lan saringan kanthi kolaborasi karo Ninja Tune

    TAMPOK MUSIK Zen telat yaiku unit efek hardware digawe dening kolaborasi Ninja Tune lan Erica Synths. Nduwe struktur sing nggabungake sistem hibrida digital lan analog, tundha stereo sing nyinkronake karo BPM, sisir sing ngidini umpan balik ekstrem ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x