Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Konverter Liyane (Ora MIDI)

  • Expert Sleepers ES-8

    ¥ 50,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-3 mk4

    ¥ 25,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    ADAT menyang konverter sinyal analog! Modul antarmuka sing ngontrol modular saka kenceng DAW lan luwih langsung tinimbang MIDI

    TAMPOK MUSIK Modul iki digunakake kanggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. Modul iki becik kanggo kontrol modular saka PC. Duta ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    ¥ 18,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • CG-Products PCV1

    ¥ 6,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Pisang modul / modul konversi plug 3.5mm

    FITUR MUSIKIK Konverter patch sing bisa digunakake kanggo ijolan sinyal karo synthesizer ing format sing nggunakake plug banana lan synth kayata Eurorack sing nggunakake colokan 3.5 mm.Voltase sing ditambal ing saben jack banana bisa dijupuk saka jack 3.5mm ing sisih tengen (lan uga kosok balene).Nanging, kalorone ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 29,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • 4ms Listen Up

    ¥ 7,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspol kanggo ngowahi input lan output modul Listen menyang 1/4 inci

    Ngrungokake Up yaiku modul ekspresif pasif sing bisa nyambungake input / output jack jack 4/1 inci menyang modul jinis 4ms Listen. Ngrungokake Papat, Ngrungokake IO, Wav Recorder, dll modul 3ms kanthi header 4 pin kanggo input audio utawa output ing mburi ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 29,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8MD Mk2

    ¥ 18,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing bisa ngasilake MIDI disinkronake karo DAW kanthi akurasi sampel. Bisa digunakake minangka modul ekspansi kanggo ES-40 lan ES-5.

    TAMPOK MUSIK Modul iki dienggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8GT Mk3

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata FHX-8GT, ES-8 sing bisa ngetokake sinyal gapura 40

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8GT minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2

    ¥ 19,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-40

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing nyambung S / PDIF lan sinyal analog nggunakake expander. Sampeyan bisa nggabungake PC lan modular tanpa MIDI.

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing Ahli Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ES-40 minangka input S / PDIF standar ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Listen Up Kit

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kit DIY Ngrungokake sing gampang kanggo pamula.

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang).

  • Expert Sleepers ES-7

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    ES-40, expander input ES-6

    MUSICAL FEATURES ES-7は、ES-40やES-6の入力を拡張するDCカップリングのエキスパンダーモジュールです。ES-40と接続するとES-7への入力はES-40のS/PDIF出力からデジタルシグナルとして出力され、ES-6と接続するとES-7への入力はES-6の7,8番目の...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x