Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kabeh Item

Iki minangka dhaptar kabeh produk sing ditangani dening toko kita
  • Ad Infinitum Patch Cable

    ¥ 160 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Infinitum Ad klasik. Sold dening unit

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel patch tembaga standar. Iki didol ing unit siji.

  • TipTop Audio Stackcable

    ¥ 750 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch sing bisa menehi sinyal cabang! Sold dening unit

    Iku kabel sing bisa cabang sinyal kanthi numpuk kabel ing mburi jack Fitur MUSIK.

  • Erica Synths Eurorack patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Erica Synths klasik. Dijual ing bungkus 5

    Set saka 5 kabel MUSIKKU MOLEKS. Konektor cilik lan tipis, supaya gampang ditangani.

  • Tendrils Right Angled Eurorack Patch Cable (6 pack)

    ¥ 1,600 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sudut tengen lan kabel patch konektor kurang. Iki didol minangka pesawat 6

    CIRI MUSIK kabel patch patch Eurorack kanthi konektor sudut tengen. Menehi dhuwur cekak ndadekake angel nutul, lan orientasi kabel gampang lan gampang diatur, saengga efektif kanggo patching sajrone pagelaran. Sold minangka pesawat saka 6 kabel.

  • Eurorack Screw Pack

    ¥ 200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    TAMPOK Musical Iki minangka ngawut-awut kanggo ndandani modul Eurorack menyang ril. Dawane 6 mm. Kabeh modul Eurorack sing adol ing toko kita teka karo ngawut-awut M3, kalebu sing digunakake, saengga yen rel sampeyan minangka M3, biasane sampeyan ora perlu tuku.

  • 4ms AC Adapter for Pods/Row Power

    ¥ 2,000 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake karo kasus Pods lan Row Power

    TAMPOK MUSIK AC adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake ing kasus lan Daya Row. Output 15VDC, 2.1mm, ditambahake pusat. Alat listrik lan panuntun listrik lan pandhuan kasus: 36W yaiku Row Power 25 utawa Pod 100HP min 50W yaiku Row Power 35-40 utawa ...

    rincian
  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Eurorack Power Cable

    ¥ 300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • 4ms Blank Panel

    ¥ 500 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • Ad Infinitum 3.5mm (1/8'') to 1/4'' Mono Cable

    Metu saka Simpenan
    3.5 mm ⇔ 1/4 inci mono kabel trep kanggo output modifikasi lan liyane

    Iku kabel konversi konversi 3.5mm ⇔ 1/4 inci.

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Metu saka Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Make Noise 0-CTRL

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Elektron Model:Cycles

    ¥ 40,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 63,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ears

    ¥ 11,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input eksternal nganggo mikropon kontak

      TAMPOK MUSIK "Gampang" minangka modul input sinyal eksternal kanthi mikropon kontak, sing digawe kolaborasi dening produsen modul Music Thing ing kit DIY lan Alat Musik sing Mutable. Mikrophonie Musik Thing ...

    rincian
  • 4ms Flying Bus Male

    ¥ 2,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • 4ms Ensemble Oscillator (EO)

    ¥ 33,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Kim Bjørn Patch and Tweak

    Metu saka Simpenan
    Buku pedoman lengkap kanggo synthesizer modular modern

    OVERVIEW "PATCH & TWEAK" minangka buku pandhuan lengkap kanggo synthesizer modular dening desainer / panulis / musisi / komposer Denmark Kim Bjørn lan presiden Modular Learning Chris Meyer.Penjelasan sintesis lan sejarah kanggo pamula ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Verbos Electronics Patch Cable (5pcs)

    ¥ 1,600 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel tembelan asli Verbos

    FITUR MUSIK Verbos Electronics Spesifikasi berlapis emas asli, kabel tambalan berkualitas tinggi. Logo Verbos ing bagean konektor. Sampeyan bisa milih saka 22 jinis: 60cm Abang, 90cm Grey lan 3cm Ireng.

  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
x